نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: سوال (تغییر height فرم در تایمر)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    سوال (تغییر height فرم در تایمر)

    سلام
    من تو یه تایمر یه کد نوشتم که اندازه ی صفحه رو تغییر بده
    ولی هرکاری میکنم جواب نمیگیرم
    کدی که نوشتم اینه :
            private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    Form1 MainForm = new Form1();
    MainForm.Height += 10;
    if (MainForm.Height > 500)
    timer1.Enabled = false;
    }

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: سوال (تغییر height فرم در تایمر)

    شما تو این کد، هر بار یه فرم جدید ایجاد میکنید؟!
    فکر میکنم شما میخوایین ارتفاع فرم جاری رو عوض کنید.نه؟

    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    this.Height += 10;
    if (this.Height > 500)
    timer1.Enabled = false;
    }


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    نقل قول: سوال (تغییر height فرم در تایمر)

    نقل قول نوشته شده توسط plus مشاهده تاپیک
    شما تو این کد، هر بار یه فرم جدید ایجاد میکنید؟!
    فکر میکنم شما میخوایین ارتفاع فرم جاری رو عوض کنید.نه؟

    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    this.Height += 10;
    if (this.Height > 500)
    timer1.Enabled = false;
    }

    عجب سوتیه عجیبی دادم
    مرسی . مشکلمو حل کردی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    نقل قول: سوال (تغییر height فرم در تایمر)

    حالا چطوری میتونم یه فرم رو موقع لود شدن بهش این افکت رو بدم
    یعنی از نقطه ی 0و0 شروع به باز شدن کنه تا 500و500

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: سوال (تغییر height فرم در تایمر)

    خوب مگه با همین روش نمیشه؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    نقل قول: سوال (تغییر height فرم در تایمر)

    چرا شد
    یه تیکه کد رو اشتباه نوشته بودم جواب نمیداد

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    نقل قول: سوال (تغییر height فرم در تایمر)

    باز یه سوال
    اگه بخوام فرم به صورت خطی لود بشه چیکار باید بکنم ؟
    یعنی خط به خط پر شه تا بره پایین
    فکر میکنم باید از حلقه استفاده کنم

    راستی میشه همین فرم رو به صورت دایره load کرد ؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: سوال (تغییر height فرم در تایمر)

    خط به خط یعنی چی؟ الان 10 پیکسل 10 پیکسل ارتفاع رو زیاد میکنید. میتونین این 10 رو تا 1 هم کم کنید یا زیاد کنید...
    باید بشه. اما چیز بدرد بخوری در موردش نمیدونم.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    نقل قول: سوال (تغییر height فرم در تایمر)

    نه منظورم این نیست
    منظورم اینه یه سطر فرضاً 10 پیکسلی لود شده از چپ به راست
    بعد که به انتهاش رسید بره سطر بعد و دوباره تا ته لود کنه
    همینجوری ادامه بده تا کل صفحه لود شه
    متوجه منظورم شدی ؟

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: سوال (تغییر height فرم در تایمر)

    نه . من متوجه نشدم . ولی توی برنامه هام تاحالا از این روش زیاد استفاده کردم . اگ خواستی بگو نمونه بزارم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    نقل قول: سوال (تغییر height فرم در تایمر)

    آره عزیز
    اگه نمونه داری بزار . لازم دارم

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: سوال (تغییر height فرم در تایمر)

    بفرما داداش . اینم نمونه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله SHD.NET : یک شنبه 10 دی 1391 در 21:48 عصر دلیل: فراموش کردن ضمیمه

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: سوال (تغییر height فرم در تایمر)

    اینم سورسش:
    ابتدا دوتا تایمر بزارین توی برناتون . بعدشم این کد ها رو کلا جایگزینه پروژتون کنید

    Public Class Form1

    Private Sub Form1_Load(sender As Object, e As EventArgs) Handles MyBase.Load
    Me.BackColor = Color.DarkGoldenrod
    Me.Height = 15
    Me.Width = 1
    Me.Left = Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Width / 2
    Timer1.Interval = 1
    Timer2.Interval = 1
    Timer1.Enabled = True
    End Sub

    Private Sub Timer1_Tick(sender As Object, e As EventArgs) Handles Timer1.Tick
    If Me.Height >= 500 Then
    Timer1.Enabled = False
    Timer2.Enabled = True
    Else
    Me.Height += 10
    Me.Top = (Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Height / 2) - (Me.Height / 2)
    End If
    End Sub

    Private Sub Timer2_Tick(sender As Object, e As EventArgs) Handles Timer2.Tick
    If Me.Width >= 1000 Then
    Timer2.Enabled = False
    Else
    Me.Width += 10
    Me.Left = (Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Width / 2) - (Me.Width / 2)
    End If
    End Sub
    End Class



    \\\موفق باشید///

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    نقل قول: سوال (تغییر height فرم در تایمر)

    نقل قول نوشته شده توسط sh.dehnavi مشاهده تاپیک
    بفرما داداش . اینم نمونه

    نقل قول نوشته شده توسط sh.dehnavi مشاهده تاپیک
    اینم سورسش:
    ابتدا دوتا تایمر بزارین توی برناتون . بعدشم این کد ها رو کلا جایگزینه پروژتون کنید

    Public Class Form1

    Private Sub Form1_Load(sender As Object, e As EventArgs) Handles MyBase.Load
    Me.BackColor = Color.DarkGoldenrod
    Me.Height = 15
    Me.Width = 1
    Me.Left = Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Width / 2
    Timer1.Interval = 1
    Timer2.Interval = 1
    Timer1.Enabled = True
    End Sub

    Private Sub Timer1_Tick(sender As Object, e As EventArgs) Handles Timer1.Tick
    If Me.Height >= 500 Then
    Timer1.Enabled = False
    Timer2.Enabled = True
    Else
    Me.Height += 10
    Me.Top = (Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Height / 2) - (Me.Height / 2)
    End If
    End Sub

    Private Sub Timer2_Tick(sender As Object, e As EventArgs) Handles Timer2.Tick
    If Me.Width >= 1000 Then
    Timer2.Enabled = False
    Else
    Me.Width += 10
    Me.Left = (Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Width / 2) - (Me.Width / 2)
    End If
    End Sub
    End Class



    \\\موفق باشید///
    خیلی ممنون عزیز
    واقعا به کارم اومد
    خیلی لطف کردی
    فقط یه چندتا سوال بپرسم اگه بی ادبی نباشه
    دستور Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Width / 2 چیکار میکنه ؟ یه توضیح کاملی بهم میدی ؟
    و چرا توو تایمر بعدی , کد بالا رو از ارتفاع کم کردی ؟ چی بدست میاد با این کار ؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال:تغییر رنگ Back Color فرم هنگام اعمال اسکین
    نوشته شده توسط صباح فتحی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 09 مرداد 1389, 18:28 عصر
  2. سوال : تغییر سایز فرم در Resolution متفاوت
    نوشته شده توسط reza_first1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 03 اسفند 1388, 14:37 عصر
  3. سوال : تغییر شکل فرم ؟
    نوشته شده توسط mahdi_sh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 18 اردیبهشت 1384, 08:31 صبح
  4. تغییر فونت فرم در زمان اجرا؟
    نوشته شده توسط nooshin_2004 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 آبان 1383, 18:09 عصر
  5. تغییر ترتیب فرم ها
    نوشته شده توسط ghaum در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 21 اسفند 1381, 11:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •