نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: بازیابی OleObject به فرمت مناسب آن در پایگاه داده Access

  1. #1

    Question بازیابی OleObject به فرمت مناسب آن در پایگاه داده Access

    سلام.
    برای بازیابی OleObject از پایگاه داه Access در سی شارپ؛
    در حالتی که نوع فایل هم مشخص است؛
    باید چیکار کرد؟

  2. #2

    نقل قول: بازیابی OleObject به فرمت مناسب آن در پایگاه داده Access

    درسته که سوال رو خودم پرسیدم؛ ولی خب خدا رو شکر پس از جست و جو و هم چنین بررسی های مختلف، به نتیجه زیر رسیدم:
    OleDbConnection conn = new OleDbConnection(@"Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0  ;Data Source=videodb.mdb;");
    OleDbCommand cmd = new OleDbCommand("SELECT ole FROM Table1 WHERE ID=2",conn);
    OleDbDataReader reader;
    conn.Open();
    reader = cmd.ExecuteReader();
    FileStream fs = new FileStream("Temp.wmv",FileMode.Create,FileAccess.W rite);
    BinaryWriter br = new BinaryWriter(fs);
    reader.Read();
    Byte[] bytes=(byte[])reader["ole"];
    br.Write(bytes);
    br.Close();
    conn.Close();
    آخرین ویرایش به وسیله arash69 : شنبه 02 دی 1391 در 23:51 عصر دلیل: ویرایش ظاهر کد

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آبان 1394, 06:40 صبح
  2. سوال: چگونگی ذخیره فایل با فرمت های متفاوت در پایگاه داده sql server
    نوشته شده توسط L_eskandary در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 25 مرداد 1390, 22:35 عصر
  3. کنترل دسترسی به پایگاه داده access در C#‎
    نوشته شده توسط shirin_h در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 03 آذر 1386, 05:44 صبح
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 22 بهمن 1385, 09:31 صبح
  5. مشکل کار با پایگاه داده Access در شبکه با استفاده از ADO ؟؟؟
    نوشته شده توسط hghodsi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 28 مرداد 1383, 22:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •