نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل در کد نویسی و کمک در رفع آن Deprecated: Function split() is deprecated in /home...

  1. #1

    مشکل در کد نویسی و کمک در رفع آن Deprecated: Function split() is deprecated in /home...

    با سلام،من تو سایتم مشکلی دارم که از وقتی انتقال دادم ایجاد شده،ولی اسکریپت و به کل از اول آپ کردم با این حال مشکل حل نشد،یعنی ربطی به انتقال نداره،حالا اینا بالای سایت میان که نمیدونم چرا،Deprecated:

    Function split() is deprecated in /home/.../public_html/index.php on line 28
    Deprecated: Function split() is deprecated in /home/..../public_html/index.php on line 38

    که ماله این بخش از ایندکسه

    <?php
    include('config.php');
    include('Function.php');
    include('jdf.php');
    $futuredate_time = time();
    $futuredate= date ("Y-m-d H:i:s", $futuredate_time);
    $checkfuture = mysql_query("SELECT * FROM entires WHERE how='2' and date <= '$futuredate'");
    if(mysql_num_rows($checkfuture)>0)
    {
    mysql_query("UPDATE entires SET how='1' WHERE how='2' and date <= '$futuredate'");
    }
    $domains=$_SERVER['SERVER_NAME'];
    $arr=split('\.',$domains);
    if($arr[0]=="www")
    {
    $domain=str_replace("www.","",$domains);
    } else {
    $domain=$_SERVER['SERVER_NAME'];
    }
    $checkweblog = mysql_query("SELECT * FROM Domains WHERE domain='$domain'");
    if(mysql_num_rows($checkweblog)==0){
    //check for blog availabe
    $array=split('\.',$domain);
    if(count($array)== "3" and strstr($domain, 'siteman.com')){
    include('available.php');
    } else {
    include('main.php');
    }

    مشکل مربوط به split هاست و از شما راهنمایی میخوام که چطور درستش کنم?
    آخرین ویرایش به وسیله MMSHFE : شنبه 02 دی 1391 در 20:26 عصر دلیل: از تگهای مناسب استفاده کنید!

  2. #2

    نقل قول: مشکل در کد نویسی و کمک در رفع آن Deprecated: Function split() is deprecated in /home...

    کسی چیزی میدونه بگه لطفا،اجرتون با خدا

  3. #3

    نقل قول: مشکل در کد نویسی و کمک در رفع آن Deprecated: Function split() is deprecated in /home...

    تابع split منسوخ شده. بجاش از preg_split استفاده کنید. مثلاً بجای
    $arr = split('\.', $domains);

    بنویسید:
    $arr = preg_split('#\.#', $domains);

    موفق باشید.

  4. #4

    نقل قول: مشکل در کد نویسی و کمک در رفع آن Deprecated: Function split() is deprecated in /home...

    دوباره سلام ویک مشکل...
    من این کار رو کردم و در نگاه اول مشکل رفع شد،قبل از این کار همونطور که در کد بالا مشخصه در باره www هم چیزی نوشته شده و اینطور سایت رو هو با www.site.com بالا میاره که قبل تغییر کار نمیکرد ولی الان درست شده ولی حالا سایت های که در ساب دامین هستند با www نمیشناسه و فقط بدون آن بالا میاد مثلا sub.site.com بالا میاد ولی www.sub.site.com بالا نمیاد و به صفحه اصلی که همون site.com هستش بر میگرده،سرویس وبلاگدهی هستش و این مشکل یه مشکل بزرگ،همچی داشت درست کار میکرد که با انتقال به سرور جدید که احتمالا نسخه php به روز داره این مشکل به وجود اومد،و تابع split از کار افتاد که بنا به گفته ی استاد در بالا تغییر دادم و درست شد که حالا این مشکل جدید .... لطفا به کد بالا یه نگاهی بندازید و راهنمایی کنید،با تشکر

  5. #5

    نقل قول: مشکل در کد نویسی و کمک در رفع آن Deprecated: Function split() is deprecated in /home...

    خوب این کاملاً طبیعیه چون توی ساب دامین اصلاً www نداریم. یعنی sub.site.com یک ساب دامین به اسم sub هست و www.sub.site.com یک ساب دامین به اسم www.sub که چون این ساب دامین رو نساختین، به صفحه اصلی برگردونده میشین. مجدداً تأکید میکنم ساب دامین با www وجود نداره. درواقع www معرف دامین اصلی هست.

  6. #6

    نقل قول: مشکل در کد نویسی و کمک در رفع آن Deprecated: Function split() is deprecated in /home...

    نمیشه اینجوری،منظور از ساب دامین در اسکریپت های وبلاگ دهی هستش،مثلا این آدرس رو ببینیدwww.news.rzb.ir که بدون www هم بالا میاد news.rzb.ir که این ساب دامینها با پی اچ پی ساخته میشن حالا مشکل منم همینه دقیقا،کمک لطفا

  7. #7

    نقل قول: مشکل در کد نویسی و کمک در رفع آن Deprecated: Function split() is deprecated in /home...

    خوب اگه اینطوری که کلاً باید قضیه رو با htaccess. یا SubDomain Redirect توی کنترل پانل هاستتون حل کنید.

  8. #8

    نقل قول: مشکل در کد نویسی و کمک در رفع آن Deprecated: Function split() is deprecated in /home...

    تو .htaccess خود اسکریپت خریداری شده چیزی نیست دستی هم اضافه کردم بدتر شد نکه خالی باشه در این مورد چیزی نبود،با موبایل آنم الان ببخشید کدارو اینجوری میزارم

    RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.site\.com [NC]
    RewriteCond %{HTTP_HOST} ^([a-zA-Z0-9]+)\.site\.com
    RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.site\.com [NC]
    RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.([a-zA-Z0-9]+)\.site\.com

    ولی حل نشد از پنل هاست چجوریه?ممنون میشم کمک کنید تا اینجاشم ممنونتونم،هم اینو توضیح بدید هم پنل هاست
    آخرین ویرایش به وسیله MMSHFE : پنج شنبه 07 دی 1391 در 13:21 عصر دلیل: اضافه کردن تگهای مناسب

  9. #9

    نقل قول: مشکل در کد نویسی و کمک در رفع آن Deprecated: Function split() is deprecated in /home...

    یکی راهنمایی کنه لطفا

تاپیک های مشابه

  1. جمع کردن ستون در کریستال به صورت شرطی و کمک برای رفع یک مشکل
    نوشته شده توسط sepide1 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 05 مهر 1389, 07:57 صبح
  2. کمک برای رفع مشکل برنامه ( حرکت سه تا شکل )
    نوشته شده توسط micheal-tnt در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 16 بهمن 1388, 15:13 عصر
  3. کمک برای رفع مشکل کد جستجو
    نوشته شده توسط RHA_65 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 26 شهریور 1388, 19:34 عصر
  4. کمک برای رفع مشکل Search
    نوشته شده توسط morynf در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 14:08 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •