نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: بدست آوردن row آپدیت شده

  1. #1

    بدست آوردن row آپدیت شده

    با سلام میخوام row آپدیت شده را بدست بیاورم.
    وقتی که در دیتاگرید ویو بر روی row کلیک می کنم اطلاعات همان Row را در صفحه ای بنام Update نشان میده و وقتی که بروز رسانی کردم همان صفحه ای دیتاگرید نمایش داده میشه، میخوام وقتی که آپدیت انجام شد همان row آپدیت شده انتخاب بشه.

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: بدست آوردن row آپدیت شده

    سلام
    با فرض اینکه میدانیم دهمین ردیف آپدیت شده با این کد به ردیف دهم میرویم:

    dataGridView1.CurrentCell = dataGridView1[0, 9];
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  3. #3

    نقل قول: بدست آوردن row آپدیت شده

    نمی خوام خودم row را بهش بدم ، وقتی Row را انتخاب کردم مثلا میخوام آپدیت کنم یک صفحه جدا براش باز میشه که اطلاعات را درون همان صفحه نشان میده و آپدیت را انجام میدم وقتی آپدیت انجام دادم برگرده و دیتاگرید مشخص بشه که کدام آپدیت شد. میخوام خودش Row آپدیت شده را مشخص کند
    آیا میشه با استفاده از RowStatesChanged همچین کاری کرد؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: بدست آوردن row آپدیت شده

    نقل قول نوشته شده توسط boysfe5 مشاهده تاپیک
    نمی خوام خودم row را بهش بدم ، وقتی Row را انتخاب کردم مثلا میخوام آپدیت کنم یک صفحه جدا براش باز میشه که اطلاعات را درون همان صفحه نشان میده و آپدیت را انجام میدم وقتی آپدیت انجام دادم برگرده و دیتاگرید مشخص بشه که کدام آپدیت شد. میخوام خودش Row آپدیت شده را مشخص کند
    آیا میشه با استفاده از RowStatesChanged همچین کاری کرد؟
    بعد از Update شدن اون Row، دوباره به DataGridView دیتا میدین؟

  5. #5

    نقل قول: بدست آوردن row آپدیت شده

    aaa.JPGمیخوام با انتخاب Rowهمانطور که در عکس مشخصه کد و گروه را بدست می آورم بعد از کلیک بروز رسانی همان صفحه مخفی می شود و میخوامCurrentRow همانی که تغییر دادم انتخاب بشه.
    چطور می توانم CurrentRow ویرایش داده شده را مشخص کنم؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: بدست آوردن row آپدیت شده

    خوب شما نگفتین که بعد از بروز رسانی (بسته شدن فرم ویرایش) آیا دوباره به DataGridView داده میدین یا نه. اگه نمیدین که سطری که کاربر انتخاب کرده و دکمه ویرایش رو زده که عوض نمیشه، CurrentRow دیتاگریدویو همون قبلی میمونه مگه اینکه با کد عوضش کنید یا اینکه دوباره DataGridView رو پر کنید.

  7. #7

    نقل قول: بدست آوردن row آپدیت شده

    نه دیتا نمی دم.
    با این کد وقتی که یک Row ایجاد می کنیم آخرین Row را بدست می آوریم
    dataGridView1.CurrentCell = dataGridView1.Rows[dataGridView1.RowCount - 1].Cells[0];

    ولی وقع بروز رسانی Row ویرایش شده را نمی دونم چطوری میشه مشخص کرد.
    لطفا راهنمایی کنید.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: بدست آوردن row آپدیت شده

    پس چطوری CurrentRow عوض میشه که میخواین دوباره بدستش بیارین؟
    به هر حال میتونید قبل از ویرایش Row رو ذخیره کنید و بعد دوباره پیدا کنید.


    DataGridViewRow row = dataGridView1.CurrentRow;
    // Edit..
    //...
    if (row != null)
    dataGridView1.CurrentCell = dataGridView1.Rows[row.Index].Cells[0];

    البته این در صورتی درسته که در ویرایش دوباره به گرید دیتا ندید.

  9. #9

    نقل قول: بدست آوردن row آپدیت شده

    اگه به گرید دیتا بدم اونوقت چطوری می تونم بدست بیارم؟

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: بدست آوردن row آپدیت شده

    اونوقت باید روی یک فیلد یکتا که در دیتاسورس گرید هست جستجو کنید و سطر رو پیدا کنید.مثلا فرض کنیم فیلدی به اسم آیدی داریم که در ستون های گرید موجوده...

    int currentSelectedId = (int)dataGridView1.CurrentRow.Cells["Id"].Value;
    // Edit
    // dataGridView1.DataSource = ... ;
    foreach (DataGridViewRow row in dataGridView1.Rows)
    {
    if (row.Cells["Id"].Value != null && row.Cells["Id"].Value.Equals(currentSelectedId))
    {
    dataGridView1.CurrentCell = row.Cells[0];
    break;
    }
    }

  11. #11

    نقل قول: بدست آوردن row آپدیت شده

    میشه پروژه را بزارم بهش نگاه کنید تا حل بشه نتونستم. شرمنده

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: بدست آوردن row آپدیت شده

    من Sql کلا نصب ندارم رو سیستمم حالا بگذارین ببینم چطوری میشه.

  13. #13

    نقل قول: بدست آوردن row آپدیت شده

    با access هستش مرسیLibrary.zip

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: بدست آوردن row آپدیت شده

    این رویداد رو اینطوری اصلاح کنید:

    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    frmCategoryEdit catedit = new frmCategoryEdit();
    int editingId = (int)this.dataGridView1[0, dataGridView1.CurrentRow.Index].Value;
    catedit.textBox1.Text = this.dataGridView1[0, dataGridView1.CurrentRow.Index].Value.ToString();
    catedit.textBox2.Text = this.dataGridView1[1, dataGridView1.CurrentRow.Index].Value.ToString();
    catedit.ShowDialog();
    frmCategoryList_Load(sender, e);
    foreach (DataGridViewRow row in dataGridView1.Rows)
    {
    if (row.Cells[0].Value != null && row.Cells[0].Value.Equals(editingId))
    {
    dataGridView1.CurrentCell = row.Cells[0];
    break;
    }
    }

    }

  15. #15

    نقل قول: بدست آوردن row آپدیت شده

    مرسی حل شد.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بدست آوردن آیتم انتخاب شده در list view
    نوشته شده توسط sysman_20 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 28 اردیبهشت 1388, 09:20 صبح
  2. بدست آوردن مقدار انتخاب شده كاربر در combobox?
    نوشته شده توسط zahracomputer در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 19 مرداد 1387, 01:23 صبح
  3. بدست آوردن مقدار انتخاب شده در listbox ؟؟؟
    نوشته شده توسط migrant در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 17 مرداد 1387, 15:57 عصر
  4. بدست آوردن فونتهای نصب شده
    نوشته شده توسط mohammadsaleh در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 03 دی 1386, 22:35 عصر
  5. بدست آوردن مقدار سلکت شده در تکست باکس
    نوشته شده توسط tabib_m در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1385, 14:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •