نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: جایگذینی رویداد کلیک یک Button بر روی یکی از دکمه های کیبورد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    Question جایگذینی رویداد کلیک یک Button بر روی یکی از دکمه های کیبورد

    سلام
    دوستان اگه لطف کنن کمکم کنن ممنون میشم
    میخواستم وقتی کلید Enter رو فشار میدم , رویداد کلیک مربوط به یه button اجرا بشه
    چیکار باید بکنم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Visual Studio 2013
    پست
    218

    نقل قول: جایگذینی رویداد کلیک یک Button بر روی یکی از دکمه های کیبورد

    سلام
    ابتدا خاصیت KeyPreview فرم را true کنید.
    بعد باید تو رویداد KeyDown فرمت بگی که اگر کاربر اینتر رو زده بود تابع کلیک باتن رو صدا بزنه.
            private void Form1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode == Keys.Enter)
    {
    button1_Click(null, null);
    }
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    نقل قول: جایگذینی رویداد کلیک یک Button بر روی یکی از دکمه های کیبورد

    مرسی مرتضی جان
    فقط یه سوال ؟
    چرا مقدار های Button1_Click رو Null گذاشتی ؟
    فرقشون با (object sender, EventArgs e) چیه ؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Visual Studio 2013
    پست
    218

    نقل قول: جایگذینی رویداد کلیک یک Button بر روی یکی از دکمه های کیبورد

    برای این null گذاشتم چون مقدار هایی که برای باتن میفرستیم برای ما اهمیت ندارن.
    مثلا اگه با e و sender تو دستوراتت کار می کنی به جای null ، به تابع مقدار بفرست.
    امیدوارم منظورمو رسونده باشم...

    مرسی مرتضی جان
    در ضمن به جای این کلمات از دکمه "تشکر کردن" استفاده کنید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    نقل قول: جایگذینی رویداد کلیک یک Button بر روی یکی از دکمه های کیبورد

    اگه اهمیت نداره پس (object sender, EventArgs e) رو هم میتونیم بزاریم دیگه ؟
    من گذاشتم ولی ایراد گرفت

    راستی. اول دکمه ی تشکر رو زدم بعد لفظی تشکر کردم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Visual Studio 2013
    پست
    218

    نقل قول: جایگذینی رویداد کلیک یک Button بر روی یکی از دکمه های کیبورد

    ببین دوست من اگه میخوای براش مقدار بفرستی، پارامتر اول رو باید یه شئ از نوع object و پارامتر دوم رو یه نوع EventArgs بدی.
    که به شخصه نمیدونم EventArgs دقیقا چیه!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    نقل قول: جایگذینی رویداد کلیک یک Button بر روی یکی از دکمه های کیبورد

    مرسی از راهنماییت دوست من
    به هر حال مشکلم حل شد

    تشکر

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: جایگذینی رویداد کلیک یک Button بر روی یکی از دکمه های کیبورد

    کامپوننت های دات نت بار هم اینو به صورت آماده توی خصوصیاتشون دارن

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Visual Studio 2013
    پست
    218

    نقل قول: جایگذینی رویداد کلیک یک Button بر روی یکی از دکمه های کیبورد

    دوستان کسی اطلاعاتی در مورد EventArgs داره؟؟؟؟؟؟؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: جایگذینی رویداد کلیک یک Button بر روی یکی از دکمه های کیبورد

    private void Form1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode == Keys.Enter)
    {
    button1_Click(sender,e);
    }
    }


    به این صورت هم می تونی بنویسی .

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: جایگذینی رویداد کلیک یک Button بر روی یکی از دکمه های کیبورد

    نقل قول نوشته شده توسط morteza5358 مشاهده تاپیک
    دوستان کسی اطلاعاتی در مورد EventArgs داره؟؟؟؟؟؟؟
    دوست عزیز به کد خودتون دقت کنید
    اینجا اومدی از e که نوعش KeyEventArgs هست استفاده کردن یعنی e.KeyCode

    در ویدادهای معمول sender برابر همون شئی و کنترلی هست که رویداد مطعلق به اونه (تو اون کد sender=Form1) و e اطلاعاتی در مورد اون رویداد رو در اختیار می ذاره که در اینجا e.KeyCode کلیدی هست که روی صفحه کلید فشرده شده (اطلاعات دیگه هم مثل حالت کلید های Ctrl,Alt,Shift رو هم میشه پیدا کرد)
    در بعضی اوقات بدون وجود e عملا کاری از پیش نمیره (تو این کد باید فهمید کدوم کلید فشرده شد و گرنه...!)


    -----------
    و البته در جوابی که شما دادید این روش بهتره:
    button1.PerformClick()

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Visual Studio 2013
    پست
    218

    نقل قول: جایگذینی رویداد کلیک یک Button بر روی یکی از دکمه های کیبورد

    سلام
    یعنی KeyEventArgs فقط برای گرفتن کلید های کیبورده؟
    مثلا نمیشه جایی که موس کلیک کرده رو باش به دست آورد؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: فراخوانی رویداد کلیک یک button وقتی Interner explorer بسته میشود
    نوشته شده توسط saman.h در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 اردیبهشت 1390, 09:45 صبح
  2. سوال: رفتن به صفحه دیگر توسط کلیک روی یکی از گزینه های منوی بازشونده
    نوشته شده توسط rezaee.kimia در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 06 مرداد 1389, 15:09 عصر
  3. پرش به رویداد کلیک یک button
    نوشته شده توسط #mahsa# در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 11 مرداد 1388, 09:22 صبح
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 07 مرداد 1387, 12:29 عصر
  5. کلیک روی یکی از نمونه های دی بی گریدبطوریکه وارد یه ادیت بشه.......؟؟
    نوشته شده توسط tik_tak در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 01 اسفند 1386, 13:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •