نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: آموزش xml و کار با ان در سی شارپ در 15 دقیقه

  1. #1

    آموزش xml و کار با ان در سی شارپ در 15 دقیقه

    سلام دوستان ی آموزش در مورد ساختار فایل های Xml و نحوه کار با xml در سی شارپ درست کردم برا عزیزان مبتدی
    امیدوارم مفید باشه

    xml.rar

    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله mousa1992 : یک شنبه 10 دی 1391 در 12:44 عصر

  2. #2

    نقل قول: آموزش xml و کار با ان در سی شارپ در 15 مین :D

    دوست عزیز پیشنهاد میکنم چون حجم فایل کمه تو همین سایت آپش کنی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Restlesa
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    659

    نقل قول: آموزش xml و کار با ان در سی شارپ در 15 مین :D

    بابت آموزشی که قرار دادی ممنون اما موقعی که برنامه رو می خوام اجرا کنم از دستور فراخونی فایل XML ایراد میگیره . من از همون دستوری که در فایل آموزشی استفاده کردین استفاده کردم
    متن خطا : Root element is missing

    این خطا برای چی اتفاق می افته ؟؟؟

  4. #4

    نقل قول: آموزش xml و کار با ان در سی شارپ در 15 مین :D

    نقل قول نوشته شده توسط mousa1992 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان ی آموزش در مورد ساختار فایل های Xml و نحوه کار با xml در سی شارپ درست کردم برا عزیزان مبتدی
    امیدوارم مفید باشه

    xml.rar

    موفق باشید
    از آموزشتون ممنونم اگه امکانش هست آموزشو تا حد پیشرفتش ادامه بدین چون XML واقعاً یه مبحث بدرد بخوره . XML پدر همه ی دیتابیسهاست اگه مایلید لطفاً ادامه بدین .

  5. #5

    نقل قول: آموزش xml و کار با ان در سی شارپ در 15 مین :D

    سلام

    توروخدا این مبحث رو ادامه بدین چون منبع خوب خیلی کمه
    ممنون

  6. #6

    نقل قول: آموزش xml و کار با ان در سی شارپ در 15 مین :D

    سلام دوستان گلم

    بابت آموزشی که قرار دادی ممنون اما موقعی که برنامه رو می خوام اجرا کنم از دستور فراخونی فایل XML ایراد میگیره . من از همون دستوری که در فایل آموزشی استفاده کردین استفاده کردم
    متن خطا : Root element is missing

    این خطا برای چی اتفاق می افته ؟؟؟
    عزیز کدتو به صورت کامل قرار بده بررسی کنیم با دوستان

    از آموزشتون ممنونم اگه امکانش هست آموزشو تا حد پیشرفتش ادامه بدین چون XML واقعاً یه مبحث بدرد بخوره . XML پدر همه ی دیتابیسهاست اگه مایلید لطفاً ادامه بدین .
    سلام

    توروخدا این مبحث رو ادامه بدین چون منبع خوب خیلی کمه
    ممنون
    چشم دوستان تا جایی رو که میدونم اموزششو میذارم اینجا

    موفق باشید

  7. #7

    نقل قول: آموزش xml و کار با ان در سی شارپ در 15 مین :D

    بسیار عالی ، شما که خودتون نوشتید حداقل یه اسمی میزاشتید کنارش ، پی دی افی ...!
    در هر صورت....
    امکانش براتون هست یه نمونه هم برای برگردوندن متن داخل تگ ها به حالت اولیه بزنید ؟
    یعنی مثلا یک ایک ام ال را دریافت کنیم و تگ مثلا سن را بگیریم و سن را نشونش بدیم

    سپاس

  8. #8

    نقل قول: آموزش xml و کار با ان در سی شارپ در 15 مین :D

    بسیار عالی ، شما که خودتون نوشتید حداقل یه اسمی میزاشتید کنارش ، پی دی افی ...!
    در هر صورت....
    امکانش براتون هست یه نمونه هم برای برگردوندن متن داخل تگ ها به حالت اولیه بزنید ؟
    یعنی مثلا یک ایک ام ال را دریافت کنیم و تگ مثلا سن را بگیریم و سن را نشونش بدیم

    سپاس
    چشم دوست عزیز تو قسمت بعدی این مثالو هم قرار میدم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Restlesa
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    659

    نقل قول: آموزش xml و کار با ان در سی شارپ در 15 مین :D

    این کدیه که من ازش استفاده می کنم
    XmlDocument NewDoc = new XmlDocument();
    NewDoc.Load (Application.StartupPath + "\\Settings.xml");

    XmlNode root= NewDoc.DocumentElement;
    XmlNode Top=NewDoc.CreateElement("Top");

    Top.InnerText = "500";
    root.AppendChild(Top);

    NewDoc.Save(Application.StartupPath + "\\Settings.xml");


    از خط دوم که برای Load کردن فایل XML ام هستش خطا می گیره

  10. #10

    نقل قول: آموزش xml و کار با ان در سی شارپ در 15 مین :D

    نقل قول نوشته شده توسط Restlesa مشاهده تاپیک
    این کدیه که من ازش استفاده می کنم
    XmlDocument NewDoc = new XmlDocument();
    NewDoc.Load (Application.StartupPath + "\\Settings.xml");

    XmlNode root= NewDoc.DocumentElement;
    XmlNode Top=NewDoc.CreateElement("Top");

    Top.InnerText = "500";
    root.AppendChild(Top);

    NewDoc.Save(Application.StartupPath + "\\Settings.xml");


    از خط دوم که برای Load کردن فایل XML ام هستش خطا می گیره
    سلام عزیز
    کدهای قرار داده شده تو آموزش برا حالتیه که فایل xml رو اماده دارید و میخواین بهش یک مقداری رو اضافه و یا کم کنید و یا مقادیر اونو استخراج کنین
    این خطایی هم که ازتون گرفته موقع لود کردن فایل به این دلیل هست که فایل Xml شما فاقد ریشه هست
    خب آموزش ساخت فایلو هم قرار میدم ( با کد نویسی )
    موفق باشید

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Restlesa
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    659

    نقل قول: آموزش xml و کار با ان در سی شارپ در 15 مین :D

    ممنون دوست عزیز
    منتظر آموزشت هستم

  12. #12

    نقل قول: آموزش xml و کار با ان در سی شارپ در 15 مین :D

    سلام دوستان
    نحوه ی کار با xml در سی شارپ رو قرار دادم
    Create xml.rar
    انشالله در اینده مثال های بیشتری رو قرار میدم اگه دوستان مایل باشن
    امیدوارم مفید باشه
    موفق باشید
    یا علی

  13. #13

    نقل قول: آموزش xml و کار با ان در سی شارپ در 15 مین :D

    سلام دوستان گلم

    این بار با ی برنامه خدمتتون هستم که اطلاعات ی datagridview رو در قالب xml استخراج میکنه و همینطور از فایل xml خوانده و در datagridview بارگزاری میکنه - دوستان برای این کار راه های ساده تری هم وجود داره ولی خب این برنامه رو صرفا جهت تمرین بیشتر در مورد کار با فایل های xml نوشتم
    عزیزانی که تازه این تاپیکو میبینن و اموزش های قبلی رو نخوندن و علاقمند به یادگیری سریع xml هستند از پست 1 شروع کنند

    امیدوارم مفید واقع بشه

    موفق باشد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #14

    نقل قول: آموزش xml و کار با ان در سی شارپ در 15 مین :D

    سلام
    خدا خیرت بده خیلی ماهی

  15. #15

    نقل قول: آموزش xml و کار با ان در سی شارپ در 15 مین :D

    از همه دوستان ممنونم

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار ALI TT
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    C:\WINDOWS\system32
    پست
    351

    نقل قول: آموزش xml و کار با ان در سی شارپ در 15 دقیقه

    اینم یه روش خیلی خیلی ساده
    برای ساخت فایل xml:
                DataSet ds = new DataSet();

    //add tables
    //add Columns
    //add Rows

    ds.WriteXml(@"C:\1.xml");


    برای خواندن

    ds.ReadXml(@"C:\1.xml");


    اینجوری کل دیتا رو هم میتونی ذخیره کنی
    درگیر تگها هم نمیشید

تاپیک های مشابه

  1. آموزش XML برای مبتدیها
    نوشته شده توسط sarasara در بخش XML و کاربرد آن
    پاسخ: 31
    آخرین پست: شنبه 01 آذر 1393, 08:17 صبح
  2. آموزش تصویری :: نحوه کار با ObjectDataSource
    نوشته شده توسط علی چوبدار در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 بهمن 1392, 08:56 صبح
  3. pdf خوب برای آموزش xml
    نوشته شده توسط fereshteh_b در بخش XML و کاربرد آن
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 05 مرداد 1388, 16:30 عصر
  4. آموزش استفاده و کار با توابع درون ساخته SQL
    نوشته شده توسط DeveloperStudio در بخش T-SQL
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 03 مرداد 1387, 23:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •