صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 53

نام تاپیک: کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    Question کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

    سلام . کسی می تونه یک اتوماسیون اداری برام بسازه و یا کمک کنه در ساخت آن ؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

    سلام دوست عزیز
    شما استارت کارو بزن هر جاش گیر کردی سوال کن دوستان جواب میدن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

    استارت کار از اینجاست که ما تکست باکس داریم . می خواهم که وقتی توی تکست باکس چیزی نوشتم ، متن درون تکست باکس به عنوان تاریخ در گوشه سمت چپ کاغذ درون فایل word office ذخیره شود . چه کنم ؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

    اوه او ه عجب استارت سختی .

    اگه پیدا کردم جوابشو می نویسم اینجا

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

    سنگ بزرگ برداشتي اخوي
    اين يعني نمي خوام بزنم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

    آره و خیلی هم بزرگه

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

    من نتوسنتم جواب اونو پیدا کنم . نشد .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    سنگ بزرگ برداشتي اخوي
    اين يعني نمي خوام بزنم
    Microsoft.Office.Interop.Word.Document oDoc = new Document();             oDoc = Open(@"C:\Documents and Settings\tsiphambo\Desktop\Edgars.doc");             if (oDoc.Bookmarks.Exists("DateOfScan"))             {                 object oBookMark = "DateOfScan";                 oDoc.Bookmarks.get_Item(ref oBookMark).Range.Text = txtSelectDate.Text;             }             SaveAs(@"C:\Documents and Settings\tsiphambo\Desktop\Edgars.doc");                         this.Close();             MessageBox.Show("The file is successfully saved!");

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

    Microsoft.Office.Interop.Word.Document oDoc = new Document();             oDoc = Open(@"C:\Documents and Settings\tsiphambo\Desktop\Edgars.doc");             if (oDoc.Bookmarks.Exists("DateOfScan"))             {                 object oBookMark = "DateOfScan";                 oDoc.Bookmarks.get_Item(ref oBookMark).Range.Text = txtSelectDate.Text;             }             SaveAs(@"C:\Documents and Settings\tsiphambo\Desktop\Edgars.doc");                         this.Close();             MessageBox.Show("The file is successfully saved!");

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

    ببخشيد كدها به هم ريخته شد
    هر كاري كردم نشد
    نمي دونم چرا

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

    بفرما اینم درستش


    Microsoft.Office.Interop.Word.Document oDoc = new Document();
    oDoc = Open(@"C:\Documents and Settings\tsiphambo\Desktop\Edgars.doc");
    if (oDoc.Bookmarks.Exists("DateOfScan")) { object oBookMark = "DateOfScan";
    oDoc.Bookmarks.get_Item(ref oBookMark).Range.Text = txtSelectDate.Text;
    } SaveAs(@"C:\Documents and Settings\tsiphambo\Desktop\Edgars.doc");
    this.Close();
    MessageBox.Show("The file is successfully saved!");

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

    وا ، اینم که غاط زد !!!! مال منم درست نشد !!

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط sh.dehnavi مشاهده تاپیک
    بفرما اینم درستش


    Microsoft.Office.Interop.Word.Document oDoc = new Document();
    oDoc = Open(@"C:\Documents and Settings\tsiphambo\Desktop\Edgars.doc");
    if (oDoc.Bookmarks.Exists("DateOfScan")) { object oBookMark = "DateOfScan";
    oDoc.Bookmarks.get_Item(ref oBookMark).Range.Text = txtSelectDate.Text;
    } SaveAs(@"C:\Documents and Settings\tsiphambo\Desktop\Edgars.doc");
    this.Close();
    MessageBox.Show("The file is successfully saved!");
    خط های Open و SaveAs را نمی شناسد . چه کنم ؟

  14. #14

    نقل قول: کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

    سلام ؛ تو قالب کلاس پیوست کنید سایت بعضی کلمات رو به صورت نا مناسب قرار میده....

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار captain_black81
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    231

    نقل قول: کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

    این نرم افزارها بارها کارشده
    https://barnamenevis.org/showthread.php?375757
    چیزی بنویسید که نباشه

  16. #16
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

    سلام دوست عزیز
    اینجا رو هم یک نگاه بندازید
    http://support.microsoft.com/kb/316384
    موفق باشی

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط captain_black81 مشاهده تاپیک
    این نرم افزارها بارها کارشده
    https://barnamenevis.org/showthread.php?375757
    چیزی بنویسید که نباشه
    من قرار نیست نرم افزاری بخرم . لینکی هم که دادین اصلاً مرتبط نیست با درخواست من . لطفاً اگر اطلاعاتی دارید کد ها را در اختیارم قرار دهید . با تشکر

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    اینجا رو هم یک نگاه بندازید
    http://support.microsoft.com/kb/316384
    موفق باشی
    خیلی گیج کننده بود . لطفاً بیشتر راهنمایی کنید . با تشکر

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    Question نقل قول: کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

    کسی هست که راهنمایی کند ؟

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

    یه نگاه به این کد بنداز ببین به کارت می آد


    byte[] ba = Encoding.ASCII.GetBytes(MyRichTextBox.Rtf.ToString  ());

    MemoryStream ms = new MemoryStream(ba);

    FlowDocument f = new FlowDocument();
    TextRange tr = new TextRange(f.ContentStart, f.ContentEnd);
    tr.Load(ms, System.Windows.DataFormats.Rtf);
    ms.Close();

    byte[] bytes = ms.ToArray();
    string documentFullName = @"D:\document.doc";
    FileStream fs = new FileStream(documentFullName, FileMode.Create, FileAccess.Write);
    fs.Write(bytes, 0, (int)bytes.Length);
    fs.Close();

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

    یه کمی خلاقیت به خرج بدی اینم بد نیست


    try

    {

    object missing = System.Reflection.Missing.Value;

    object Visible = true;

    object start1 = 0;

    object end1 = 0;



    Microsoft.Office.Interop.Word.ApplicationClass WordApp = new Microsoft.Office.Interop.Word.ApplicationClass();

    Microsoft.Office.Interop.Word.Document adoc = WordApp.Documents.Add(ref missing, ref missing, ref missing, ref missing);

    Microsoft.Office.Interop.Word.Range rng = adoc.Range(ref start1, ref missing);

    SaveFileDialog saveFileDialog1 = new SaveFileDialog();

    saveFileDialog1.InitialDirectory = @"C:\";

    saveFileDialog1.Title = "Save word Files";

    saveFileDialog1.CheckFileExists = false;

    saveFileDialog1.CheckPathExists = true;

    saveFileDialog1.DefaultExt = "docx";

    saveFileDialog1.Filter = "Docx files (*.docx)|*.doc|All files (*.*)|*.*";

    saveFileDialog1.FilterIndex = 2;

    saveFileDialog1.OverwritePrompt = true;

    saveFileDialog1.RestoreDirectory = true;



    if (saveFileDialog1.ShowDialog() == DialogResult.OK)

    {

    rng.Font.Name = "Calibri (Body)";

    rng.InsertAfter(rtbenglishfile.Text);

    object filename = saveFileDialog1.FileName;

    adoc.SaveAs(ref filename, ref missing, ref missing, ref missing, ref missing, ref missing,

    ref missing, ref missing, ref missing, ref missing, ref missing, ref missing, ref missing, ref missing, ref missing, ref missing);

    //WordApp.Visible = true;

    WordApp.Visible = false;

    adoc.Close(ref missing, ref missing, ref missing);

    WordApp.Quit(ref missing, ref missing, ref missing);

    WordApp = null;

    }

    }

    catch (Exception o)

    {

    MessageBox.Show(o.Message);

    }

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

    از طریق پکیگ xml هم می شه این کارو کرد

    اگه نتونستی یه ندا بده نمونه واسط بفرستم
    یاحق
    http://www.microsoft.com/en-us/downl...s.aspx?id=5124

    یه چیزی مثل این :

    using DocumentFormat.OpenXml;
    using DocumentFormat.OpenXml.Packaging;
    using DocumentFormat.OpenXml.Wordprocessing;

    const string fileName = @"C:\YourFile.docx";
    string dataToInsert = txtYourRichTextBox.Text;

    using (var document = WordprocessingDocument.Open(fileName, true))
    {
    var doc = document.MainDocumentPart.Document;
    document.Body.Append(dataToInsert);
    document.Save();
    }

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

    این یه نمونه از ارسال متن تکست باکس در فایل word می باشد امید که مفید باشد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    این یه نمونه از ارسال متن تکست باکس در فایل word می باشد امید که مفید باشد
    من می خواهم متن خیلی شیک درون ورد قرار بگیرد . همانند یک فاکتور فروش . می خواهم اون فایل ورد دارای سربرگ باشد .
    نه اینکه زیر هم بنویسه . مثلاً تاریخ ثبت باید بالا سمت چپ باشه . مثلاً متن نامه باید وسط سمت راست نوشته بشه و ....

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

    عزیز جان
    شما از ما راهنمایی خواستین ما هم در حد بضاعت آنچه در چنته زوار درفته مان بود دریغ نکردیم
    البته این نمونه بود فقط یه نمونه


    الهی که موفقیت قرین همیشگی تان باشد
    آخرین ویرایش به وسیله khokhan : پنج شنبه 14 دی 1391 در 23:10 عصر

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

    با سلام

    بیا این هم همون چیزی که می خواستی

    با تاریخ ومتن شسته ورفته
    تشکر هم لازم نیست
    شاد باشین
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    با سلام

    بیا این هم همون چیزی که می خواستی

    با تاریخ ومتن شسته ورفته
    تشکر هم لازم نیست
    شاد باشین
    خیلی لطف کردی . فقط یه سوال اساسی . چطور می تونم بجای اون بسم الله ( یعنی قسمت هدر ) یک عکس دلخواه از هدر بگذارم و یا اینکه من یک عکس دارم از سربرگ شرکت .
    چطور می توانم کاری کنم که این متن ها برای سربرگ قرار بگیره ؟

    ممنون می شم کمک کنی .

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

    سلام
    متوجه منظورتون نشدم واضح بگین
    اگه منضورتون اینه که آرم شرکت روی برگ word باشه که خوب کاری نداره

    اما اگه منظورت اینه که از داخل فرم برنامه به برگ انتقال ÷یدا کنه قضیه فرق می کنه

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    سلام
    متوجه منظورتون نشدم واضح بگین
    اگه منضورتون اینه که آرم شرکت روی برگ word باشه که خوب کاری نداره

    اما اگه منظورت اینه که از داخل فرم برنامه به برگ انتقال ÷یدا کنه قضیه فرق می کنه
    فرض کن این سربرگ شرکت ماست :


    حالا می خوام که تاریخ داخل قسمت تاریخش ثبت بشه و بقیه چیزها هم سر جای خودشون و متن اصلی نامه هم بتونیم داخل قسمت اصلی عکس بذاریم . حالا فرقی نداره که داخل ورد ذخیره بشه یا یک عکس . هر دوشو بهم بگی ممنون می شوم .

    لطفاً توی برنامه هم بگین که از اول به چه چیزهایی نیاز داریم و بگین که هر دستور دقیقاً چه کاری را انجام می دهد ؟

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

    " متن اصلی نامه هم بتونیم داخل قسمت اصلی عکس بذاریم"

    این یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    منظورتون از عکس چیه؟
    نکنه منظورتون اینه که تنه اصلی نامه رو توی برنامه تایپ کنی وبعد بفرستی توی word

    می بخشین اما من متوجه منظور شما نمی شم

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

    ببینید همه کار ها رو نمیشه با هم انجام داد
    تا اونجایی که من اطلاع دارم یه سری از کار ها رو میسپرن به ورد مثلا باید شما سربرگتون رو با فتوشاپ باید 5 تکه کنین تکه هدر و تکه فوتر و دو طرف سربرگ و وسط سربرگ
    بعد توی محیط ورد اینهارو تنظیم کنید تا بشه همون صفحه ای که میخوایید
    بعد جای ثابت ها رو باید توی ورد بوکمارک بزارید با اسم های خاص مثلا برای تاریخ و شماره و ...

    بعد به عنوان یک Template اون رو ذخیره کنید
    بعد توی برنامه نویسی اون Template رو باز میکنید و نوشته رو داخلش میزارید
    به این راحتی گفته شد ولی یکمی کار داره
    معمولا توی اتوماسیونها این کار رو میکنن بعد حتی میتونی از کاربر بپرسی که چه سایز سربرگی رو میخواد استفاده کنه A4 , A5 و با انتخاب اون شما Template مربوطه رو لود میکنید


    کار دیگه ای که میشه انجام داد اینه که بجای اینها بیایی و از گزارش ساز استفاده کنی و هر سربرگی رو که خواستی بزاری داخلش و وسطش هم نوشته رو لود کنی که خیلی راحتتره حتما نباید ورد باشه بعدش میشه نامه رو نمایش داد و ارسال کرد(ایمیل کرد) و فکس کرد و ....

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

    البته وصد البته فرمایشات جناب zarrinnegar بسیار متین وقابل تامل است

    واینجانب شدیدا با نظر ایشون موافقم و از توضیحات خوب وسازنده ایشان تشکر می کنم ومعتقدم که برای این

    دست کارها استفاده از گزارش سازها مناسبتر است

    اما دیدن این نمونه هم خالی از لطف نیست !!! ملاحظه بفرمائید

    اینه اونی که می گفتم به همراه سربرگ ومرتب
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله khokhan : یک شنبه 17 دی 1391 در 14:29 عصر

  33. #33

    نقل قول: کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    البته وصد البته فرمایشات جناب zarrinnegar بسیار متین وقابل تامل است

    واینجانب شدیدا با نظر ایشون موافقم و از توضیحات خوب وسازنده ایشان تشکر می کنم ومعتقدم که برای این

    دست کارها استفاده از گزارش سازها مناسبتر است

    اما دیدن این نمونه هم خالی از لطف نیست !!! ملاحظه بفرمائید

    اینه اونی که می گفتم به همراه سربرگ ومرتب
    سلام
    میشه بفرمایید چطور میشه تاریخ رو بصورت
    دوشنبه 18 دی ماه سال 1391
    , و همین طور مناسبت روز رو؟
    نمایش داد؟؟
    ممنون

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    البته وصد البته فرمایشات جناب zarrinnegar بسیار متین وقابل تامل است

    واینجانب شدیدا با نظر ایشون موافقم و از توضیحات خوب وسازنده ایشان تشکر می کنم ومعتقدم که برای این

    دست کارها استفاده از گزارش سازها مناسبتر است

    اما دیدن این نمونه هم خالی از لطف نیست !!! ملاحظه بفرمائید

    اینه اونی که می گفتم به همراه سربرگ ومرتب

    درسته . دقیقاً همینو می خواستم . فقط برنامه ارسالی مشکل دارد در قسمت از و به .
    یعنی از طرف چه کسی هست و به کی می فرستیم رو اشتباه می نویسد .

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

    سلام
    من برنامه رو مرور کردم همه قسمتها درست عمل می کنند

    راجع به اون پیشنهادتون که مناسبتها رو همراه با تاریخ درج کنه یه کمی کار کردم

    البته بعضی از روزهای سال که مناسبتی نداره طبعا نشون نمی ده وفقط نام ایام هفته وسال وماه رونشون میده و بقیه

    ایام مثل مناسبتهای مهم ملی یا مذهبی یا جهانی و... رونشون میده وبه فایل word هم انتقال میده

    کلاس مورد استفاده در این برنامه رو یکی از دوستان زحمتشو کشیده درست کرده وتوهمین سایت گذاشته بود اگه

    خوشتون اومد سلامت این دوست خوبمون هم دعا کنین

    برنامه رو براتون می زارم

    دوست داشتم تا سایر دوستان هم نظر بدن وایراداشو بگن اما ظاهرا کسی علاقه ای بهش نداره

    سورس :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله khokhan : دوشنبه 18 دی 1391 در 20:34 عصر

  36. #36

    نقل قول: کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

    سلام
    ممنونم

  37. #37

    نقل قول: کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

    فقط میشه بگید چطور فرم , اصلا قابل تغییر اندازه نیست؟؟؟

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

    لطفاً بگویید چطور می توانم ثبت امضا نمایم . یعنی یک کامبو باکس داشته باشم ، اسم 3 نفر توش باشه . هر اسمی رو انتخاب کردم ، امضا اون فرد پای این سربرگ شرکت زده بشه . لطفاً راهنمایی کنید .

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

    با سلام خدمت همه دوستان

    یه کم سرم شلوغه اگه مهلت بدین می سازم واستون

    راستی شما هم بیکار نشنین ایده بدین تا برنامه بهتر بشه

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: کسی می تونه تو ساخت اتوماسیون اداری بهم کمک کنه ؟

    دوست عزیز
    درقسمت پراپرتی فرم اگه مقدار maximizebox ملاحظه کنیدfalse می باشد

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 17 آذر 1393, 12:47 عصر
  2. کسی میتونه css شبیه یکی از ابزارهای Dev کمک کنه بسازم ؟
    نوشته شده توسط hgh.just.hony در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 23 مرداد 1391, 11:13 صبح
  3. آموزش: کسی می تونه ساخت یه history رو توضیح بده؟
    نوشته شده توسط loseramour در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 تیر 1389, 08:18 صبح
  4. سوال: کسی می تونه بهم کمک کنه خیلی ضروریه - datagridview
    نوشته شده توسط belarak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 15 شهریور 1388, 15:13 عصر
  5. یکی تو پروژه ام بهم کمک کنه
    نوشته شده توسط faty در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آبان 1383, 12:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •