نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در درج اطلاعات در گریدویو

  1. #1

    Smile مشکل در درج اطلاعات در گریدویو

    سلام دوستان


    من از طریق یه تکست باکس اطلاعاتی که فارسی هست را در sql ذخیره میکنم ولی وقتی از طریق گریدویو نمایش داده میشه به صورت علامت سوال نمایش میده چطوری این مشکل برطرف کنم ؟
    اطلاعاتی که از قبل از طریق sql server وارد دیتابیس کردم درست نمایش میده

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در درج اطلاعات در گریدویو

    سلام دوست عزیز
    فقط در گرید ویو اینطوره ؟
    در sql server چطور ؟
    برای تست خصوصیت RowDefaultSellStyle رو browse کن و font رو بزار رو Tahoma و از فارسی بودن Language ویندوز مطمئن شو

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: مشکل در درج اطلاعات در گریدویو

    سلام. این به علت رعایت نشدن یونیکد هست.این نکات رو رعایت کنید:
    1. نوع فیلدهای فارسی رو حتما nvarchar بگیرید.
    2. قبل از ورودی ها (ورودی ها مثل textbox یا combobx و ... ) از حرف N بصورت زیر استفاده کنید:
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("insert into student(name,family)values(N'"+textBox2.Text+"' ,N'"+textBox3.Text + "')",con);

    ولی اکیدا" توصیه میکنم از سبک دستورات بالا استفاده نکنید چون براحتی برنامه تون هک میشه. برای رفع این مشکل از پارامترها استفاده کنید. بصورت زیر :
     SqlCommand cmd = new SqlCommand("insert into student(name,family)values(@nam,@famil)", conn);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@nam", textBox2.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@famil", textBox3.Text);

    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در درج اطلاعات در دیتابیس از گریدویو
    نوشته شده توسط asiehmohammadian در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 22 خرداد 1391, 20:29 عصر
  2. مبتدی: مشکل در درج اطلاعات در بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط amirpub در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 15 مرداد 1389, 13:09 عصر
  3. سوال: مشکل در درج اطلاعات در فایل بانک اطلاعاتی MDF
    نوشته شده توسط amirpub در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 15 مرداد 1389, 08:36 صبح
  4. سوال: مشکل با درج اطلاعات در Data Grid View
    نوشته شده توسط Salar Ashgi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 04 فروردین 1388, 15:07 عصر
  5. سوال: مشکل در درج اطلاعات در SQLSERVER به صورت UniCode
    نوشته شده توسط bachebahal_1363 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 04 مهر 1387, 00:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •