نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در نمایش فرم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    Question مشکل در نمایش فرم

    سلام
    موقعی که یک فرم جدید در پروژه اضافه می کنم ومی خوام فرم جدید رو با یک دکمه تو یه فرم دیگه نمایش بدم تابع show رو نمی شناسه و اصلا نمیشه فرم جدید رو نمایش داد.
    این کد منه:

    private void btndatagrid_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    gridform.show();
    }

    ss.JPG

  2. #2

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم

    عزیز من سی شارپ یک زبان شی گراست!

    اول یک نمونه باید بسازی از کلاس فرمی که ساختی به صورت زیر عمل کن

                Form1 f1 = new Form1();
    f1.Show();

    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم

    جالبه نمی دونستم آخه قبلا با VB.NET کار میکردم ویبی هم شی گراست ولی چرا تو ویبی نیازی به تعریف (متغیر یا شی نمیدونم کدومه) نیست؟
    سوال بعدی
    این F1 که شما تعریف کردی فقط تو این فرم قابل استفاده هست؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: مشکل در نمایش فرم

    دوست عزیز #C و VB.Net با اینکه هر دو بر پایه دات نت هستن تفائتهایی هم دارن که بعضی هاشون کاملا ناسازگارن مثل حساسیت به حروف بزرگ و کوچیک
    وی بی از همون زمان قبل از دات نت یه خصوصیت داشت که می تونیستی فرم رو بدون ایجاد نمونه صدا بزنی که بر پایه همون این خصوصیت به VB.Net منتقل شده
    البته این مورد کامل هم نمیشه گفت نمونه نمی شازه بهش می گن نمونه پیشفرض

    کد دوستمون هم مثل اینه که فرم رو با Dim تعریف کرده باشید ولی می تونید از public و static (بربربا Shared وی بی) hsjthni ;kdn

    اگه قبلا با وی بی کار کردید و می خواید سی شارپ هم کار کنید باید خیلی دقت کنید و از خیلی امکاناتی که تو وی بی هستن چشم پوشی کنید
    مثل My و توابع تبدیل (Cbool,Cint,...) وخیلی چیزای دیگه
    در واقع از دستور زبان که بگذریم ، تو وی بی امکانات کمکی نسبتا بیشتری از زبان سی شارپ وجود داره (حتی در تکمیل خودکار در زمان کد نویسی)
    اما گذشته از اینا شما از یاد گرفتن سی شارپ پشمیون نخواهدید شد (مثل خود من)
    (جمله آخر رو مخصوصا واسه این نوشتم که بچه های تالار سی شاپ ندازنم بیرون)
    آخرین ویرایش به وسیله فرید نجفلو : جمعه 08 دی 1391 در 02:36 صبح

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با نمایش فرم ها
    نوشته شده توسط bahar_engineer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 23 مهر 1388, 15:16 عصر
  2. مشکل در نمایش فرم مخفی
    نوشته شده توسط Jean Reno در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 04 شهریور 1388, 23:59 عصر
  3. مشکل در نمایش فرم
    نوشته شده توسط m-alizadeh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 04 فروردین 1388, 08:13 صبح
  4. مشکل با نمایش فرم در رزولوشن های مختلف؟
    نوشته شده توسط koorosh-kabir-2564 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 21 تیر 1385, 05:48 صبح
  5. مشکل در نمایش فرم Help برنامه
    نوشته شده توسط amirhosein در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 14 آذر 1384, 15:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •