نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: کدوم function ؟؟؟؟؟؟

  1. #1

    کدوم function ؟؟؟؟؟؟

    با سلام
    کسی میدونه که چه تابعی میشه نوشت که مثلا وقتی اون تابع رو اجرا کردیم وارد سایت barnamenevis.org (به طور مثال) و تمامی پی دی اف های موجود رو لینکشونو برداره و توی یه فایلی ذخیره کنه
    لطفا بد برداشت نکنید
    منظورم دزدی از سایت ها یا کلا هبرداری نیست
    من یه پروژه دارم که باید واسش حداقل 100 تا موضوع انتخاب کنم تا یکی از موضوع ها انتخاب بشه
    و این موضوع ها هم باید از سایت sciencedirect.com باشه
    میخوام که با این تابع تمام اسامی پی دی اف اون موضوع مشخص رو توی یه فایل ذخیره کنم و به استاد راهنمام نشون بدم به جای اینکه خودم برم یه ساعت بشینم و تک تک کوپی پیست کنم
    ممنون میشم کمک کنید
    موفق باشید

  2. #2

    نقل قول: کدوم function ؟؟؟؟؟؟

    اسم اون تابع خداست :دی
    داداش همچین تابعی نیست !
    شما باید یک ربات جستجو گر بنویسی

  3. #3

    نقل قول: کدوم function ؟؟؟؟؟؟

    شما باید سایت و باز کنی و پردازش محتوا کنی و در انتها لیستی از لینک ها جمع آوری کنی و با دستورات ساده کار با فایل اسامی و در فایل ذخیره کنی

  4. #4

    نقل قول: کدوم function ؟؟؟؟؟؟

    پردازش محتوای سایت چه جوری امکان پذیره؟

  5. #5

    نقل قول: کدوم function ؟؟؟؟؟؟

    شما با تابع file_get_content میتونی سایت و باز کنی
    و خروجی این تابع محتوا خروجی سایت است
    شما مقلا محتوا سایت گوگل و میگیرید از این روش و میرزید تو یک متغیر
    حالا فک میکنید چی تو این متعییر هست ؟
    همون چیزی که شما با کلیک راست تو مرمرگرتون تو سایت گوگل م زدن view source میبینید
    خوب اونجا بخواید یک متنی و پیدا کنید چیکارمیکنید؟
    دکمه کنترل و ف و میزنید و جستجو انجام میدید

    شما با تابع های زیادی میتونید این کار و کنید
    strstr
    با این تابع بیاید بگرید دنبال رشته .pdf
    اگه بود اون لینک و بررسی کنید و ت وفایل بریزید
    یا با domdocument تو php میتونید html و پردازش کنید
    و خیلی راحت میتونید بگید تمام لینک ها تو وب پیج و بهتون بده ( تگ ها a )
    و بعد بررسی کنید پسوند مربوطه و داره و یا نه
    ;kj

  6. #6

    نقل قول: کدوم function ؟؟؟؟؟؟

    <?php

    set_time_limit (0);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_URL,"http://example.com");
    curl_setopt($ch, CURLOPT_TIMEOUT, 0);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER,1);
    $result=curl_exec ($ch);
    curl_close ($ch);

    preg_match_all( '/<a href="(http:\/\/www.[^0-9].+?)"/', $result, $output, PREG_SET_ORDER); // read all links

    foreach($output as $item ){
    $n=strlen($item);
    $m=$n-3;
    $buffer_n=$item;
    $buffer_m="";
    $buffer_m=$buffer_n[$m].$buffer_n[$m+1].$buffer_n[$m+2];
    $ekstension = 'pdf';
    if ($buffer_m == $ekstension) {
    print_r($item);
    echo '<br>';
    }
    }

    ?>

  7. #7

    نقل قول: کدوم function ؟؟؟؟؟؟

    <?php

    set_time_limit(0);
    include 'simple_html_dom.php';
    $url = 'example';
    $html = file_get_html($url) or die ('invalid url');

    foreach($html->find('a') as $e) {
    $link= $e->href;
    if (preg_match('/\.pdf$/i', $link)) {
    }
    }

    print_r($result);

    ?>

  8. #8

    نقل قول: کدوم function ؟؟؟؟؟؟

    ارتباط کد اول با کد دوم به چه صورته؟

  9. #9

    نقل قول: کدوم function ؟؟؟؟؟؟

    اولی با کرل curl و دومی به دووم
    domdocument
    تو گوکل سرچ کن دستت میاد

  10. #10

    نقل قول: کدوم function ؟؟؟؟؟؟

    یعنی هر دو کد یک کار رو انجام میدن یا جدا از هم هستند؟
    اون simple_html_dom.php رو که include کردی کدوم کده؟

  11. #11

    نقل قول: کدوم function ؟؟؟؟؟؟

    شما از کد اول استفاده کن
    یا اگه اطلاعات ندارید به آیدی من پیغام بفرستید

  12. #12

    نقل قول: کدوم function ؟؟؟؟؟؟

    شما کد اول و اجرا کن و جای اون سایت اسم سایت مورد نظرتو بنویس و خروچی و ببین و دستت می آید
    این و تو هاست اجرا کن
    جوم مطمونا تو لوکال بهش دسترسی نداری ( برای کار با curl )

تاپیک های مشابه

  1. Return Array From Function
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 14 بهمن 1382, 14:55 عصر
  2. Optional Argument in Function
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 14 بهمن 1382, 12:55 عصر
  3. Declaring public functions !
    نوشته شده توسط Farhad.B.S در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 28 آبان 1382, 04:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •