نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: استفاده از enter بجای tab

  1. #1

    استفاده از enter بجای tab

    سلام
    یک فرم ساده طراحی کرده ام حالا برای حرکت کردن بین textbox ها بجای آنکه از tab استفاده بشه می خوام از enter استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید

  2. #2
    Private Sub Form_KeyPress(KeyAscii As Integer)

    If KeyAscii = 13 Then
    SendKeys "{Tab}"
    End If

    End Sub
    این کد رو کپی کن بعدش هم Me.KeyPreview =True کن

  3. #3
    Private Sub Form_KeyPress(KeyAscii As Integer)

    If KeyAscii = 13 Then
    SendKeys "{Tab}"
    End If

    End Sub
    این کد رو کپی کن بعدش هم Me.KeyPreview =True کن

  4. #4
    راستی توضیح :
    با تابع Sendkeys فکوس رو به object بعدی ارسال می کنه
    در ضمن باید tabIndex های Object ها رو هم مرتب کرد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ehsan_ansaripoor
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    isfahan
    پست
    706
    دوست عزیز به نظر من بهترین کار اینه که شما از کنترل TexBox به صورت آرایه استفاده کنید بعد می تونید به صورت زیر عمل کنید:

    if Keyascii=13 then
    TextBox(index+1).SetFocus
    end if

  6. #6
    albate code man az in lehaz behtare ke name text box ha farghi nadare va vase tamame onject ha kar mikone

  7. #7
    sohrab age ye textbox fucos bashe
    onvaght code to javab nemid :-W

  8. #8

    تشکر

    البته مشکل من حل شد از سهراب و بقیه دوستان ممنونم

  9. #9
    می شه دقیقا بگی کده من کی کار نمی کنه
    آخه توی بیشتر از 10 تا برنامه استفاده کردم
    یکی از برنامه ها هم بیشتر از 1200 نسخه فروش رفته اما کسی چیرزی نگفته؟

  10. #10
    Private Text1_KeyDown()
    if keycode=VBKeyReturn then
    Text2.setFocus
    end if
    end sub

  11. #11
    man vaghty rooye frame mindazam text boxamo in code kar nemikone.

  12. #12
    chon bayad keypreview=true koni

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    229
    سهراب جان اگه توجه کنی موقعی که از کد شما در برنامه استفاده میشه با زدن اینتر کار تب انجام میشه ولی صدایی هم از اسپیکر به گوش میرسه

    به نظرت میشه حلش کرد

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260
    آره میشه
    multiselect = true
    badesh mogheye enter zadan bayad havaset bashe ke badesh entero az textbox pak koni
    تو keypress ببین اگه اینتر بود بره بعدی و یه doevent بزار
    بعد یه vbcrlf ازش پاک کن که نمونه اونجا

تاپیک های مشابه

  1. Enter در نقش کلیک !
    نوشته شده توسط m.hamidreza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 20
    آخرین پست: چهارشنبه 05 تیر 1392, 00:33 صبح
  2. استفاده از کلید enter بجای tab
    نوشته شده توسط visual_sadegh در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 24 دی 1386, 16:37 عصر
  3. کنترلها و کلید Enter
    نوشته شده توسط Future در بخش C#‎‎
    پاسخ: 20
    آخرین پست: سه شنبه 29 خرداد 1386, 21:39 عصر
  4. کار با دکمه enter
    نوشته شده توسط sabaab1359 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 28 خرداد 1386, 12:58 عصر
  5. enter
    نوشته شده توسط yaas135 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 21 خرداد 1386, 15:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •