نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در صفحه ارسال خبر

  1. #1

    مشکل در صفحه ارسال خبر

    سلام
    کسی می تونه به من بگه توی این دستوراتم چه اشکالی هست که وقتی در بخش مدیریت سایت هستم ،وارد صفحه ارسال خبر که می شم می گه این متغییر row_news تعریف نشده؟
    کی می تونه فوری کمک کنه بگه مشکل کجاست؟
    کدی که در صفحه ارسال است:
    <form method="post" action="">
    <input type="hidden" name="go" value="<?php echo (isset($row_news)) ? "edit" : "add"; ?>">
    <?php echo (isset($row_news)) ? '<input type="hidden" name="id" value="'.$row_news['id'].'">' : ''; ?>
    <label for="username"> عنوان خبر : </label>
    <input name="newstitle" type="text" value="<?php echo $row_news['title']; ?>" class="form" />
    <br /><br /><br />
    <label for="content"> خلاصه خبر : </label>
    <textarea name="newscontent" rows="10" cols="80" id="editor"><?php echo $row_news['content'];?></textarea>
    <br /><br /><br /><br />
    <label for="fullcontent"> ادامه مطلب : </label>
    <textarea name="newsfullcontent" rows="10" cols="80" id="more"><?php echo $row_news['fullcontent'];?></textarea>
    <br /><br /><br /><br />
    <input type="submit" value="ارسال خبر" name="submit">
    </form>

    کدی که در صفحه اصلی است:
    <?php
    $Query = mysql_query ("SELECT * FROM `page` ORDER BY `id` DESC LIMIT 10");
    while ( $row_news = mysql_fetch_array($Query) ) {
    ?>
    <div class="article">
    <h2><?php echo $row_news['title']; ?></h2><div class="clr"></div>
    <p><span class="date"><?php echo date("l d F Y", $row_news['date']) ?></span></p>
    <p><?php echo $row_news['content']; ?></p>
    <p class="spec"><a href="index.php?id=<?php echo $row_news['id']; ?>" class="rm">ادامه مطلب...</a></p>
    </div>
    <?php }?>



  2. #2
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: مشکل در صفحه ارسال خبر

    چون در input ها مقداری رو وارد کردید برای value که وجود ندارند و قرار هست که اضافه بشه ...
    اگه اشتباه نکنم این کدها برای صفحه add و edit مشترک هستند ..!
    باید value رو وقتی بگذارید که کاربر در صفحه edit باشد و نه در وقتی که کاربر در صفحه add هست ...
    امیدوارم منظور رو رسونده باشم ...
    موفق باشید ...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mtchabok
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    مازندران - ساری
    سن
    37
    پست
    560

    نقل قول: مشکل در صفحه ارسال خبر

    ویرایش شد .
    <form method="post" action="">
    <input type="hidden" name="go" value="<?php echo (isset($row_news)) ? "edit" : "add"; ?>">
    <?php echo (isset($row_news)) ? '<input type="hidden" name="id" value="'.$row_news['id'].'">' : ''; ?>
    <label for="username"> عنوان خبر : </label>
    <input name="newstitle" type="text" value="<?php echo isset($row_news['title'])?$row_news['title']:''; ?>" class="form" />
    <br /><br /><br />
    <label for="content"> خلاصه خبر : </label>
    <textarea name="newscontent" rows="10" cols="80" id="editor"><?php echo isset($row_news['content'])?$row_news['content']:'';?></textarea>
    <br /><br /><br /><br />
    <label for="fullcontent"> ادامه مطلب : </label>
    <textarea name="newsfullcontent" rows="10" cols="80" id="more"><?php echo isset($row_news['fullcontent'])?$row_news['fullcontent']:'';?></textarea>
    <br /><br /><br /><br />
    <input type="submit" value="ارسال خبر" name="submit">
    </form>


تاپیک های مشابه

  1. مشکل اجرای صفحه .aspx روی هاست بعد از آپلود کردن سایت
    نوشته شده توسط pardis_vnet در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 01 خرداد 1385, 16:24 عصر
  2. مشکل فوری برای ارسال حروف+شماره به ورد
    نوشته شده توسط msalari در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 17 اردیبهشت 1385, 17:24 عصر
  3. مشکل refresh صفحه و کش شدن اطلاعات در سرویس دهنده اینترنت
    نوشته شده توسط Ehsan Rafsanjani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 25 فروردین 1385, 14:14 عصر
  4. مشکل در صفحه بندی دیتاگرید
    نوشته شده توسط brida_kh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 15 آبان 1384, 09:03 صبح
  5. مشکل در صفحه بندی رکوردها
    نوشته شده توسط jannati در بخش Classic ASP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 03 شهریور 1383, 22:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •