نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: سوال در مورد نوشتن تابع و فراخوانی به وسیله مرجع در مورد آرایه ها

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    سوال در مورد نوشتن تابع و فراخوانی به وسیله مرجع در مورد آرایه ها

    برای نوشتن یک تابع میخوام آرایه ای که به عنوان آرگومان گرفته میشه، کارهایی روش صورت بگیره و روی همون آرایه اعمال بشه. یعنی همون call by refrence
    تابعی که میخوام بنویسم مرتب سازی حبابی هست. درست عمل میکنه ولی میخوام آرایه ای که میگیره و نامنظم هست رو به صورت منظم تحویل بده.
    چیکار کنم؟
    void bubble_sort(int a[],int n)
    {
    int i,j,t;
    for(i=0;i<n;i++)
    {
    for(j=0;j<n;j++)
    {
    if(a[j+1]<a[j])
    {
    t=a[j];
    a[j]=a[j+1];
    a[j+1]=t;
    }
    }
    }

    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: سوال در مورد نوشتن تابع و فراخوانی به وسیله مرجع در مورد آرایه ها

    کسی نبود راهنمایی کنه؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲͡
    سن
    29
    پست
    174

    نقل قول: سوال در مورد نوشتن تابع و فراخوانی به وسیله مرجع در مورد آرایه ها

    خب شما همین الانم همون کاری که می خواستی رو انجام دادی دیگه !
    خودت نتیجه رو ببین !
    درواقع

    bubble_sort(int a[],int n)

    یعنی

    bubble_sort(int* a,int n)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mahak006
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    32
    پست
    278

    نقل قول: سوال در مورد نوشتن تابع و فراخوانی به وسیله مرجع در مورد آرایه ها

    نقل قول نوشته شده توسط vahid-p مشاهده تاپیک
    کسی نبود راهنمایی کنه؟
    آرایه ها به صورت پیش فرض call by refrence هستن و نیاز به انجام کار اضافه نداره . این یه چیز عادیه . چون اگه قرار باشه غیر این باشه هر آرایه ی بزرگ وقتی به یه تابع داده می شه یکی دیگه از روش کپی می شه که هم سرعت کار برنامه میاد پایین و هم حافظه ی بیشتری می خواد .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار aidinMC
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از هارد!
    پست
    129

    نقل قول: سوال در مورد نوشتن تابع و فراخوانی به وسیله مرجع در مورد آرایه ها

    بله همونطور که دوستمون گفت وقتی شما آرایه ای رو بعنوان آرگومان میفرستی آدرس اولین خونه آرایه به تابه ارسال میشه و به همین دلیل تغییرات تو رو خود آرایه اعمال میشه...

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار aidinMC
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از هارد!
    پست
    129

    نقل قول: سوال در مورد نوشتن تابع و فراخوانی به وسیله مرجع در مورد آرایه ها

    نقل قول نوشته شده توسط mahak006 مشاهده تاپیک
    آرایه ها به صورت پیش فرض call by refrence هستن و نیاز به انجام کر اضافه نداره . این یه چیز عادیه . چون اگه قرار باشه غیر این باشه هر آرایه ی بزرگ وقتی به یه تابع داده می شه یکی دیگه از روش ک\ی می شه که هم سرعت کار برنامه میاد \ایین و هم حافظه ی بیشتری می خواد .
    فک کنم پست همزمان ارسال شد!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: در مورد نوشتن تابع
    نوشته شده توسط yashar_ad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 18 شهریور 1389, 20:01 عصر
  2. یه سوال در مورد نوشتن SQL
    نوشته شده توسط nasr در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 15
    آخرین پست: شنبه 14 بهمن 1385, 23:17 عصر
  3. سوال در مورد یک تابع در OpenGL ؟
    نوشته شده توسط ahmadr در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 21 تیر 1384, 20:18 عصر
  4. سوال در مورد یک تابع
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 دی 1383, 23:57 عصر
  5. یه سوال در مورد نوشتن یک SQL
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 08 تیر 1383, 11:02 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •