نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تغییر اندازه ی فرم هنگام اجرا

  1. #1

    Question تغییر اندازه ی فرم هنگام اجرا

    سلام
    خسته نباشید
    چرا هنگام اجرا نمی شه مثلا فرم رو تغییراندازه داد ؟پس چی کار باید کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: تغییر اندازه ی فرم هنگام اجرا

    میشه بیشتر توضیح بدی این که میگی مثلا یعنی چی بعضی چیزا میشه بعضی چیزا نمی شه

  3. #3
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: تغییر اندازه ی فرم هنگام اجرا

    یعنی چه نمیشه تغییر اندازه داد؟
    this.Width = 400;

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: تغییر اندازه ی فرم هنگام اجرا

    شد من تونستم کجا این کدو مینوسی تو چه رویدادی

    یکی تو فرم لود با 2کلیک رو فرمت این رویداد میاد یکی تو سازنده فرمت که همنام پروژت هستش باید بنویسی تا با لود فرم تغییرات اعمال شه

  5. #5

    نقل قول: تغییر اندازه ی فرم هنگام اجرا

    شد من تونستم کجا این کدو مینوسی تو چه رویدادی
    من این دستور رو می نویسم خطا میده
    this.Size.Width = 700;

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: تغییر اندازه ی فرم هنگام اجرا

    باسلام
    در ایونت لود فرمتون این کد رو بنویسید

    this.size=new point(x,y);f

    و مقادیر ایکس و ایگرگ مشخصه چین.و برای اینکه کد درست اینجا نشون داده بشه یه اف گذاشتم تنگش.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: تغییر اندازه ی فرم هنگام اجرا

    نقل قول نوشته شده توسط kamran_14 مشاهده تاپیک
    من این دستور رو می نویسم خطا میده
    this.Size.Width = 700;
    خوب داری اشتباه مینویسی

    size حذف کن

    فقط بنویس
    this.width=7000;

  8. #8

    نقل قول: تغییر اندازه ی فرم هنگام اجرا

    از این استفاده کن

    this.ClientSize = new System.Drawing.Size(500, 500);

    هر جای که خواستی هم می تونی بزاری!


    \\موفق باشید//
    آخرین ویرایش به وسیله hamedre81 : چهارشنبه 29 آذر 1391 در 13:18 عصر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 11 بهمن 1392, 22:12 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 مرداد 1388, 22:26 عصر
  3. تغییر اندازه ی فرم
    نوشته شده توسط هانی هاشمی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 13 دی 1385, 20:50 عصر
  4. تغییر اندازه ی فرم
    نوشته شده توسط bachemosbat در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 24 مهر 1384, 23:37 عصر
  5. جلوگیری از تغییر اندازه یک فرم
    نوشته شده توسط vbprogramer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 25 شهریور 1383, 07:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •