نمایش نتایج 1 تا 29 از 29

نام تاپیک: استفاده از ساکس 5 !

  1. #1

    استفاده از ساکس 5 !

    با سلام و خسته نباشید خدمت همه شما عزیزان ...

    ببخشید من چطور میتونم از ساکس 5 تو برنامم استفاده کنم ؟!

    شاید شما هم دیده باشید که تو بیشتر این اسپمر های یاهو و سایر اسپمر ها باید یه لیست ساکس 5 به برنامه بدی تا توسط اون سایتی که توش داری اسپم میکنی بن نشی !

    اصلا کار ساکس 5 چیه !؟ ایا ما با استفاده از ساکس 5 ای پی رو تغییر میدیم !؟

    خیلی ممنون از همه شما عزیزان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: استفاده از ساکس 5 !

    فکر نکنم کسی توی این سایت در این زمنیه اطلاعاتی را بتواند در اختیار شما قرار دهد .

  3. #3

    نقل قول: استفاده از ساکس 5 !

    من یه کد تو بخش VB 6 پیدا کردم کسی هست بتونه این رو به سی شارپ ترجمه کنه ؟


    'Module
    Option Explicit

    Private Type INTERNET_PER_CONN_OPTION
    dwOption As Long
    dwValue1 As Long
    dwValue2 As Long
    End Type
    Private Type INTERNET_PER_CONN_OPTION_LIST
    dwSize As Long
    pszConnection As Long
    dwOptionCount As Long
    dwOptionError As Long
    pOptions As Long
    End Type
    Private Const INTERNET_PER_CONN_FLAGS As Long = 1
    Private Const INTERNET_PER_CONN_PROXY_SERVER As Long = 2
    Private Const INTERNET_PER_CONN_PROXY_BYPASS As Long = 3
    Private Const PROXY_TYPE_DIRECT As Long = &H1
    Private Const PROXY_TYPE_PROXY As Long = &H2
    Private Const INTERNET_OPTION_REFRESH As Long = 37
    Private Const INTERNET_OPTION_SETTINGS_CHANGED As Long = 39
    Private Const INTERNET_OPTION_PER_CONNECTION_OPTION As Long = 75
    Private Declare Function InternetSetOption _
    Lib "wininet.dll" Alias "InternetSetOptionA" ( _
    ByVal hInternet As Long, ByVal dwOption As Long, _
    lpBuffer As Any, ByVal dwBufferLength As Long) As Long

    ' Set Proxy

    Public Function SetConnectionOptions(ByVal conn_name As String, ByVal proxy_full_addr As String) As Boolean
    ' conn_name: active connection name. (LAN = "")
    ' proxy_full_addr : eg "193.28.73.241:8080"
    Dim list As INTERNET_PER_CONN_OPTION_LIST
    Dim bReturn As Boolean
    Dim dwBufSize As Long
    Dim options(0 To 2) As INTERNET_PER_CONN_OPTION
    Dim abConnName() As Byte
    Dim abProxyServer() As Byte
    Dim abProxyBypass() As Byte

    dwBufSize = Len(list)

    ' Fill out list struct.
    list.dwSize = Len(list)

    ' NULL == LAN, otherwise connection name.
    abConnName() = StrConv(conn_name & vbNullChar, vbFromUnicode)
    list.pszConnection = VarPtr(abConnName(0))

    ' Set three options.
    list.dwOptionCount = 3

    ' Set flags.
    options(0).dwOption = INTERNET_PER_CONN_FLAGS
    options(0).dwValue1 = PROXY_TYPE_DIRECT Or PROXY_TYPE_PROXY

    ' Set proxy name.
    options(1).dwOption = INTERNET_PER_CONN_PROXY_SERVER
    abProxyServer() = StrConv(proxy_full_addr & vbNullChar, vbFromUnicode)
    options(1).dwValue1 = VarPtr(abProxyServer(0)) '//"http://proxy:80"

    ' Set proxy override.
    options(2).dwOption = INTERNET_PER_CONN_PROXY_BYPASS
    abProxyBypass() = StrConv("local" & vbNullChar, vbFromUnicode)
    options(2).dwValue1 = VarPtr(abProxyBypass(0))

    list.pOptions = VarPtr(options(0))
    ' Make sure the memory was allocated.
    If (0& = list.pOptions) Then
    ' Return FALSE if the memory wasn't allocated.
    Debug.Print "Failed to allocate memory in SetConnectionOptions()"
    SetConnectionOptions = 0
    End If

    ' Set the options on the connection.
    bReturn = InternetSetOption(0, INTERNET_OPTION_PER_CONNECTION_OPTION, list, dwBufSize)

    ' Free the allocated memory.
    Erase options
    Erase abConnName
    Erase abProxyServer
    Erase abProxyBypass
    dwBufSize = 0
    list.dwOptionCount = 0
    list.dwSize = 0
    list.pOptions = 0
    list.pszConnection = 0
    Call InternetSetOption(0, INTERNET_OPTION_SETTINGS_CHANGED, ByVal 0&, 0)
    Call InternetSetOption(0, INTERNET_OPTION_REFRESH, ByVal 0&, 0)
    SetConnectionOptions = bReturn
    End Function


    ' Disable Proxy

    Public Function DisableConnectionProxy(ByVal conn_name As String) As Boolean
    ' conn_name: active connection name. (LAN = "")
    Dim list As INTERNET_PER_CONN_OPTION_LIST
    Dim bReturn As Boolean
    Dim dwBufSize As Long
    Dim options(0) As INTERNET_PER_CONN_OPTION
    Dim abConnName() As Byte

    dwBufSize = Len(list)

    ' Fill out list struct.
    list.dwSize = Len(list)

    ' NULL == LAN, otherwise connectoid name.
    abConnName() = StrConv(conn_name & vbNullChar, vbFromUnicode)
    list.pszConnection = VarPtr(abConnName(0))

    ' Set three options.
    list.dwOptionCount = 1

    ' Set flags.
    options(0).dwOption = INTERNET_PER_CONN_FLAGS
    options(0).dwValue1 = PROXY_TYPE_DIRECT

    list.pOptions = VarPtr(options(0))
    ' Make sure the memory was allocated.
    If (0 = list.pOptions) Then
    ' Return FALSE if the memory wasn't allocated.
    Debug.Print "Failed to allocate memory in DisableConnectionProxy()"
    DisableConnectionProxy = 0
    End If

    ' Set the options on the connection.
    bReturn = InternetSetOption(0, INTERNET_OPTION_PER_CONNECTION_OPTION, list, dwBufSize)

    ' Free the allocated memory.
    Erase options
    Erase abConnName
    dwBufSize = 0
    list.dwOptionCount = 0
    list.dwSize = 0
    list.pOptions = 0
    list.pszConnection = 0
    Call InternetSetOption(0, INTERNET_OPTION_SETTINGS_CHANGED, ByVal 0&, 0)
    Call InternetSetOption(0, INTERNET_OPTION_REFRESH, ByVal 0&, 0)
    DisableConnectionProxy = bReturn
    End Function




    برای فعال کردن پروکسی کد زیر :


    'Set Porxy to IE WebBrowser :D
    Dim conn_name As String, proxy_full_addr As String
    conn_name = ""
    proxy_full_addr = "89.218.65.38:3128"
    Call SetConnectionOptions(conn_name, proxy_full_addr)






    که بجای 89.218.65.38:3128 باید آدرس پروکسی موردنظر خودتون رو بزارید.

    برای غیرفعال کردنش هم از کد زیر استفاده کنید :

    Dim conn_name As String
    conn_name = ""
    Call DisableConnectionProxy(conn_name)



  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Restlesa
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    659

    نقل قول: استفاده از ساکس 5 !

    دوست عزیز کار ساکس مانند v . p . N می مونه و تنها تفاوتش با اون اینه که امنیت و سرعتش بیشتره
    شما تا حالا با برنامه Proxifier کار کردین ؟؟؟

  5. #5

    نقل قول: استفاده از ساکس 5 !

    نقل قول نوشته شده توسط Restlesa مشاهده تاپیک
    دوست عزیز کار ساکس مانند v . p . N می مونه و تنها تفاوتش با اون اینه که امنیت و سرعتش بیشتره
    شما تا حالا با برنامه Proxifier کار کردین ؟؟؟
    بله ، حالا چطور میتونم از ساکس 5 تو برنامه استفاده کنم ؟!

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    27
    پست
    1,098

    نقل قول: استفاده از ساکس 5 !

    دوست عزیز این همه مشکل چرا !!!

    میتونید از کامپوننت های CHilkat استفاده کنی .
    من خودم تاحالا توی برنامم استفاده کردم . 100 % تست شده و جواب داده

    ابتدا کامپوننت هاشو دانلود کنین . بعدشم اگه خواستین بگید تا اینجا بزارم مثال هاشو

    \\\موفق باشید///

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    27
    پست
    1,098

    نقل قول: استفاده از ساکس 5 !

    اگر لینک دانلود با کرک و بدون مشکل و جدیدترین نسخه شو خواستین پ.خ بدین تا بهتون بدم

    \\\موفق باشید///

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    27
    پست
    1,098

    نقل قول: استفاده از ساکس 5 !

    اگر لینک دانلود با کرک و بدون مشکل و جدیدترین نسخه شو خواستین پ.خ بدین تا بهتون بدم

    \\\موفق باشید///

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Restlesa
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    659

    نقل قول: استفاده از ساکس 5 !

    شما باید برنامه Proxifier رو شبیه سازی کنید
    یه گوره نرم افزاری به اسم اسپاروز این کار رو انجام داده
    آدرس سایت
    باهاشون تماس بگیر ببین کمکت می کنن یا نه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Restlesa
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    659

    نقل قول: استفاده از ساکس 5 !

    نقل قول نوشته شده توسط sh.dehnavi مشاهده تاپیک
    دوست عزیز این همه مشکل چرا !!!

    میتونید از کامپوننت های CHilkat استفاده کنی .
    من خودم تاحالا توی برنامم استفاده کردم . 100 % تست شده و جواب داده

    ابتدا کامپوننت هاشو دانلود کنین . بعدشم اگه خواستین بگید تا اینجا بزارم مثال هاشو

    \\\موفق باشید///

    این کامپوننتی که شما می فرمایید مثل برنامه Proxifier عمل میکنه ؟؟؟

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    27
    پست
    1,098

    نقل قول: استفاده از ساکس 5 !

    نقل قول نوشته شده توسط aradrobo مشاهده تاپیک
    فکر نکنم کسی توی این سایت در این زمنیه اطلاعاتی را بتواند در اختیار شما قرار دهد .
    دوست عزیز هیچ کاری نشد نداره

    شما میتونید کامپوننت رو از اینجا دانلود کنین

    اینم نمونه :


    Chilkat.Http http = new Chilkat.Http();

    bool success;

    // Any string unlocks the component for the 1st 30-days.
    success = http.UnlockComponent("کد ایجاد شده توسط کیجن");
    if (success != true) {
    MessageBox.Show(http.LastErrorText);
    return;
    }

    // To use a SOCKS4 or SOCKS5 proxy, simply set the following
    // properties prior to communicating with the HTTP server:
    // The SOCKS hostname may be a domain name or
    // IP address:
    http.SocksHostname = "www.mysocksproxyserver.com";
    http.SocksPort = 1080;
    http.SocksUsername = "myProxyLogin";
    http.SocksPassword = "myProxyPassword";
    // Set the SOCKS version to 4 or 5 based on the version
    // of the SOCKS proxy server:
    http.SocksVersion = 5;
    // Note: SOCKS4 servers only support usernames without passwords.
    // SOCKS5 servers support full login/password authentication.

    // Download the Python language install.
    // Note: This URL may have changed since this example was created.
    success = http.Download("http://www.python.org/ftp/python/2.5/python-2.5.msi","python-2.5.msi");
    if (success != true) {
    MessageBox.Show(http.LastErrorText);
    }
    else {
    MessageBox.Show("Python Download Complete!");
    }



    \\\موفق باشید///

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    27
    پست
    1,098

    نقل قول: استفاده از ساکس 5 !

    نکته : ابتدا کامپوننت رو به رفرنس ها اضافه کنید ، بعدشم از کدهای بالا استفاده کنید

    \\\موفق باشید///

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Restlesa
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    659

    نقل قول: استفاده از ساکس 5 !

    یه سوال
    بجای دستور زیر می تونیم از IP استفاده کنیم ؟؟؟؟
    http.SocksHostname = "www.mysocksproxyserver.com";

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Restlesa
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    659

    نقل قول: استفاده از ساکس 5 !

    نحوه اضافه کردنش به ویژال استوریو 2008 رو هم بگی ممنونت میشم ... هر چی سعی کردم از طریق Choos Item کامپوننت Chilkat.NET.Components.for.NET.2.0.and.3.5.Framewo rk.v9.2.0.Incl.Keygen-BEAN رو اضاه کنم نشد که نشد

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    27
    پست
    1,098

    نقل قول: استفاده از ساکس 5 !

    محوه نصب :
    برفرض ما میخوایم از نسخه 3.5 فریمورک استفاده کنیم
    ابتدا وارد فولدر زیر شده
    \Chilkat.NET.Components.for.NET.2.0.and.3.5.Framew  ork.v9.2.0.Incl.Keygen-BEAN

    بعدشم فایل ستاپ رو اجرا می کنیم و میزاریم تا انتها نصب بشه . بعدش به فولدر نصب شده میریم. یعنی اینجا:
    C:\Program Files (x86)\Chilkat Software Inc\Chilkat.NET-v2.0-v3.5-Frameworks

    در آخر هم محتویات فولدر زیر رو
    \Chilkat.NET.Components.for.NET.2.0.and.3.5.Framew  ork.v9.2.0.x64.Incl.Keygen-BEAN

    توی فولدر نصب شده یعنی :
    C:\Program Files (x86)\Chilkat Software Inc\Chilkat.NET-v2.0-v3.5-Frameworks

    کپی می کنیم

    حالا هم با توجه به تصاویر زیر اونو به برناممون اضافه می کنیم







    حالا با استفاده از کدهای زیر دستورات مورد نظر رو فراخوانی می کنیم.

    Chilkat.Http http = new Chilkat.Http();

    bool success;

    // Any string unlocks the component for the 1st 30-days.
    success = http.UnlockComponent("کد ایجاد شده توسط کیجن");
    if (success != true) {
    MessageBox.Show(http.LastErrorText);
    return;
    }

    // To use a SOCKS4 or SOCKS5 proxy, simply set the following
    // properties prior to communicating with the HTTP server:
    // The SOCKS hostname may be a domain name or
    // IP address:
    http.SocksHostname = "www.mysocksproxyserver.com";
    http.SocksPort = 1080;
    http.SocksUsername = "myProxyLogin";
    http.SocksPassword = "myProxyPassword";
    // Set the SOCKS version to 4 or 5 based on the version
    // of the SOCKS proxy server:
    http.SocksVersion = 5;
    // Note: SOCKS4 servers only support usernames without passwords.
    // SOCKS5 servers support full login/password authentication.

    // Download the Python language install.
    // Note: This URL may have changed since this example was created.
    success = http.Download("http://www.python.org/ftp/python/2.5/python-2.5.msi","python-2.5.msi");
    if (success != true) {
    MessageBox.Show(http.LastErrorText);
    }
    else {
    MessageBox.Show("Python Download Complete!");
    }


    \\\موفق باشید///

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    27
    پست
    1,098

    نقل قول: استفاده از ساکس 5 !

    دوستان کامپونتت Chilkat قابلیت های زیادی رو داره . همونطور که گفتم توی همه جاها مورد استفاده قرار می گیره . من یه تاپیک جدید دربارش زده بودم که توش آموزش هاشو بزارم . اما مدیران به دلیل گذاشتن برنامه های دارای کپی رایت تاپیک رو حذف کردند . کیا مایلند دوباره از نو تاپیک رو بسازم و شروع کنم ؟؟

    چون به نظرم خیلی کامپوننت کاربردی هستش . واقعا هم بعضی جاها به دادم رسیده . مخصوصا توی زیپ کردن فایل ها و آر اس اس . امکاناتش هم خیلی زیاده . کسایی که تمایل دارن یه پیام خصوصی به من بدن و اگه دیدم طلبه داشت شروع می کنم دربارش یه تاپیک جدا میزینم و کاملش می کنم

    \\\موفق باشید///

  17. #17

    نقل قول: استفاده از ساکس 5 !

    من موافقم . لطفا ـموزش هاشو بزارین تا ماهم استفاده کنیم

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران-غرب-شهران....
    پست
    146

    نقل قول: استفاده از ساکس 5 !

    نقل قول نوشته شده توسط sh.dehnavi مشاهده تاپیک
    دوست عزیز این همه مشکل چرا !!!

    میتونید از کامپوننت های CHilkat استفاده کنی .
    من خودم تاحالا توی برنامم استفاده کردم . 100 % تست شده و جواب داده

    ابتدا کامپوننت هاشو دانلود کنین . بعدشم اگه خواستین بگید تا اینجا بزارم مثال هاشو

    \\\موفق باشید///
    اگه لینکشو رو بدید بنده نوازی می کنید اگه مثال ها رو هم بزارید که عالی هستش.

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    27
    پست
    1,098

    نقل قول: استفاده از ساکس 5 !

    نقل قول نوشته شده توسط RamezanBeik مشاهده تاپیک
    اگه لینکشو رو بدید بنده نوازی می کنید اگه مثال ها رو هم بزارید که عالی هستش.
    لینک دانلود روبراتون پ.خ کردم

    \\\موفق باشید///

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    27
    پست
    1,098

    نقل قول: استفاده از ساکس 5 !

    نقل قول نوشته شده توسط RamezanBeik مشاهده تاپیک
    اگه لینکشو رو بدید بنده نوازی می کنید اگه مثال ها رو هم بزارید که عالی هستش.
    لینک دانلود روبراتون پ.خ کردم

    \\\موفق باشید///

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار Restlesa
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    659

    نقل قول: استفاده از ساکس 5 !

    کسی تونسته این کامپوننت رو به ویژوال اضافه کنه ؟؟؟

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    27
    پست
    1,098

    نقل قول: استفاده از ساکس 5 !

    نقل قول نوشته شده توسط Restlesa مشاهده تاپیک
    کسی تونسته این کامپوننت رو به ویژوال اضافه کنه ؟؟؟
    مگه طبق آموزش تصویری که توی پست های قبل گذاشتم پیش نرفتین ؟

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    27
    پست
    1,098

    نقل قول: استفاده از ساکس 5 !

    دوستان به دلیل درخواست دوستان تاپیک رو زدم و فعالیت رو شروع کردم . موفق باشید
    https://barnamenevis.org/showthread.php?376600-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B1%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-Chilkat

  24. #24
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: استفاده از ساکس 5 !

    برای منم بفرستید با تشکر

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار Restlesa
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    659

    نقل قول: استفاده از ساکس 5 !

    نقل قول نوشته شده توسط sh.dehnavi مشاهده تاپیک
    مگه طبق آموزش تصویری که توی پست های قبل گذاشتم پیش نرفتین ؟
    مراحلی رو که من رفتم :
    من می خوام از نسخه فریم ورک 3.5 استفاده کنم به همین منظور فایل Setup موجود در پوشه Chilkat.NET.Components.for.NET.2.0.and.3.5.Framewo rk.v9.2.0.Incl.Keygen-BEAN رو نصب می کنم. مسیر نصب کامپوننت : D:\Windows Design Programs\ActiveX
    بعد از این کار خود پوشه ChilkatDotNet2_x64 موجود در پوشه Chilkat.NET.Components.for.NET.2.0.and.3.5.Framewo rk.v9.2.0.x64.Incl.Keygen-BEAN رو در مسیر D:\Windows Design Programs\ActiveX\CHilkat کپی می کنم
    بعد از این کار برنامه ویژوال استودیو رو اجرا می کنم و به قسمت Propertis میرم و بعد از اون به تب Reference Paths میرم و دو پوشه D:\Windows Design Programs\ActiveX\CHilkat و همین طور D:\Windows Design Programs\ActiveX\CHilkat\ChilkatDotNet2_x64 رو به برنامه اضافه می کنم.


    بعد از این مرحله از طریق Choose Items اقدام به اضافه کردن DLL ها می کنم که با پیغام خطا زیر مواجه میشم



    ایراد کار کجاس ؟؟؟

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: استفاده از ساکس 5 !

    نقل قول نوشته شده توسط sh.dehnavi مشاهده تاپیک
    دوستان کامپونتت Chilkat قابلیت های زیادی رو داره . همونطور که گفتم توی همه جاها مورد استفاده قرار می گیره . من یه تاپیک جدید دربارش زده بودم که توش آموزش هاشو بزارم . اما مدیران به دلیل گذاشتن برنامه های دارای کپی رایت تاپیک رو حذف کردند . کیا مایلند دوباره از نو تاپیک رو بسازم و شروع کنم ؟؟

    چون به نظرم خیلی کامپوننت کاربردی هستش . واقعا هم بعضی جاها به دادم رسیده . مخصوصا توی زیپ کردن فایل ها و آر اس اس . امکاناتش هم خیلی زیاده . کسایی که تمایل دارن یه پیام خصوصی به من بدن و اگه دیدم طلبه داشت شروع می کنم دربارش یه تاپیک جدا میزینم و کاملش می کنم

    \\\موفق باشید///
    عکس های شما نمایش داده نمی شود . لطفاً اصلاح کنید . با تشکر

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    Unhappy نقل قول: استفاده از ساکس 5 !

    نقل قول نوشته شده توسط sh.dehnavi مشاهده تاپیک
    محوه نصب :
    برفرض ما میخوایم از نسخه 3.5 فریمورک استفاده کنیم
    ابتدا وارد فولدر زیر شده
    \Chilkat.NET.Components.for.NET.2.0.and.3.5.Framew  ork.v9.2.0.Incl.Keygen-BEAN

    بعدشم فایل ستاپ رو اجرا می کنیم و میزاریم تا انتها نصب بشه . بعدش به فولدر نصب شده میریم. یعنی اینجا:
    C:\Program Files (x86)\Chilkat Software Inc\Chilkat.NET-v2.0-v3.5-Frameworks

    در آخر هم محتویات فولدر زیر رو
    \Chilkat.NET.Components.for.NET.2.0.and.3.5.Framew  ork.v9.2.0.x64.Incl.Keygen-BEAN

    توی فولدر نصب شده یعنی :
    C:\Program Files (x86)\Chilkat Software Inc\Chilkat.NET-v2.0-v3.5-Frameworks

    کپی می کنیم

    }[/CSHARP]

    \\\موفق باشید///

    من این کاری که گفتین رو کردم . وقتی روی باتن کلیک می کنم . پنجره زیر ظاهر می شود :

    در ضمن . کد رو به این صورت نوشتم :
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    namespace socks5
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Chilkat.Http http = new Chilkat.Http();
    bool success;

    // Any string unlocks the component for the 1st 30-days.
    success = http.UnlockComponent("کد ایجاد شده توسط کیجن");
    if (success != true)
    {
    MessageBox.Show(http.LastErrorText);
    return;
    }

    // To use a SOCKS4 or SOCKS5 proxy, simply set the following
    // properties prior to communicating with the HTTP server:
    // The SOCKS hostname may be a domain name or
    // IP address:
    http.SocksHostname = "s1.shangol.ir"; // ip or site
    http.SocksPort = 443; // port
    http.SocksUsername = "alna"; // user
    http.SocksPassword = "*******"; // pass
    // Set the SOCKS version to 4 or 5 based on the version
    // of the SOCKS proxy server:
    http.SocksVersion = 5;
    // Note: SOCKS4 servers only support usernames without passwords.
    // SOCKS5 servers support full login/password authentication.

    // Download the Python language install.
    // Note: This URL may have changed since this example was created.
    success = http.Download("http://www.python.org/ftp/python/2.5/python-2.5.msi", "python-2.5.msi");
    if (success != true)
    {
    MessageBox.Show(http.LastErrorText);
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("Python Download Complete!");
    }
    }
    }
    }


    البته رفرنس رو هم قبلش اضافه کردم . البته در قسمت پسورد هم ، پسورد اصلی رو نوشتم . و برایتان به صورت ستاره ای ارسال کردم که کسی متوجه نشه .
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  28. #28
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    27
    پست
    1,098

    نقل قول: استفاده از ساکس 5 !

    اگه میشه عکس کامل رو قرار بدین تا مشکلتون رو بشه فهمید
    چند خط آخر برنامه رو اینجوری ویرایش کنید
    if (success != true)
    {
    textbox1.Text = http.LastErrorText;
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("Python Download Complete!");
    }


    بعدشم متن کامل اررور که توی تکست باکس نمایش داده شده رو بزارین تا بفهمیم مشکل از چیه

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: استفاده از ساکس 5 !

    نقل قول نوشته شده توسط sh.dehnavi مشاهده تاپیک
    بعدشم متن کامل اررور که توی تکست باکس نمایش داده شده رو بزارین تا بفهمیم مشکل از چیه
    ChilkatLog:
    Download:
    DllDate: May 26 2011
    UnlockPrefix:
    Username: ARAD-PC:Arad
    Architecture: Little Endian; 32-bit
    Language: .NET 4.0
    hcCurDate: Sat, 02 Feb 2013 15:26:09 +0330
    hcExpire: 7/2011
    backgroundThread: 0
    localFileAlreadyExists: 0
    QuickGetToOutput_Download:
    simpleHttpRequest_3:
    httpMethod: GET
    requestUrl: http://www.python.org/ftp/python/2.5/python-2.5.msi
    Connecting to web server...
    httpServer: www.python.org
    port: 80
    SOCKS5:
    socksHostname: s1.shangol.ir
    socksPort: 443
    socksUsername: alna
    ConnectTimeoutMs: 10000
    calling ConnectSocket2
    AddrInfoList:
    AddrInfo:
    ai_flags: 0
    ai_family: 2
    ai_socktype: 1
    ai_protocol: 0
    ai_addrlen: 16
    ai_canonname: (NULL)
    Connect using IPV4.
    ipAddress1: 198.144.153.119
    myIP_3: 192.168.1.2
    myPort_3: 7474
    connect successful.
    Timeout waiting to read socket or accept connection
    timeoutMs: 10000
    Failed to receive method-select reply from SOCKS5 server.
    Failed to connect to HTTP server.
    connectElapsedMs: 10374
    totalElapsedMs: 10374
    ContentLength: 0
    Failed.


    درون تکست باکس مقدار بالا نمایش داده می شود .

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: استفاده از ساکس در کامپونت وب بروس
    نوشته شده توسط hackershz در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 20 مهر 1389, 21:30 عصر
  2. استفاده از اشاره گرها در Object Pascal (دلفی)
    نوشته شده توسط RezaBS در بخش مقالات مرتبط با Delphi/Win32
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 03 تیر 1388, 19:37 عصر
  3. استفاده از BatchMove رو توضیح بدین لطفا
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 15 آبان 1385, 20:53 عصر
  4. ایجاد ‍custom preview با استفاده از quickreport
    نوشته شده توسط omid1974 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 24 فروردین 1382, 12:17 عصر
  5. استفاده از nmsmtpبرای فرستادن email
    نوشته شده توسط sahar8010 در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 09 فروردین 1382, 01:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •