نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ذخیره تصویر چرخانده شده روی فایل اصلی

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار cerezaei65
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    سمنان
    سن
    37
    پست
    76

    ذخیره تصویر چرخانده شده روی فایل اصلی

    سلام
    توی فرمم عکسهارو لود میکنم، بعضی از عکسها ممکنن نیاز به rotate داشته باشن!میخوام بعد از چرخش یه دکمه باشه که اونو روی همون فایل بدون پرسیدن آدرس!!!! ذخیره کنه!
    از filestraem استفاده کردم ارور GDI میداد

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: ذخیره تصویر چرخانده شده روی فایل اصلی

    سلام
    لطفا کدی را که استفاده کردید قرار دهید.
    در ضمن میتوانید در هنگام باز کردن تصویر آدرس آن را ذخیره کنید تا در هنگام ذخیره کردن، از همان آدرس استفاده کنید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار cerezaei65
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    سمنان
    سن
    37
    پست
    76

    نقل قول: ذخیره تصویر چرخانده شده روی فایل اصلی

    یکم کد رو تغییر دادم
    حالا ارور در حال استفاده از عکس رو میده!!!! در حالی که از فایل استریم استفاده کردم!

    FileStream fs = new FileStream(picture_path, FileMode.Open, FileAccess.Read);
    Image pic = Image.FromStream(fs);
    fs.Close();



    min_pic.Image = pic;


    min_pic.Image.Save(ms, System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Tiff);
    byte[] buff = ms.ToArray();
    FileStream fs = new FileStream(picture_path, FileMode.Create, FileAccess.Write);
    fs.Write(buff, 0, buff.Length);
    fs.Close();


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: ذخیره تصویر چرخانده شده روی فایل اصلی

    سلام
    اینمیه تابع واسه روتید کردن عکس

    public Image RotateImage(Image img)
    {
    var bmp = new Bitmap(img);
    using (Graphics gfx = Graphics.FromImage(bmp))
    { gfx.Clear(Color.White);
    gfx.DrawImage(img, 0, 0, img.Width, img.Height);
    }
    bmp.RotateFlip(RotateFlipType.Rotate270FlipNone);
    return bmp;
    }

  5. #5
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: ذخیره تصویر چرخانده شده روی فایل اصلی

    سلام
    میتوانید فایل را موقتا در یک Stream دیگر یا روی یک MemoryStream ذخیره کرده شی Image یا Bitmap را Dispose کنید تا فایل آزاد شود و سپس از روی Stream موقت روی فایل اصلی بنوسید و مجددا تصویر را لود کنید.
    در تاپیک زیر هم روشهای مناسبتری بررسی شده:
    حذف فایل استفاده شده در برنامه
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ذخیره چند تا عدد روی فایل یا DB در netbeans
    نوشته شده توسط bashir_nashi در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 11 مرداد 1387, 20:04 عصر
  2. سوال: ذخیره چند تا عدد روی فایل یا DB در netbeans
    نوشته شده توسط bashir_nashi در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 05 مرداد 1387, 08:22 صبح
  3. پی بردن فایل کپی شده از فایل اصلی
    نوشته شده توسط alireza_tavakol در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 18 اسفند 1386, 12:54 عصر
  4. ذخیره تصویر فرم بصورت یه فایل jpg
    نوشته شده توسط Procedure در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 23 آذر 1386, 21:44 عصر
  5. ذخیره تصویر با Object روی آن؟
    نوشته شده توسط Delphi-Man در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مرداد 1386, 18:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •