نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: خودکارکردنcops Lock

  1. #1

    Red face خودکارکردنcops Lock

    سلام دوستان عزیزم
    میخواستم کاری کنم هرحرف تویه تکست باکس که مینویسم به ترتیب یکی بزرگ ودیگری کوچک باشه مثلا
    MiLaDلطفا یکی کمک کنه مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: خودکارکردنcops Lock

    یه چیزی شبیه این میشه:

    private void textBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    if (char.IsLetter(e.KeyChar))
    {
    if (textBox1.Text.Length % 2 == 0)
    {
    e.KeyChar = char.ToUpper(e.KeyChar);
    }
    else
    {
    e.KeyChar = char.ToLower(e.KeyChar);
    }
    }
    }

    البته اگه کاربر Caret رو وسط رشته بیاره و تایپ کنه درست عمل نمیکنه.برای درست عمل کردن در اون حالت باید کد مشابهی رو توی رویداد TextChanged بنویسید.

  3. #3

    نقل قول: خودکارکردنcops Lock

    سلام دوست عزیز مرسی بابات راهنماییت،حالااکه بخوام خودبه خودCops Lock فعال بشه و خاموش بشه یعنی همین عمل انجام بشه بایدچیکارکنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: خودکارکردنcops Lock

    نقل قول نوشته شده توسط milad95 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز مرسی بابات راهنماییت،حالااکه بخوام خودبه خودCops Lock فعال بشه و خاموش بشه یعنی همین عمل انجام بشه بایدچیکارکنم؟
    با سلام
    برای اینکه کپس لاک فعال بشه باید زوج و فرد بودن کاراکتر مشخص بشه که کد بالا همین کارو میکنه

  5. #5

    نقل قول: خودکارکردنcops Lock

    سلام دوست عزیز،حالامیخوام درحالت کلی کارکنه یعنی خارج ازبرنامه تومحیط ویندوز وقتی برنامه بازباشه اگه تایپ کنم بزرگ وکوچیک کنه اگه میشه راهنمایی کنید

تاپیک های مشابه

  1. Lock Up فیلد چیست؟
    نوشته شده توسط Mahdi Fahmideh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 26 آبان 1385, 13:55 عصر
  2. این دیگه چیه؟ too many record are locked
    نوشته شده توسط aliasghar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 08 فروردین 1383, 18:12 عصر
  3. ShutDown , Restart , Lock برای ویندوز 2000
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 06 آذر 1382, 09:09 صبح
  4. lock در sqlserver
    نوشته شده توسط mohammad6 در بخش T-SQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 10 مهر 1382, 10:44 صبح
  5. Lock WorkStation In Windows XP or 2K
    نوشته شده توسط madmax در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 20 شهریور 1382, 09:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •