نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: بررسی صحت کدهای اتصال به DB

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    بررسی صحت کدهای اتصال به DB

    سلام و خسته نباشید

    دارم سعی می کنم کد هام رو بهینه کنم . البته باید از کلاس برای ارتباط با DBو ... استفاده کنم

    اما فعلا وقتش نیست و دارم به صورت زیر عمل می کنم .

    در قسمت Public Partial class 2 تا کد زیر رو وارد کردم

    SqlConnection cnn = new SqlConnection(ConfigurationManager.AppSettings["ConnectionString"]);
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();


    یعنی به این صورت


    namespace NoorAutomation
    {
    public partial class daroo_tajhizat : Form
    {
    string ConnectionString = ConfigurationManager.AppSettings["ConnectionString"];
    SqlConnection cnn = new SqlConnection(ConfigurationManager.AppSettings["ConnectionString"]);
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();

    public daroo_tajhizat()
    {
    InitializeComponent();

    }



    سپس برای ارتباط با دیتابیس از این کد استفاده کردم


    cmd.Connection = cnn;
    cnn.Open();
    cmd.CommandText = "INSERT INTO tajhiz_usage(patientid,tajid,numberz) VALUES (@patientid,@tajid,@numberz)";
    cmd.Parameters.Clear();
    cmd.Parameters.AddWithValue("@patientid", PID);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@tajid", 193);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@numberz", textBox284.Text);
    cmd.ExecuteNonQuery();
    cnn.Close();


    آیا این کد ها صحیح هستند و بهینه ؟ آیا در صورت استفاده متوالی و پشت سر هم از این کد ها مشکلی بوجود نمیاد ؟

    بعضی وقت ها یک اررور مبنی بر Connection Was Lost دریافت می کنم !

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: بررسی صحت کدهای اتصال به DB

    سلام.
    بهترین روش اینه که یک کلاس برای دیتابیس ایجاد کنید و داخل یک کانکشن که همیشه همون کانکشن رو باز و بسته کنید و کانکشن های اضافی ایجاد نکنید. (که البته گفتین فعلا وقتشو ندارین!!! هرچند زیاد وقت نمیخواد ولی خوب نظر خودتونه)...


    روشی که الان هم استفاده میکنید مشکل خاصی نداره.
    البته من خودم ترجیح میدم همین روش شما رو به صورت زیر استفاده کنم :
    SqlConnection cnn;
    SqlCommand cmd;

    public daroo_tajhizat()
    {
    InitializeComponent();

    cnn = new SqlConnection(ConfigurationManager.AppSettings["ConnectionString"]);
    cmd = new SqlCommand();
    }


    بقیش هم مثل همونی که گذاشتین.

    البته بازم میگم بهترین روش همون ساخت کلاسه...
    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. BehooPersianDateValidator - کامپوننتی برای بررسی صحت تاریخ شمسی در ASP.NET
    نوشته شده توسط Behrouz_Rad در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 23
    آخرین پست: چهارشنبه 04 آبان 1390, 19:58 عصر
  2. خبر: قابل توجه آقاي راد کامپوننتی برای بررسی صحت تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط asp2.net در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 16 خرداد 1388, 09:18 صبح
  3. خبر: قابل توجه آقاي راد کامپوننتی برای بررسی صحت تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط asp2.net در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 05 خرداد 1388, 12:37 عصر
  4. بررسی صحت ورودی در maskedtextbox
    نوشته شده توسط سید علی طباطبایی مزرعه نو در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 مهر 1387, 09:07 صبح
  5. ساخت sp برای بررسی صحت رمز عبور
    نوشته شده توسط smt_414 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 16 مهر 1386, 00:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •