نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: مشکل در کوئری جستجو

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Drive: C
    پست
    506

    مشکل در کوئری جستجو

    سلام دوستان
    من 4 تا فیلد در پایگه داده تعریف کردم حالا حالا وقتی کوئری جستجو رو مینویسم برای کد اجرا میشه ولی برای نام نه این کد رو ببینین
     if (comboBox1.Text == "کد")
    {
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(@"select * from zx WHERE id like N'%" + textBox9.Text + "%'", con);
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    dataGridView1.DataSource = dt;
    }
    else if (comboBox1.Text == "نام")
    {
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(@"select * from zx WHERE name like N '%" + textBox9.Text + "%'", con);
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    dataGridView1.DataSource = dt;
    }
    آخرین ویرایش به وسیله vahidth : یک شنبه 03 دی 1391 در 10:33 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: مشکل در کوئری جستجو

    سلام. اون حرف N که گذاشتید برای حروف فارسی هست. بنابراین برای if دوم هم که در ارتباط با نام هاست باید بذارید.
    اما چرا این سبکی کد می نویسید؟. این شیوه نوشتن سال هاست که دیگه منسوخ شده.(هم از لحاظ امنیتی و هم اینکه ست کردن کوتیشن و دابل کوتیشن برنامه نویس رو اذیت میکنه). برنامه تون به سادگی قابلیت هک شدن داره. پیشنهاد اولم اینه که از stored procedure ها استفاده کنید ولی اگر دوست دارید که تمام کدها رو سمت سی شارپ بنویسید از پارامترها استفاده کنید.
    موفق باشی دوست عزیز.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Drive: C
    پست
    506

    نقل قول: مشکل در کوئری جستجو

    میشه بگید چطوری بنویسم با استفاده از stored procedure لطفا با کد توضیح بدین یه نمونه بزارین ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Drive: C
    پست
    506

    نقل قول: مشکل در کوئری جستجو

    کسی نیست ما رو کمک کنه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: مشکل در کوئری جستجو

    نقل قول نوشته شده توسط vahidth مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من 4 تا فیلد در پایگه داده تعریف کردم حالا حالا وقتی کوئری جستجو رو مینویسم برای کد اجرا میشه ولی برای نام نه این کد رو ببینین
     if (comboBox1.Text == "کد")
    {
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(@"select * from zx WHERE id like N'%" + textBox9.Text + "%'", con);
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    dataGridView1.DataSource = dt;
    }
    else if (comboBox1.Text == "نام")
    {
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(@"select * from zx WHERE name like N '%" + textBox9.Text + "%'", con);
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    dataGridView1.DataSource = dt;
    }
    N رو ببر پشت % جولو (N%')

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Drive: C
    پست
    506

    نقل قول: مشکل در کوئری جستجو

    کار نکرد داداش من

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Drive: C
    پست
    506

    نقل قول: مشکل در کوئری جستجو

    از دوستان یکی منو کمک کنه یکی از دوستان گفت از stored procedure استفاده کن آخه چطوری همین کد رو چطوری به stored procedure تبدیل کنم

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: مشکل در کوئری جستجو

    درباره stored procedure خیلی بحث شده. انتظار میرفت که جستجو کنید ( حالا داخل این سایت یا هر جای دیگه ای). قبلا در تاپیک زیر و در پست 10 نحوه ساخت sp (همون store procedure ) رو بصورت ویدئویی گذاشتم. شما یه sp بسازید و داخلش کد زیر رو بنویسید و اونو اجرا کنید تا هم ذخیره بشه هم مطمئن بشید که خطایی نداره (برای اجرا هم باید همون دکمه تعجب قرمز رنگ ! رو بزنید ) :
    create proc selectlike
    @name nvarchar(50)
    as
    select * from zx where name like '%' + @name + '%'
    go

    حالا سمت سی شارپ و داخل دکمه ای که قرار دادید کد زیر رو بنویسید (کانکشن رو طبق سیستم و دیتابیس خودتون تنظیم کنید) :
    SqlConnection con = new SqlConnection("server = .\\md2008;database = university;integrated security = true");
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("selectlike", con);
    da.SelectCommand.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    da.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@name", textBox9.Text);
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    if (dt.Rows.Count == 0)
    {
    dataGridView1.Visible = false;
    }
    else
    {
    dataGridView1.Visible = true;
    dataGridView1.DataSource = dt;
    }

    فقط یه نصیحت : اگر همش منتظر دیگران بمونید به جایی نمیرسید. اصل خود شخص هست، دیگران و کمکشون باید فرع باشه.
    موفق باشی دوست عزیز.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Drive: C
    پست
    506

    نقل قول: مشکل در کوئری جستجو

    نقل قول نوشته شده توسط ordebehesht مشاهده تاپیک
    N رو ببر پشت % جولو (N%')
    داداش کار نکرد این کد شما

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: مشکل در کوئری جستجو

    ببخشید لینک مربوط به ساخت sp رو فراموش کردم بزارم. ( پست 10 رو مشاهده کنید) :
    https://barnamenevis.org/showthread.p...hlight=Restore

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Drive: C
    پست
    506

    نقل قول: مشکل در کوئری جستجو

    ممنون ازت داداش حالا چطوری میتونم یه sp بسازم مثلا همین کوئری جستجو رو و در سی شارپ ازون استفاده کنم دقیق توضیح بده

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: مشکل در کوئری جستجو

    نقل قول نوشته شده توسط vahidth مشاهده تاپیک
    ممنون ازت داداش حالا چطوری میتونم یه sp بسازم مثلا همین کوئری جستجو رو و در سی شارپ ازون استفاده کنم دقیق توضیح بده
    مشخصه که به پست هایی که میزارم توجه کافی رو ندارید وگرنه این سوال رو نمی پرسیدی. در پست 8 کامل واستون توضیح دادم.
    موفق باشی.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در کوئری جستجو
    نوشته شده توسط pesarkhobeee در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 09 بهمن 1387, 11:47 صبح
  2. مشکل ی در جستجو در mysql
    نوشته شده توسط Ehsan_php در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 29 بهمن 1385, 16:21 عصر
  3. مشکل در کوئری
    نوشته شده توسط ITST-1 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 07 خرداد 1385, 07:50 صبح
  4. مشکل در کوئری ها
    نوشته شده توسط Fazaeli در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 22 فروردین 1385, 00:07 صبح
  5. چاپ پیغام در asp.net و مشکل نمایش نتیجه جستجو درDataGrid
    نوشته شده توسط arshia_ در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 22 خرداد 1383, 20:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •