نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: جدا کردن اعداد به صورت سه رقم ، سه رقم در گرید

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کنار ساحل نیلگون خلیج همیشه فارس
    پست
    440

    جدا کردن اعداد به صورت سه رقم ، سه رقم در گرید

    با سلام خدمت دوستان

    در این زمینه تو همین سایت جستجوهای زیادی انجام دادم ولی مطلب خاصی در این زمینه دستیابی پیدا نکردم .

    می خوام وقتی اطلاعت عددی رو تو گرید نمایش می دم به صورت سه رقم سه رقم برام نمایش داده بشه !




    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: جدا کردن اعداد به صورت سه رقم ، سه رقم در گرید

    شما میتونی رویداد CellFormatting مربوط به Grid رو هندل کنی و توی اون، در صورتی که ستون، ستون عددی باشه اون رو به صورت سه رقم سه رقم در بیاره. در مورد سه رقم سه رقم کردن توی همین فروم مطلب هست.

    private void dataGridView1_CellFormatting(object sender, DataGridViewCellFormattingEventArgs e)
    {
    if (e.DesiredType == typeof(int))
    {
    e.Value = ... ; // Format number
    e.FormattingApplied = true;
    }
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: جدا کردن اعداد به صورت سه رقم ، سه رقم در گرید

    این سه رقم جدا نمیک نه ولی واحد ارزی داره
     
    DataGridViewCellStyle objCurrencyCellStyle = new DataGridViewCellStyle();
    objCurrencyCellStyle.Format = "C";
    dgv.Columns["price"].DefaultCellStyle = objCurrencyCellStyle;



    شاید بدردت خورد ربطی به چیزیزی که میخوای نداره اما یه ترفنده جدیده

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: جدا کردن اعداد به صورت سه رقم ، سه رقم در گرید

    نقل قول نوشته شده توسط ordebehesht مشاهده تاپیک
    این سه رقم جدا نمیک نه ولی واحد ارزی داره
     
    DataGridViewCellStyle objCurrencyCellStyle = new DataGridViewCellStyle();
    objCurrencyCellStyle.Format = "C";
    dgv.Columns["price"].DefaultCellStyle = objCurrencyCellStyle;



    شاید بدردت خورد ربطی به چیزیزی که میخوای نداره اما یه ترفنده جدیده
    فکر میکنم اگه از N بجای C برای فرمت به این روش استفاده بشه سه رقم سه رقم جدا میکنه.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کنار ساحل نیلگون خلیج همیشه فارس
    پست
    440

    نقل قول: جدا کردن اعداد به صورت سه رقم ، سه رقم در گرید

    دوست عریز تو قسمت Format number باید چی بنویسم ؟؟

    یه نمونه بزار

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: جدا کردن اعداد به صورت سه رقم ، سه رقم در گرید

    نقل قول نوشته شده توسط Fastdesign مشاهده تاپیک
    دوست عریز تو قسمت Format number باید چی بنویسم ؟؟

    یه نمونه بزار
    روشی که دوستمون گفتن رو امتحان کنید اگه اونطوری بتونی بهتره، اگر نه:


    private string FormatNumber(object number)
    {
    StringBuilder formattedNumber;
    string numberString = number.ToString();

    numberString = numberString.Replace(",", string.Empty);

    formattedNumber = new StringBuilder();
    for (int i = numberString.Length - 1, j = 0; i >=0; i--, j++)
    {
    formattedNumber.Insert(0, numberString[i]);
    if (j == 2 && i != 0)
    {
    formattedNumber.Insert(0, ",");
    j = 0;
    }
    }

    return formattedNumber.ToString();
    }

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کنار ساحل نیلگون خلیج همیشه فارس
    پست
    440

    نقل قول: جدا کردن اعداد به صورت سه رقم ، سه رقم در گرید

    دوست عزیز این کد جواب نمی ده !

  8. #8

    نقل قول: جدا کردن اعداد به صورت سه رقم ، سه رقم در گرید

    روي EditColumn كليك كرده بعد از پنجره باز شده گزينه DefaultCellStyle را انتخاب كرده در نهايت جلوي گزينه Format بنويسيد N0 مشكلتون حل ميشه.

تاپیک های مشابه

  1. جدا کردن اعداد به صورت 3 رقم 3 رقم
    نوشته شده توسط mohaghegh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 09 اسفند 1395, 16:31 عصر
  2. سوال: جدا کردن اعداد به صورت سه رقم سه رقم در datagridview
    نوشته شده توسط unique1984 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394, 10:10 صبح
  3. سوال: جدا کردن اعداد به صورت سه رقم سه رقم در datagridview
    نوشته شده توسط mohammad kafiyan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 27
    آخرین پست: یک شنبه 17 شهریور 1392, 08:19 صبح
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 07 تیر 1391, 23:22 عصر
  5. جدا کردن اعداد به صورت سه رقم - سه رقم ...
    نوشته شده توسط miladanimator در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 بهمن 1387, 00:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •