نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: چگونگی ساخت یک تایمر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار f.beigirad
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    329

    چگونگی ساخت یک تایمر

    با سلام.

    نمیدونم عنوان تاپیکم مناسبه یا نه.
    به هر حال ببخشید.

    میخوام یه تایمر بسازم که از 15 دقیقه شروع شه و وقتی 15 دقیقه به پایان رسید کارنامه آزمون رو نشون بده.
    از این تایمر برای یه آزمون میخوام استفاده کنم که لحظه به لحظه از مقدارش کم شه.

    والا 100تا کرنومتر پیدا کردم ولی مطلبی راجع به این موضوع نبود.
    ممنون از دوستان

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار ara_tz
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    43

    نقل قول: چگونگی ساخت یک تایمر

    سلام
    دوست عزیز شما میتونی یک تایمر بزاری با مقدار Interval=1000 که میشه یک ثانیه ویه متغیر تعریف کنی و مقدار 900 رو توش بزاری و بعد با هر بار پالس تایمر یک واحد ازش کم کنی! هروقت به صفر رسید بره کارنامه رو نشون بده.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار f.beigirad
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    329

    نقل قول: چگونگی ساخت یک تایمر

    با سلام.من زیاد متوجه نشدم .میشه بیشتر توضیح بدین؟

    یا یه مثال کوچولو بزنید.

    میتونم کرنومتر (اضافه شدن زمان ) رو بنویسم اما به مشکل میخورم موقع نوشتن اینکه از 15 دقیقه شروع کنه و کم شه.

    با تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار f.beigirad
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    329

    نقل قول: چگونگی ساخت یک تایمر

    یکی نیست لطف کنه در حقم و بگه چطور بنویسم؟؟؟؟

  5. #5

    نقل قول: چگونگی ساخت یک تایمر

    سلام دوست من

    چندتا راه هست اما ساده ترین راه اینه :


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    namespace WindowsFormsApplication5
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    int h = 0, m = 0, s = 0;
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    }

    private void button1_Click_1(object sender, EventArgs e)
    {
    h = int.Parse(txt_hour.Text);
    m = int.Parse(txt_min.Text);
    s = int.Parse(txt_sec.Text);
    timer1.Interval = 1000;
    timer1.Enabled = true;
    }

    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    if (h == 0 && m == 0 && s == 0)
    {
    timer1.Enabled = false;
    MessageBox.Show("ok");
    }
    s--;
    if (s == 0 && m>0)
    {
    s = 60;
    m--;
    }

    if (m == 0 && h>0)
    {
    m = 59;
    h--;
    }
    label1.Text = string.Format("{0}:{1}:{2}", h, m, s);
    }
    }

    }



    موفق باشی
    بایت بایت

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار f.beigirad
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    329

    نقل قول: چگونگی ساخت یک تایمر

    با تشکر از Youuness

    واقعا ممنونم.لازم به ذکره یه کوچولو کد بخش timer_tick رو تغییر بدم تا تایمر به درستی کار کنه :
    چون اگه تغییر نکنه تایمر دچار مشکل میشه:
    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    if (h == 0 && m == 0 && s == 0)
    {
    timer1.Enabled = false;
    MessageBox.Show("ok");
    }

    if (s!=0)
    {
    s--;
    }

    if (s == 0 && m>0)
    {
    s = 60;
    m--;
    }

    if (m == 0 && h>0)
    {
    m = 59;
    h--;
    }
    label1.Text = string.Format("{0}:{1}:{2}", h, m, s);
    }


    موفق باشید دوستان

  7. #7

    نقل قول: چگونگی ساخت یک تایمر

    منم در مورد تایمر یه سوال داشتم.
    من می خوام یه تایمری داشته باشم که دقتش صدم ثانیه باشه.
    خودم برای نوشتنش یه تایمر گذاشتم که هر 0.01 ثانیه یک بار به یه متغیری 0.01 تا اضافه میکنه و عدد اون متغیر رو تو یه لیبل نشون می ده. ولی اشکالش اینه که چون این عملیات طول میکشه اصلا دقیق نیست و مثلا بعد از 10ثانیه 6.5 ثانیه نشون می ده. البته من رفتم دقت برنامه رو 0.1 کردم و خیلی دقیق شد ولی خوب من یه تایمر صدم ثانیه می خوام.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار f.beigirad
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    329

    نقل قول: چگونگی ساخت یک تایمر

    با سلام
    من برای پروژم یه تایمر 15 دقیقه ای نیاز داشتم.
    از همین کد استفاده کردم با یکم تغییرات :
    برای متد باتنم :
    private void button6_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    m = 01;
    s = 00;
    ss = 00;
    timer1.Interval = 10;
    timer1.Enabled = true;
    }

    و برای متد timer1_Tick
    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    if (m == 0 && s == 0 && ss == 0)
    {
    timer1.Enabled = false;
    MessageBox.Show("ok");
    }
    if (ss != 0)
    {
    ss--;
    }

    if (ss == 0 && s > 0)
    {
    ss = 60;
    s--;
    }
    if (s == 0 && m > 0)
    {
    s = 60;
    m--;
    }
    lbl1.Text = String.Format("{0}:{1}:{2}", m, s, ss);
    }


    موفق باشید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار f.beigirad
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    329

    نقل قول: چگونگی ساخت یک تایمر

    در ضمن یادآور شم که مقدار Interval از طریق پروپرتی تایمر هم قابل دسترسیه
    و مقدارش برحسب هزارم ثانیه محاسبه میشه.

    هر 1000هزارم ثانیه =یک ثانیه
    و هر 10 هزارم ثانیه هم میشه همون 0.01ثانیه ای که میخواستی.

    امیدوارم اطلاعاتم بدردت بخوره.

    موفق باشی

  10. #10

    نقل قول: چگونگی ساخت یک تایمر

    خوب من خودم اینارو می دونم. ولی مشکلم اینه که من تو برنامه ام به یه متغیر دابل در هر 0.01 ثانیه 0.01 تا اضافه میشه ولی در آخر تایمر تاخیر داره. حالا می خوام بدونم اشکالش چیه.

        public partial class Form1 : Form
    {
    double dblTime;
    bool time = false;

    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void btnOK_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (time == false)
    {
    timer1.Enabled = true;
    time = true;
    }
    else if (time == true)
    {
    timer1.Enabled = false;
    lblTime.Text = dblTime.ToString();
    time = false;
    }
    }

    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    dblTime += 0.01;
    lblTime.Text = dblTime.ToString();
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    timer1.Enabled = false;
    time = false;
    dblTime = 0;
    lblTime.Text = "0.00";
    }
    }
    }


    به نظرم اشکالش فقط در کند بودن عمل پردازشه.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار f.beigirad
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    329

    نقل قول: چگونگی ساخت یک تایمر


  12. #12

    نقل قول: چگونگی ساخت یک تایمر

    نقل قول نوشته شده توسط f.beigirad مشاهده تاپیک
    یعنی چی؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار f.beigirad
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    329

    نقل قول: چگونگی ساخت یک تایمر

    یعنی در حال تفکرم.

    دادا میشه بگی این کاری که میخوای بکنی برای چیه؟

  14. #14

    نقل قول: چگونگی ساخت یک تایمر

    چه طور میتونم ساعت لحظه ای سیستمم و روی فرم داخل تکس باکس داشته باشم و بازدن دکمه ثبت داخل بانک اطلاعاتیم ذخیره بشه

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار f.beigirad
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    329

    نقل قول: چگونگی ساخت یک تایمر

    با سلام.

    الآن با گوشي آن شدم و دارم جواب ميدم.
    ابتدا يه سرچ کن تو همين فروم و چگونگي بدست آوردن ساعت لحظه اي سيستم رو بدست بيإر.
    بعدش اين مقدارو بريز توي يه متغيرو هربار ک ميخواي اطلاعات جديدي رو بريزي توي ديتابيس مقدار اون متغير هم به پارامتر هات اضافه کن.
    به همين سادگي.
    شبت بخير

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار f.beigirad
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    329

    نقل قول: چگونگی ساخت یک تایمر

    درود

    DateTime time=DateTime. Now ;
    //نمایش با جعبه پیغام
    MessageBox. Show ) time. ToString ) ( ( ;

    ببخشيد نتونستم درست ويرايش کنم.چون برازر گوشيم ويرايش نميده.

    موفق باشي

  17. #17

    نقل قول: چگونگی ساخت یک تایمر

    نقل قول نوشته شده توسط f.beigirad مشاهده تاپیک
    یعنی در حال تفکرم.

    دادا میشه بگی این کاری که میخوای بکنی برای چیه؟
    برای رکورد گیری برای همین می خوام دقیق باشه.
    کسی نمی تونه جواب من رو بده.
    البته برنامه ای که شما نوشته بودی ظاهرا تاخیر نداشت ولی در کل برنامه ای که من نوشتم ساده تر به نظر میاد. حالا نمی دونم چرا برای من تاخیر داره.

تاپیک های مشابه

  1. چگونگی ساخت کلاس و اشیا در VB.NET
    نوشته شده توسط Voldemort در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 18 مرداد 1390, 14:03 عصر
  2. چگونگی ساخت بی بی کد؟
    نوشته شده توسط Mohammad Minaei در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 شهریور 1384, 11:06 صبح
  3. چگونگی ساخت کامپوننت در دلفی
    نوشته شده توسط حمید دلفیان فرد در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 11 خرداد 1384, 20:08 عصر
  4. چگونگی ساخت یک جستجو گر سریع برای جستجوی درون مقاله ای؟
    نوشته شده توسط saeed_programer در بخش SQL Server
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 30 مهر 1383, 20:23 عصر
  5. چگونگی ساخت یک کنترل تحت وب؟
    نوشته شده توسط saeed_programer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 29 مهر 1383, 14:27 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •