نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: آموزش اکشن اسکریت 2

  1. #1

    آموزش اکشن اسکریت 2

    سلام :

    در این تاپیک آموزش اکشن اسکریت 2 رو به صورت گام به گام قرار می دم

    لطفا سئوالات در این تاپیک پرسیده نشود

    www.magnetbox.ir

    آخرین ویرایش به وسیله magnetbox.ir : دوشنبه 04 دی 1391 در 19:36 عصر

  2. #2

    نقل قول: آموزش اکشن اسکریت 2

    آموزش اول :

    آشنایی با سه سیمبل فلش :

    شما در فلش با سه سیمبل از نوع :

    1- movieClip: یک سیمبل کانتینر هست که اکشن قبول می کنه .

    2- Button: یک سیمبل دکمه هست که اکشن قبول می کنه و به 4 قسمت تقسیم میشه

    3-graphic: یک سیمبل گرافیکی ساده هست که اکشن قبول نمی کنه و به ماسک تایم لاین هم معروفه

    کار می کنید .

  3. #3

    نقل قول: آموزش اکشن اسکریت 2

    شما هنگامی که زبان اکشن اسکریپت 2 رو انتخاب می کنید کجاها می تونید کد بنویسید ؟

    1-timeline

    2- داخل MovieClip و هم روی آن

    3- داخل کلاس

    4- روی فایل جداگانه و اضافه کردن آن به یک کلاس یا تایم لاین

    5- روی دکمه ها

  4. #4

    نقل قول: آموزش اکشن اسکریت 2

    آموزش ایونت های موس :

    on(press)
    : یعنی موس روی شی کلیک بکنه

    on(release)
    : یعنی موس بعد از کلیک روی شی رها بشه

    on(releaseOutside)
    : یعنی موس بعد از کلیک روی موس به بیرون از محدوده شی برود و رها بشه

    on(rollOver)
    : موس روی شی وارد شد

    on(rollOut)
    : موس از روی شی خارج شد

    on(dragOver)
    : موس در حالی که روی شی کلیک شده به همان شکل از روی شی خارج و بعد وارد شود

    on(dragOut)
    : موس در حالی که روی شی کلیک شده به همان شکل از روی شی خارج شود
    آخرین ویرایش به وسیله magnetbox.ir : سه شنبه 12 دی 1391 در 09:36 صبح

  5. #5

    نقل قول: آموزش اکشن اسکریت 2

    آموزش onClipEvent :

    این دسته از ایونت ها مخصوص سیمبل های movieClip هستند . که عبارتند از :

    1-onClipEvent(load
    )
    : وقتی سیبلی که ایونت براش تعریف شده لود میشه ایونت اتفاق می افته

    2-onClipEvent(unload
    ) 
    : وقتی سیبلی که ایونت براش تعریف شده آنلود میشه ایونت اتفاق می افته

    3-onClipEvent(enterFrame
    ) 
    : این تابع در همه جا کاربرد داره (onEnterFrame )-> یک کد رو برابر با framerate

    فایل فلش اجرا می کنه


    4-onClipEvent(mouseDown
    ) 
    : یعنی وقتی موس روی شی کلیک بکنه و پایین نگه داشته بشه

    5-onClipEvent(mouseUp
    )
    : وقتی روی شی موس کلیک کرد و بعد موس رها شد این ایونت فعال میشه

    6-onClipEvent(keyDown
    )
    : وقتی که هر دکمه ای از روی کیبور فشار داده شد این ایونت فعال میشه

    7-onClipEvent(keyUp
    )
    : وقتی هر دکمه کیبور بعد از فشار داده شدن رها شد ای ایونت فعال میشه
    آخرین ویرایش به وسیله magnetbox.ir : سه شنبه 12 دی 1391 در 09:38 صبح

  6. #6

    نقل قول: آموزش اکشن اسکریت 2

    نحوه تعریف ایونت داخل تایم لاین :

    objectName.onPress= function()
    {

    }

    برای تعریف ایونت در تایم لاین باید ایونت رو برابر با یک تابع کنید . این شکلی بعد از اتفاق افتادن ایونت به سراغ

    تابع می رود و کد های داخش را اجرا می کند .
    آخرین ویرایش به وسیله magnetbox.ir : سه شنبه 12 دی 1391 در 09:39 صبح

  7. #7

    نقل قول: آموزش اکشن اسکریت 2

    نحوه نام گذاری شی ها در فلش :

    دقت کنید در اکشن اسکریپت 2 شما اگر نام گذاری رو با سه علامت زیر

    1-mc_ برای موی کلیپ

    2-txt_ برای textfilde ها

    3-btn_ برای دکمه ها

    رعایت کنید در ادیتور به سادگی به خصوصیات هر یک دسترسی دارید . یعنی

    objectName_mc
    objectName_txt
    objectName_btn

    حتما این سه مورد رو چک کنید تا دلیل اهمیت آن رو بهتر بفهمید .

  8. #8

    نقل قول: آموزش اکشن اسکریت 2

    امروز می خوام یک آموزش ساده بزارم :

    فرض کنید شما می خواهید تایم لاین رو مدیریت ساده کنید .

    یعنی یک انیمیشن ساده رو تایم لاین درست کردید . از فریم یک تا 100 و وقتی روی یک دکمه کلیک کردید اجرا

    بشه و بعد از کلیک دوم بایستد .

    کد رو روی تایم لاین می نویسم :

    stop()
    var isPlay:boolean=false;

    objectName.onPress = function()
    {
    if(isPlay)
    {
    isPlay=false;
    stop()
    }else
    {
    isPlay=true;
    play()
    }
    }

    آخرین ویرایش به وسیله magnetbox.ir : سه شنبه 12 دی 1391 در 09:39 صبح

  9. #9

    نقل قول: آموزش اکشن اسکریت 2

    سلام :

    امروز آموزش درگ کردن شی رو می خوام آموزش بدم :

    خوب فرض کنید شما یک سیمبل از نوع موی کلیپ به نام a دارید . برای این کار روی تایم لاین می نویسید :

    a.onPress = function()
    {
    this.startDrag();
    }
    a.onRelease= function()
    {
    this.stopDrag()
    }
    آخرین ویرایش به وسیله magnetbox.ir : سه شنبه 12 دی 1391 در 09:40 صبح

  10. #10

    نقل قول: آموزش اکشن اسکریت 2

    طریقه لود کردن xml:

    اول یک شی از نوع xml تعریف می کنید .


    var xml_:XML = new XML();



    بعد یک ایونت براش معین می کنید تا زمانی که لود شما تموم شد بفهمید .


    xml_.onLoad = EndLoad
    function endLoad(success)
    {
    if( success)
    trace(success)
    }

    بعد فایل تون رو لود می کنید


    xml_.loade(path);


    خصوصیت ignoreWhite

    اگر این خصوصیت رو براش بذارید قسمت های سفید فایل تون رو در نظر نمی گیره


    xml_.ignoreWhite = true

  11. #11

    نقل قول: آموزش اکشن اسکریت 2

    بردن متن به clipboeard


    System.setClipboard("s");

  12. #12

    نقل قول: آموزش اکشن اسکریت 2

    آموزش اجرای فایل exe در فلش

    دو راه برای این وضوع و جود دارد .

    1- اجرای فایل exe به صورت مستقیم
    2- اجرای فایل bat که حاوی کدی است که فایل exe را اجرا می کند

    کد به صورت :

    fscommand("exec",name file);


    نکات مهم :
    1-شما برای اجرای فایل exe باید حتما اون رو داخل یک پوشه به نام fscommand قرار بدید
    2- فقط خروجی exe شما این کار رو می تونه بکنه نه swf
    3- در هنگام مسیر دادن نام پوشه fscommand نباید نوشته شود

  13. #13

    نقل قول: آموزش اکشن اسکریت 2

    ممنون از همه زحمتی که کشیدی
    دوست عزیز ادمه بده
    عالیه
    بی صبرانه منتظر ادامه آموزشهای شما هستم
    با تشکر
    یا علی مدد

تاپیک های مشابه

  1. آموزش سی شارپ
    نوشته شده توسط ehsan-ets در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: پنج شنبه 27 اردیبهشت 1386, 19:16 عصر
  2. آموزش کامل ASP.Net
    نوشته شده توسط mostafa_pk در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 شهریور 1385, 18:20 عصر
  3. آموزش KPPP
    نوشته شده توسط hosseinzadeh در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 10 اسفند 1382, 15:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •