نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: علت read only شدن دیتا بیس زمانی که با کد سی شارپ به sql اتچ می شود

  1. #1

    علت read only شدن دیتا بیس زمانی که با کد سی شارپ به sql اتچ می شود

    سلام یه سوال و کمک ؟
    من این کد زیرو وقتی صفحه اول نرم افزار لود میشه اجرا میشه تا دیتا بیس اتچ بشه که اتچم میشه ولی مشکل بزرگ اینکه read only میشه دیتا بسی چکارش کنم

    try
    {
    SqlConnection con = new SqlConnection();
    con.ConnectionString = "Data Source=(local);Initial Catalog=master;Integrated Security=True";
    con.Open();

    string str = "use master;" + "EXECUTE sp_attach_db @dbname = N'v' , " + " @filename1 = N'" + System.Environment.CurrentDirectory + "\\v.mdf'," + "@filename2 = N'" + System.Environment.CurrentDirectory + "\\v_log.ldf'";

    SqlCommand cmd = new SqlCommand(str, con);
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();

    MessageBox.Show("با موفقیت بانک اطلاعات متصل شد");
    }
    catch (Exception x)
    {
    if (x.Message.IndexOf("already exists") >= 0)
    MessageBox.Show("بانک اطلاعات متصل می باشد");
    else
    MessageBox.Show(x.Message);
    }

    نمی دونم شما کمک کنید
    آیا دی اتچ کردن دیتا بیس که ساختم تا ازش استفاده کنم باید کارش کنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار behzadkhatari
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ایران
    سن
    36
    پست
    225

    نقل قول: علت read only شدن دیتا بیس زمانی که با کد سی شارپ به sql اتچ می شود

    دوست عزیز sql به علت مسائل امنیتی نمیزاره دیتابیس از طریق فایلش دستکاری بشه مثلا کپی بشه. در ضمن شما فقط یه بار دیتابیس رو attach کنید نیاز نیست هر دفعه اینکارو انجام بدید. از if exists استفاده کنید تا بفهمید دیتابیس موجود هست یا خیر

تاپیک های مشابه

  1. قفل شدن دیتا بیس
    نوشته شده توسط قله بلند در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 12 خرداد 1387, 13:36 عصر
  2. Time out شدن دیتا بیس
    نوشته شده توسط tc1000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 17 فروردین 1387, 00:11 صبح
  3. مشکل کانکت شدن دیتا بیس
    نوشته شده توسط maryam.r در بخش Oracle
    پاسخ: 18
    آخرین پست: چهارشنبه 12 اردیبهشت 1386, 23:37 عصر
  4. آپدیت شدن دیتا بیس بجای بازنویسی
    نوشته شده توسط hamed1358 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 فروردین 1386, 13:51 عصر
  5. عدم Detach شدن دیتا بیس
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 13 مرداد 1385, 20:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •