نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: به دست آوردن محدوده 2 تاریخ و مقایسه اینکه آیا امروز در مابین اون تاریخ هست یا نه؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mostafa_shoakry
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    فعلا که ساکن اردبیلم
    سن
    35
    پست
    292

    Question به دست آوردن محدوده 2 تاریخ و مقایسه اینکه آیا امروز در مابین اون تاریخ هست یا نه؟

    با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
    می خوام یکیو تو سایت واسش تاریخ انقضای فعالیت بزارم. مثلا یکیو می خوام که فعالیتش از تاریخ مثلا 91/10/5 تا تاریخ 91/10/20 متوقف بشه و تا اون تاریخ نرسیده مثلا یه پیغام چاپ کنه.
    هم تاریخ شروع و تاریخ اتمام هر دو به صورت شمسی هست.
    دوستان لطفا کمک کنین خیلی مهمه

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    سن
    37
    پست
    732

    نقل قول: به دست آوردن محدوده 2 تاریخ و مقایسه اینکه آیا امروز در مابین اون تاریخ هست یا نه؟

    در مورد تابع strtotime تحقیق کنید و نتیجه رو اعمال کنید ! :)

  3. #3

    نقل قول: به دست آوردن محدوده 2 تاریخ و مقایسه اینکه آیا امروز در مابین اون تاریخ هست یا نه؟

    در کوئری که میگیر از دستور BETWEEN استفاده کن

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار nsco_nsco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    831

    نقل قول: به دست آوردن محدوده 2 تاریخ و مقایسه اینکه آیا امروز در مابین اون تاریخ هست یا نه؟

    سلام به نظرم بهترین کار کلا در کلیه زبان های برنامه نویسی برای این کار این هست تو برداری روزای سال را بشماری یعنی همون 365 روز بعد کارت رو روش کنی و بعد تغییر بدی به تاریخ معمولی این راه بهترین راه است و برای ساخت روزشمار هم بهتره موفق باشید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mostafa_shoakry
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    فعلا که ساکن اردبیلم
    سن
    35
    پست
    292

    نقل قول: به دست آوردن محدوده 2 تاریخ و مقایسه اینکه آیا امروز در مابین اون تاریخ هست یا نه؟

    Between رو استفاده نکردم اونو هم تستش می کنم.


    در مورد strtotime هم اونو تستش کردم جواب نداد.اگه یه نمونه داری بیزحمت بهم بفرست.

    نقل قول نوشته شده توسط nsco_nsco مشاهده تاپیک
    سلام به نظرم بهترین کار کلا در کلیه زبان های برنامه نویسی برای این کار این هست تو برداری روزای سال را بشماری یعنی همون 365 روز بعد کارت رو روش کنی و بعد تغییر بدی به تاریخ معمولی این راه بهترین راه است و برای ساخت روزشمار هم بهتره موفق باشید

    میشه یه مثال بزنی؟

  6. #6

    نقل قول: به دست آوردن محدوده 2 تاریخ و مقایسه اینکه آیا امروز در مابین اون تاریخ هست یا نه؟

    با سلام

    من یه روشی رو میگم شاید کارت راه افتاد

    در زمان ثبت کاربر تاریخ رو با time() میگیری و این میشه تاریخ ثبت و تاریخ انقضارو مثلا 20 روزه دیگه ر ره به شکل time() + (60*60*24*20) حساب میکنی میشه تاریخ انقضا بعد هر دورو تو پایگاه داده ذخیره میکنه بعد میای توی هر صفحه که لازم داری بررسی بشه کد زیرو مینویسی :(البته بعد از اینکه اطلاعاتو خوندی)



    date_default_timezone_set('Asia/Tehran');
    $timethis = time();


    if (intval($row["insertdate"]) <= $timethis && intval($row["expiredate"]) > $timethis)
    {
    //code
    }



    و برای نمایش بصورت شمسی از تابع jdate که باید فایلشو از سایت زیر بگیری .



  7. #7
    کاربر دائمی آواتار nsco_nsco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    831

    نقل قول: به دست آوردن محدوده 2 تاریخ و مقایسه اینکه آیا امروز در مابین اون تاریخ هست یا نه؟

    سلام ببین بهترین راه اینه مخصوصا برای سال های شمسی بیای کل ماهها را بشماری که کلشش میشه 365 یا 366 برای کبیسه
    بعد میای جمع و منها و هر کاری داری می کنی بعد بر می گردونی به حالت اولش مثلا روز 32 سال روز اول اردیبهشت هست به همین سادگی موفق باشید

  8. #8
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    سن
    37
    پست
    732

    نقل قول: به دست آوردن محدوده 2 تاریخ و مقایسه اینکه آیا امروز در مابین اون تاریخ هست یا نه؟

    دوست عزیز !
    من در مورد تاریخ فارسی باید بگم این عدد تابع یعنی strtotime کار نمیکنه ! چون php از سال 1877 گمونم به بعد رو تبدیل میکنه که تاریخ ما 1300 هست !
    بگذریم . به هر حال شما باید روز ثبت نام یک فرد تاریخ اون روز رو به میلادی بگیری و در دیتابیس ذخیره کنی !
    بعد در صفحه لاگین کدی رو بنویسی که چک کنه کاربر چند روز هست که ثبت نام کرده ! و بعد میتونی نسبت به روزهای بدست آمده هر حرکتی رو که خواستی انجام بدی !
    بنده یک کد خیلی ساده برات نوشتم که در این کد :
    - زمان ثبت نام تاریخ به میلادی در دیتابیس همراه بقیه اطلاعات ذخیره و expire برابر با 0 داده میشه !
    - زمان لاگین روزهای ثبت نام کاربر بدست میاد و اگه بیشتر از 30 روز شده باشه کاربر منقضی میشه ! یعنی expire برابر 1 میشه !
    کد :

    // When Registering
    // Db Connect...
    $username=$_POST['username'];
    $pssword=$_POST['password'];
    $reg_date=date("Y-m-d");
    mysql_query("INSERT INTO `users` (`username`,`password`,`reg_date`,`expire`) VALUES('$username','$password','$reg_date','0')");

    // When Logged in
    function s2t($date){ // ساخت تابع تبدیل تاریخ به عدد روز
    $date=strtotime($date);
    $date=$date/86400;
    $date=round($date);
    return $date;
    }
    $sql=mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `username`='$username'");
    $obj=mysql_fetch_object($sql);
    $rd=$obj->reg_date; // دریافت روز ثبت نام از دیتابیس
    $today=date("Y-m-d"); // بدست آوردن تاریخ امروز
    $rdNum=s2t($rd); // تبدیل تاریخ روز ثبت نام به عدد
    $todayNum=s2t($today); // تبدیل تاریخ امروز به عدد
    $registered_days=$todayNum-$rdNum; // بدست آوردن روزهایی که از تاریخ ثبت نام گذشته است - مثلا 28 روز
    if($registered_days>30){ // چک کردن روزهای ثبت نام که اگر بیشتر از 30 روز بود کاربر منقضی شود
    mysql_query("UPDATE `users` SET `expire`='1' WHERE `username`='$username'");
    }



    حالا دیگه شما خودتون ببینید که به چی نیاز دارید و اون رو اعمال کنید !

تاپیک های مشابه

  1. به دست آوردن تاریخ و ساعت شبکه
    نوشته شده توسط mahdi939 در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 27 آذر 1391, 22:24 عصر
  2. سوال: کد جاوا اسکریپت برای به دست آوردن اندیسی از متن یک کنترل که با موس در اون مکان کلیک شده
    نوشته شده توسط majid784 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آبان 1391, 08:59 صبح
  3. به دست آوردن اطلاعاتی از سیستم کاربر مانند شماره سریال قطعات وارسال اون به سایت اصلی
    نوشته شده توسط sara_aryanfar در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 22 تیر 1391, 22:03 عصر
  4. سوال: فهمیدن اینکه آیا برنامه خاصی روی سیستم نصب شده یا نه؟
    نوشته شده توسط shadi khanum در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 10 آبان 1388, 16:23 عصر
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 15 بهمن 1387, 19:40 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •