نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: گزارش پویا با Stimul

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    گزارش پویا با Stimul

    دوستان سلام

    یک برنامه کوچک در ارتباط با گزارشگیری پویا (RunTime!!) با استیمول سافت

    توضیحات نیز داخل کدها موجود است

    نرم افزارهای استفاده شده :
    vs2010
    sql2000
    Stimulsoft Reports Ultimate 2010.1

    تصاویری از برنامه و گزارش و اسکریپت جدول در دایرکتوری Image موجود است !
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.JPG‏ (26.1 کیلوبایت, 776 دیدار)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله aslan : یک شنبه 03 دی 1391 در 01:18 صبح

  2. #2

    نقل قول: گزارش پویا با Stimul

    من اجر کردم این پیغام رو داد...
    ورژن 2012 هم نصب هستش
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Rohollaes
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    130

    نقل قول: گزارش پویا با Stimul

    نقل قول نوشته شده توسط pro_man مشاهده تاپیک
    من اجر کردم این پیغام رو داد...
    ورژن 2012 هم نصب هستش
    باید استیمول رو نصب کنید

  4. #4
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: گزارش پویا با Stimul

    ممنون دوست عزیز
    چه جوری header هر ستون رو مقدار بدم؟من برای برنامه تحت وب میخوام و از StiWebViewer استفاده میکنم این روش براش کارساز هست؟



  5. #5

    نقل قول: گزارش پویا با Stimul

    سلام
    میشه لطف کنید بگید چطور میشه واسه ستونها عنوان هم تعیین کرد؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: گزارش پویا با Stimul

    سلام
    روشهای مختلفی میتونه داشته باشه .....
    یک روش :
    بخش 6 کد را بشکل زیر تغییر دهید :


    // ××××××××××××××××××××××××× ×
    // 6
    // ایجاد بخش
    // HeaderBand
    // گزارش و اضافه کردن آن به صفحه گزارش
    // ××××××××××××××××××××××××× ×
    StiHeaderBand headerBand = new StiHeaderBand();
    headerBand.Height = 0.5;
    headerBand.Name = "HeaderBand";
    page.Components.Add(headerBand);

    int hnameIndex = 1;
    double hpos = 0;
    double hcolumnWidth = (page.Width / dt.Columns.Count);
    foreach (DataColumn dataColumn in dt.Columns)
    {

    StiText hText = new StiText(new RectangleD(hpos, 0, hcolumnWidth, 0.7));
    switch (dataColumn.ToString())
    {
    case "PerCode": hText.Text = "کد پرسنلی"; break;
    case "PerName": hText.Text = "نام"; break;
    case "PerFamily": hText.Text = "نام خانوادگی"; break;
    case "PerFatherName": hText.Text = "نام پدر"; break;
    case "PerAge": hText.Text = "سن"; break;
    case "PerImageUrl": hText.Text = "تصویر"; break;
    default: hText.Text = dataColumn.ToString(); break;
    }
    hText.Name = "hText" + hnameIndex.ToString();
    hText.HorAlignment = StiTextHorAlignment.Center;
    hText.VertAlignment = StiVertAlignment.Center;
    hText.Margins = new StiMargins(3, 3, 3, 3);
    hText.Brush = new StiSolidBrush(Color.Aqua);
    hText.Border.Side = StiBorderSides.All;

    headerBand.Components.Add(hText);
    hpos = hpos + hcolumnWidth;
    hnameIndex++;
    }


  7. #7

    نقل قول: گزارش پویا با Stimul

    ببخشید دوست محترم میشه همین گزارشو از داده های دیتاگریدویو گرفت؟
    یعنی به جای سلکت از پایگاه داده از داده های گریدویو سلکت انجام بشه

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: گزارش پویا با Stimul

    نقل قول نوشته شده توسط adineh67 مشاهده تاپیک
    ببخشید دوست محترم میشه همین گزارشو از داده های دیتاگریدویو گرفت؟
    یعنی به جای سلکت از پایگاه داده از داده های گریدویو سلکت انجام بشه
    بله .. با یکسری تغییرات امکانپذیر هستش

  9. #9

    نقل قول: گزارش پویا با Stimul

    سلام
    دوست محترم aslan ورژن استیمول سافتی که من نصب کردم کرک نمیشه ممنون میشم لینک دانلود همین استیمول سافت استفاده شده در برنامتون رو واسه منم بذارید

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: گزارش پویا با Stimul

    سلام
    نسخه ای که من استفاده میکنم 2010 هستش و راستش و بخواین یادم نیست از کجا گرفتمش و ....... شرمنده که نمیتونم کمکتون بکنم ...

  11. #11

    نقل قول: گزارش پویا با Stimul

    دوست عزیز در سایتهای ایرانی زیادی این نسخه بصورت کامل و بدون ایراد وجود داره

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار rahmatipoor
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    ---
    پست
    418

    نقل قول: گزارش پویا با Stimul

    سلام
    دوستان نمونه این برنامه رو با فست ریپورت سراغ ندارید
    یا حداقل راهنمایی

  13. #13

    نقل قول: گزارش پویا با Stimul

    سلام دوستان وقتتون بخیر
    چطور میشه داخل استیمول یک باتن یا شیپ در دیتاتیبل گذاشت و رنگ آن را از داخل سی شارپ به دلخواه تغییر داد مثلا رنگ باتن یا شیپ قرمز بشه
    ممنونم از همگی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونگی ایجاد گزارش پویا با نرم افزار Stimul Report
    نوشته شده توسط mehri_ema در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 07 اسفند 1389, 15:27 عصر
  2. صفحه گزارش پویا با کریستال رپورت
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 07 دی 1387, 00:06 صبح
  3. پایان مشکل گزارش پویا( دیگه بسه)
    نوشته شده توسط مطهر در بخش VB.NET
    پاسخ: 26
    آخرین پست: شنبه 05 آبان 1386, 17:20 عصر
  4. گزارش پویا با وی بی
    نوشته شده توسط coral در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 26
    آخرین پست: شنبه 05 دی 1383, 08:43 صبح
  5. گزارش پویا با crystal report
    نوشته شده توسط mohamad6 در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 08 تیر 1382, 18:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •