نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: انتقال سطرهاي ليست باكس به فايل متني و برعكس

  1. #1

    Question انتقال سطرهاي ليست باكس به فايل متني و برعكس

    با سلام خدمت دوستان عزيز ميخواهم اطلاعات ليست باكسم كه در هيچجا ذخيره نميشود را داخل يك فايل متني بريزم تا بتونم هروقت كه برنامه باز شد دوباره از آن بخونم.لطفا راهنمايي كنيد.تاحالا براي اين نوع ذخيره اطلاعات كد زدم.
    مرسي از توجهتون

  2. #2

    نقل قول: انتقال سطرهاي ليست باكس به فايل متني و برعكس

    دوستان چقدر توجه داشتن به من :(

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: انتقال سطرهاي ليست باكس به فايل متني و برعكس

    با سلام
    یکم باید صبور باشید
    خب،فقط راهنمایی میکنم با برید دنبالش و خوب یادش بگیرید
    آیتم مورد نظر در آیتمهای لیست باکستون رو نبدیل به استرینگ کنید و در یک فایل متنی رایتش کنید و بعد از رایت کردن تمام آیتمها رایتر رو یادتون نره کلوز کنید تا متن شما ذخیره بشه.
    باز اگه مشکلی داشتید همینجا مطرح کنید تا من دیگر دوستان راهنمائیتون کنیم

  4. #4

    نقل قول: انتقال سطرهاي ليست باكس به فايل متني و برعكس

    با سلام من دارم ميريزمشون تو فايل متني و دوتا مشكل دارم ميخوام سطر سطر ريخته شده بعد هم همونطور خونده شه.يه مورد ديگه هم اينه كه من ميخوام علاوه بر displayvalue از value member هم استفاده كنم يعني تو يه طر دو تا داده ميريزم يكي تو نمايشش يكي تو ممبرش. حال ريختن داده تو اين دو رو بلدم اما چظور ذخيرشون كنم تو .txtنميدونم
    چيزاي ساده اي مث ريختن داده تكس باكس رو بلدم و لي اين يكم .... آخه زياد با فايل هاي متني كار نكردم!
    ميشه يه راهنمايي بيشتر بكني .سورسي، نمونه برنامه اي.....
    اين يه قسمت از يه برنامه بزرگه وقتمم خيلي كمه:(

  5. #5

    نقل قول: انتقال سطرهاي ليست باكس به فايل متني و برعكس

    نبود كسي كمكي كنه؟؟

  6. #6
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: انتقال سطرهاي ليست باكس به فايل متني و برعكس

    سلام
    آیتمهای میست را به آرایه تبدیل کنید و با استفاده از متود File.WriteAllLines درون فایل مورد نظر بنویسید. برای خواند هم با استفاده از File.ReadAllLines تمام خطوط را در یک آرایه بخوانید و در لیست قرار دهید. برای مثال:

    //in the name of god
    //صل الله علی حمدو آله
    listBox1.DataSource = Enumerable.Range(1, 1000).ToList();
    //saving to file...
    System.IO.File.WriteAllLines(@"e:\temp\temp.txt", listBox1.Items.Cast<int>().Select((item) => item.ToString()).ToArray() );
    //clear the list items...
    //just for test!!!
    listBox1.DataSource = null;
    //read the saved items in to list...
    listBox1.DataSource = System.IO.File.ReadAllLines(@"e:\temp\temp.txt");
    listBox1.DataSource = System.IO.File.ReadAllLines(@"e:\temp\temp.txt");
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  7. #7

    نقل قول: انتقال سطرهاي ليست باكس به فايل متني و برعكس

    دوست من، من دقيقا خوندن و ريخن سطر ها كه بايد ريخته بشه تو فايل رو مشكل دارم ميشه بگيد چطور بايد سطر سطر بخونم مو بريزم تو فايل؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: انتقال سطرهاي ليست باكس به فايل متني و برعكس

    واسه خواندن از فایل متنی کد زیر رو بزن :
            private void BtnLoad_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    OpenFileDialog op = new OpenFileDialog();
    op.Title = "Open List ...";
    op.Filter = "Text File (*.txt)|*.txt|All Files (*.*)|*.*";
    if (op.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    StreamReader sr = new StreamReader(op.FileName);
    for (int i = 0; i < 40000; i++)
    {
    listMobile.Items.Add(sr.ReadLine());
    lblMihanNumber.Text = listMobile.Items.Count.ToString();
    }
    sr.Close();
    }
    }
    catch { }
    }

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: انتقال سطرهاي ليست باكس به فايل متني و برعكس

    واسه ذخیره کردن هم کد زیر رو بزن :
            private void BtnSave_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    SaveFileDialog save = new SaveFileDialog();
    save.Title = "Save...";
    save.Filter = "TSB Files|*.txt";
    save.ShowDialog();

    if (save.FileName == "") { }
    else
    {

    StreamWriter sw = new StreamWriter(save.FileName);
    int count = listMobile.Items.Count;
    for (int i = 0; i < count; i++)
    {
    sw.WriteLine(listMobile.Items[i].ToString());
    }
    sw.Close();
    }
    }
    catch { }
    }

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: انتقال سطرهاي ليست باكس به فايل متني و برعكس

    در ضمن ، تشکر هم یادت نره

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: انتقال سطرهاي ليست باكس به فايل متني و برعكس

    با سلام
    مختصر و مفید میگم
    برای اینکه سطر به سطر اطلاعات رو تو فایل ذخیره کنید از WriteLine مربوط به StreamWriter باید استفاده کنید.
    و برای خواندن اطلاعات از فایل از ReadLine مربوط به StreamReader باید استفاده بشه.

  12. #12

    نقل قول: انتقال سطرهاي ليست باكس به فايل متني و برعكس

    دستتوت درد نكنه.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: انتقال سطرهاي ليست باكس به فايل متني و برعكس

    کارتون راه افتاد ؟ حالا چی می خواستی بسازی ؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 16 آبان 1391, 23:31 عصر
  2. سوال: لست فايل هاي موجود در فايل زيپ يا كب در يك ليست باكس
    نوشته شده توسط milad.biroonvand در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 27 مرداد 1388, 13:22 عصر
  3. پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 13 خرداد 1388, 00:10 صبح
  4. سوال: انتقال اطلاعات Data Grid به فايل متني
    نوشته شده توسط sanaz e در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 08 اردیبهشت 1388, 12:19 عصر
  5. سوال: انتقال ليست باكس به فايل
    نوشته شده توسط moin54 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 09 خرداد 1387, 07:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •