نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: C#‎‎‎ و word

  1. #1

    Question C#‎‎‎ و word

    سلام
    من چند تا سوال درباره ی نوشتن در فایل ورد توسط C#‎‎‎ دارم. search هم کردم، اما جوابمو پیدا نکردم

    1- left to right
    چون می خوم هم فارسی و هم انگلیسی توی فایل داشته باشم می خوام بعضی جاها از چپ به راست و بعضی جاها از راست به چپ بنویسم. این کار عملی هست؟

  2. #2

    Question C#‎‎‎‎ و word

    2- جدول
    می خوام یه جدول بکشم و اطلاعات رو توی اون نمایش بدم، می خوام بعضی از خط های جدول نمایش داده بشه و بعضی نه.برای این چه کاری باید انجام بدم

  3. #3

    Question C#‎‎‎‎ و word

    3- merge و split
    برای merge و split کردن سلول ها باید چه کاری انجام بدم؟

  4. #4

    Question C#‎‎‎‎ و word

    4- database و word
    می خوام اطلاعاتی رو از فایل دیتابیس تو فایل word بنویسم. برای این چه کاری باید انجام بدم؟

  5. #5

    Question نقل قول: C#‎‎‎‎‎ و word

    سلام
    مشکل من راه حلی نداره؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: C#‎‎‎ و word

            private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string name = "my name";
    Microsoft.Office.Interop.Word.Application word = new Microsoft.Office.Interop.Word.Application();
    Document Document1;
    if (!System.IO.File.Exists(@"c:\doc1.doc"))
    {
    Document1 = word.Documents.Add();
    Document1.Range().Text = name;
    Document1.SaveAs(@"C:\doc1.doc");
    }
    else
    {
    Document1 = word.Documents.Open(@"c:\doc1.doc", Visible = false);
    Document1.Range().Text = name;
    Document1.Save();
    }
    Document1.Close();
    }

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار alias136790
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    جنوب
    پست
    193

    نقل قول: C#‎‎‎ و word

    اگه برنامه MSDN رو داری، یا تو خود سایت MSDN.com اینا رو جستجو کنی یه چیزایی پیدا میکنی.
    من تو برنامه msdn سرچ کردم، گفته باید از برنامه Microsoft Visual Studio Tools for Office استفاده کنی.
    اینا رو سرچ کن:Creating a Table in Word و Building a Word Document Using SQL Server Data.
    اگه به نتیجه رسیدی ما رو هم خبر کن چون قبلا دنبال این چیزا بودیم.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 20 شهریور 1391, 01:54 صبح
  2. out key word
    نوشته شده توسط در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 26 آذر 1386, 01:21 صبح
  3. چاپ فایلهای Ms Word
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 28 مهر 1382, 20:41 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •