نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: بکاپ از بانک اکسس

  1. #1

    بکاپ از بانک اکسس

    سلام به همگی،من از کد زیر برای پشتیبان گیری از بانک استفاده می کنم ولی جواب نمیده کدش هم از همین سایت برداشتم T

    try
    {
    System.IO.File.Copy(Application.StartupPath +"G:/login.mdb", textBox1.Text, true );
    MessageBox.Show("عملیات پشتیبان گیری انجام شد");
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("عملیات پشتیبان گیری با مشکل مواجه شده است");
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: بکاپ از بانک اکسس

    این چیه که نوشتی
    "G:/login.mdb"
    اینطوری ما دایرکتوری داریم

    اینو به این تغییر بده

    "G:\\login.mdb"

  3. #3

    نقل قول: بکاپ از بانک اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط ordebehesht مشاهده تاپیک
    این چیه که نوشتی
    "G:/login.mdb"
    اینطوری ما دایرکتوری داریم

    اینو به این تغییر بده

    "G:\\login.mdb"
    دوست عزیز اون خطای تایپی اینجا بود وگرنه تو برنامم درست نوشتم،مشکل جای دیگه هست

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: بکاپ از بانک اکسس

    سلام دوست عزیز
    این کد رو جایگزین کدت کن :
    Backup :
    Using System.io;


    SaveFileDialog savedialog = new SaveFileDialog();
    savedialog.Filter = "*.Backup|*.Backup";
    if (savedialog.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    if (savedialog.FileName != "")
    {
    try
    {
    if (File.Exists(savedialog.FileName) == true)
    File.Delete(savedialog.FileName);
    File.Copy(Application.StartupPath + "\\نام دیتابیس.پسوند", savedialog.FileName);
    MessageBox.Show("از بانک برنامه با موفقيت پشتيبان گرفته شد", "", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message, "Error", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    }
    }
    }


    Restore:
    OpenFileDialog opendialog = new OpenFileDialog();
    opendialog.Filter = "*.Backup |*.Backup";
    if (opendialog.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    if (opendialog.FileName != "")
    {
    try
    {
    if (MessageBox.Show("آيا ميخواهيد فايل پشتيبان، جايگزين بانک فعلي برنامه شود؟(! توجه: بانک فعلي کامل از بين ميرود !)؟", "", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question) == DialogResult.Yes)
    {
    File.Copy(opendialog.FileName, Application.StartupPath + "\\نام دیتابیس.پسوند", true);
    MessageBox.Show("بانک برنامه با موفقيت بازيابي شد", "", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    }

    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message, "Error", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    }
    }
    }


    موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. کامپکت و ریپایر کردن بانک اکسس در vb.NET
    نوشته شده توسط sh در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 26 شهریور 1382, 00:04 صبح
  2. کمک قطع ارتباط ado دلفی با بانک اکسس بعد از نصب مجدد ویندوز
    نوشته شده توسط reza5 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 25 شهریور 1382, 16:40 عصر
  3. چطوری بانک اکسس رمز دار بسازم؟
    نوشته شده توسط روح اله معینی زاده در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 17 شهریور 1382, 09:05 صبح
  4. فراخوانی عکس از بانک اکسس ( با MSADO یا همان mdac)
    نوشته شده توسط ع.م.خ در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 08 شهریور 1382, 20:39 عصر
  5. ASP کلاسیک و بانک اکسس
    نوشته شده توسط جـاوید در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 07 شهریور 1382, 20:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •