نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ارسال يك ايميل به چند آدرس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار saadatieathar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    125

    ارسال يك ايميل به چند آدرس

    سلام.
    من يك فايل text دارم كه توش صد تا آدرس ايميل هست،مي خوام با php يك ايميل رو به اين آدرس ها بفرستم.ممنون مي شم راهنماييم كنيد.


    <?php
    $header .= "Content-type: text/html; charset: utf8\r\n";
    $to = 'web1400@gmail.com';

    $subject = 'اطلاع رساني';

    $from ='web1400@gmail.com';

    $body = '<p style=color:red;>تيتر خبر</p>';

    ini_set("sendmail_from", $from);

    $headers = "From: " . $from . "\r\nReply-To: " . $from . "";
    $headers .= "Content-type: text/html\r\n";
    if (mail($to, $subject, $body, $headers)) {

    echo("<p>ارسال شد</p>");
    } else {
    echo("<p>خطا...</p>");
    }

    ?>
    آخرین ویرایش به وسیله saadatieathar : چهارشنبه 06 دی 1391 در 20:49 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: ارسال يك ايميل به چند آدرس

    دوست عزیز to$ در تابع ایمیل میتونه بیش از یک ایمیل از طریق جدا کردنشون با comma بگیره. ، پس ایمیل ها را از توی فایل بخونین و مثلا 10 تا 10 تا در فواصل زمانی ارسال کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار saadatieathar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    125

    نقل قول: ارسال يك ايميل به چند آدرس

    ممنون دوست جان.خوب خوندش حله مشكلي نيست ، در مورد فواصل زماني نمي دونم چطوري ميشه اين كار رو كرد . ميشه يه توضيح بديد ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار nsco_nsco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    831

    نقل قول: ارسال يك ايميل به چند آدرس

    سلام قبلا اسکریپت امادش رو دیده بودم بزن تو گوگل هست دیگه نیازی به نوشتن نداری موفق باشید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: ارسال يك ايميل به چند آدرس

    راستش من خودم همه را 50 تا 50 تا میفرستم و فاصله زمانی هم نمیدم ، تا 1000 تا ایمیل خیلی به مشکل نخوردم ! البته هاست های مختلفمتفاوت هستند و باید چک کنید.
    برای اعمال فواصل از cron job استفاده کنید ، فکر کنم با seep هم بشه ! یکبار برای یکی از دوستان مثل زدم و میتونید توی انجمن بگردین.

تاپیک های مشابه

  1. ارسال یک گزارش به چند پرینتر
    نوشته شده توسط arezoo_sh در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 09 اسفند 1390, 16:50 عصر
  2. سوال: اشکال در ارسال اس ام اس چند پارتی
    نوشته شده توسط nice boy در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 26 تیر 1389, 19:32 عصر
  3. چگونگی ارسال یک فایل به یک آدرس اینترنتی (آپلود هاست)
    نوشته شده توسط majidvb در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 تیر 1389, 08:10 صبح
  4. چگونگی ارسال یک فایل به یک آدرس اینترنتی (آپلود هاست)
    نوشته شده توسط majidvb در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 05 تیر 1389, 22:31 عصر
  5. سوال: ارسال نشدن ايميل با ياهو
    نوشته شده توسط طبیب دل در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 10 خرداد 1389, 17:25 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •