نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نحوه برگرداندن یک فیلد با نوع nvarchar در stored prosedure

  1. #1

    Question نحوه برگرداندن یک فیلد با نوع nvarchar در stored prosedure

    سلام و خسته نباشید.
    من دارم یه پروژه کار میکنم که میخوام فقط یک فیلد از دیتابیس برگردونم که نوع این فیلد nvarchar است و میخوام بصورت رویه ذخیره شده در linq باشه و بتونم تو سی شارپ ازش استفاده کنم!

    من این رویه رو مینویسم

    ALTER PROCEDURE _ReturnFamily
    @userid int
    AS
    declare @x nvarchar(30)
    select @x=Family from Users where @userid=User_id

    RETURN @x

    ولی این خطا رو میده

    Msg 245, Level 16, State 1, Procedure _ReturnFamily, Line 7
    Conversion failed when converting the nvarchar value 'vali' to data type int.

    اگه میشه نحوه نوشتن رویه و همچنین نحوه استفاده ازآن در سی شارپ برام بگین!
    تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohsen24000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    شهر مقدس قم
    پست
    583

    نقل قول: نحوه برگرداندن یک فیلد با نوع nvarchar در stored prosedure

    این پیغام خطا بخاطر اینه که یه SP فقط میتونه عدد برگردونه مگر اینکه یه متغییر از نوع OutPut تعریف کرده باشید.

    CREATE PROCEDURE returnFamily
    @userid int=null,
    @family nvarchar(30)=null output
    AS
    BEGIN
    -- SET NOCOUNT ON added to prevent extra result sets from
    -- interfering with SELECT statements.
    SET NOCOUNT ON;
    select @family=family from Users where User_ID=@userid
    END
    GO

    آخرین ویرایش به وسیله mohsen24000 : پنج شنبه 07 دی 1391 در 22:18 عصر

  3. #3

    نقل قول: نحوه برگرداندن یک فیلد با نوع nvarchar در stored prosedure

    سلام خسته نباشید.

    ممنون،با این پروسیجری که نوشتید تونستم مقدار Family رو برگردونم!

    ولی وقتی که میخوام با استفاده از LINQ این پروسیجر رو فراخوانی کنم دو تا ورودی میخواد.مانند این



    واسه ورودی دوم پروسیجر چی باید بنویسم؟
    همچنین مقدار برگشتی این پروسیجر رو توی چه نوع متغیری بریزم؟
    تو رو خدا راهنمایی کنید، تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hossein_ignore
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    33
    پست
    132

    نقل قول: نحوه برگرداندن یک فیلد با نوع nvarchar در stored prosedure

    string family;
    linq.returnFamily(1, ref family);

تاپیک های مشابه

  1. جمع مقادیر یک فیلد از نوع nvarchar
    نوشته شده توسط programerinfonet در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 13 آذر 1391, 17:11 عصر
  2. indexبر روی فیلد از نوع nvarchar(max)
    نوشته شده توسط MMStudent در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 09 فروردین 1389, 00:32 صبح
  3. سوال: فیلد از نوع nvarchar را چگونه در quickreport از تابع sum استفاده کنیم
    نوشته شده توسط ستایش ستایش در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 19 بهمن 1387, 21:06 عصر
  4. سوال: کوئری برای درخواست یک فیلد خالی از نوع nvarchar
    نوشته شده توسط heartshunter در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 10 شهریور 1387, 19:59 عصر
  5. نحوه ایجاد یک فیلد sql با نوع pdf یا word
    نوشته شده توسط fatima81 در بخش SQL Server
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 02 خرداد 1387, 00:59 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •