نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در کار با Enum

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار uniqueboy_ara
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    420

    مشکل در کار با Enum

    سلام دوستان
    من یه مشکل اعصاب خورد کن با enum ها پیدا کردم
    از این کد برای بررسی اتصال به اینترنت استفاده می کنم، که در نهایت وضعیت رو داخل یه متغییر int میریزه و با توجه به enum که نوشته شده، باید از روی کد، مقدار رشته ای رو بفهمم
    اما چجوری؟؟؟

    [DllImport("wininet.dll")]
    private extern static bool InternetGetConnectedState(out int Description, int ReservedValue);

    public bool IsConnected()
    {
    int Desc;
    if (InternetGetConnectedState(out Desc, 0))
    { return true; }
    else
    {return false;}

    Result = Desc;
    }

    enum ConnectionStates
    {
    Modem = 0x1,
    LAN = 0x2,
    Proxy = 0x4,
    RasInstalled = 0x10,
    Offline = 0x20,
    Configured = 0x40,
    }

  2. #2
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: مشکل در کار با Enum

    برای تبدلیل Description به ConnectionStates یعنی int به enum از کد زیر استفاده کنید:

    ConnectionStates state = (ConnectionStates)Description;

    در این حالت با استفاده از state که از جنس enum شما هست می تونید وضعیت رو تشخیص بدین.
    جهت جهت عملکرد بهتر Flags رو روی enum قرار بدید.

    [Flags]
    enum ConnectionStates
    {
    Modem = 0x1,
    LAN = 0x2,
    Proxy = 0x4,
    RasInstalled = 0x10,
    Offline = 0x20,
    Configured = 0x40,
    }

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در کار با quickreport
    نوشته شده توسط شکوفه سلامی در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 05 اسفند 1386, 03:00 صبح
  2. مشکل در کار با ComboBox در SandBar
    نوشته شده توسط omar در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 07 مهر 1383, 13:00 عصر
  3. مشکل در کار با sql Server
    نوشته شده توسط شکوفه سلامی در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 10 شهریور 1383, 09:23 صبح
  4. مشکل در کار با ado
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 25 تیر 1383, 14:17 عصر
  5. مشکل در کار با Shell_NotifyIcon
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 24 تیر 1383, 15:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •