نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: بستن نرم افزار در صورتی که توسط کاربر باز شده باشد

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    397

    بستن نرم افزار در صورتی که توسط کاربر باز شده باشد

    با سلام
    نرم افزار من شامل تعدادی کاربر هست که به صورت Share ازش استفاده می کنن حالا هر موقع که میخوام نرم افزار رو آپدیت کنم در صورتی که نرم افزار توسط یک کاربر باز باشه اجازه آپدیت داده نمیشه میخوام کاری کنم در صورتی که توسط هر کاربر باز باشه یک پیغام براش ظاهر بشه و بعد از مثلا یک دقیقه نرم افزار بسته بشه .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: بستن نرم افزار در صورتی که توسط کاربر باز شده باشد

    با سلام
    فکر کنم میخواید خود برنامه رو آپدیت کنید (اگه درست متوجه شده باشم)
    خوب معلومه نمیشه چون برنامه در حال اجراست و کلی از اطلاعاتش تو رم آدرس گذاری شده. مگه میشه تغییرش داد.!!!!!!!!!!
    برای این کار شما باید موقع خروج از برنامه یا بستنش بیاد چک کنه که فایل آپدیت داره یا نه که اگه داره یه برنامه جدا گونه ای توسط برنامه اصلیتون اجرا بشه بعد برنامه اصلی بسته بشه.
    اون برنامه فایل آپدیت رو جایگزین فایل قبلی کنه.
    بعد پایان آپدیت یا برنامه اتوماتیک بیاد بالا یا بعدا توسط کاربری به صورت عادی اجرا بشه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: بستن نرم افزار در صورتی که توسط کاربر باز شده باشد

    شبكه رو كلا قطع كن. عوض كن. برگردون :ي

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    397

    نقل قول: بستن نرم افزار در صورتی که توسط کاربر باز شده باشد

    نقل قول نوشته شده توسط sinashahab مشاهده تاپیک
    شبكه رو كلا قطع كن. عوض كن. برگردون :ي
    خسته نباشی دوست عزیز با این پیشنهادی که دادی !!!!
    من میخوام اینکار رو بدون قطع شبکه انجام بدم .
    از دوستان کسی دیگه ای نظری نداره ؟؟؟؟

  5. #5
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: بستن نرم افزار در صورتی که توسط کاربر باز شده باشد

    سلام دوست عزیز
    شما می تونی از یک winServis استفاده کنی یا یک برنامه مجزا از برنامه اصلی

    مثلا یک فایل تکست بزاری روی اینترنت و بعد توسط تایمر هر مدتی که در تایمر مشخص کردید اون فایل تکست را چک می کند و بعد مثلا اگر True بود پروسس برنامه اصلی رو Kill کند و میتونه هم یک پیام بده و می تونی با استفاده از mutex از باز شدن برنامه تا پایان آپدیت جلوگیری کنی
    امیدوارم خوب توضیح داده باشم

    موفق باشی

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    397

    نقل قول: بستن نرم افزار در صورتی که توسط کاربر باز شده باشد

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    شما می تونی از یک winServis استفاده کنی یا یک برنامه مجزا از برنامه اصلی

    مثلا یک فایل تکست بزاری روی اینترنت و بعد توسط تایمر هر مدتی که در تایمر مشخص کردید اون فایل تکست را چک می کند و بعد مثلا اگر True بود پروسس برنامه اصلی رو Kill کند و میتونه هم یک پیام بده و می تونی با استفاده از mutex از باز شدن برنامه تا پایان آپدیت جلوگیری کنی
    امیدوارم خوب توضیح داده باشم

    موفق باشی
    با سلام و تشکر از شما دوست عزیز
    اگه میشه بیشتر توضیح بدین ممنون می شم .

  7. #7
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: بستن نرم افزار در صورتی که توسط کاربر باز شده باشد

    نقل قول نوشته شده توسط jmfnima مشاهده تاپیک
    با سلام و تشکر از شما دوست عزیز
    اگه میشه بیشتر توضیح بدین ممنون می شم .
    سلام فکر کنم توضیحات کامله،اگر برنامه Adobe Reader شرکت Adobe رو نصب کرده باشید در Tray جفت ساعت یک برنامه Updater وجود دارد شما هم می تونی یک برنامه مشابهه همین بسازی
    اینم کد برای kill کردن Process که در قسمت Updater است :
    مثال :
    Process[] prs = Process.GetProcesses();


    foreach (Process pr in prs)
    {
    if (pr.ProcessName == "notepad")
    {

    pr.Kill();

    }

    }


    موفق باشی

  8. #8

    نقل قول: بستن نرم افزار در صورتی که توسط کاربر باز شده باشد

    سلام اینم یه کد بهینه تر برای بستن process خاص :

                foreach (Process p in Process.GetProcessesByName("notepad"))
    {
    p.CloseMainWindow();
    }

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    397

    نقل قول: بستن نرم افزار در صورتی که توسط کاربر باز شده باشد

    نقل قول نوشته شده توسط samadblaj مشاهده تاپیک
    سلام اینم یه کد بهینه تر برای بستن process خاص :

                foreach (Process p in Process.GetProcessesByName("notepad"))
    {
    p.CloseMainWindow();
    }
    با تشکر از شما دوست عزیز
    میشه بگین این کد رو باید کجای برنامه بنویسم تا در زمانی که خواسته باشم برنامه رو تحت شبکه داخلی آپدیت کنم نرم افزار توسط کاربرانی که باز شده یک پیغام براشون نشون داده بشه و بعد از مثلا یک دقیقه نرم افزار به صورت اتوماتیک بسته بشه ؟؟؟؟

  10. #10
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: بستن نرم افزار در صورتی که توسط کاربر باز شده باشد

    نقل قول نوشته شده توسط jmfnima مشاهده تاپیک
    با تشکر از شما دوست عزیز
    میشه بگین این کد رو باید کجای برنامه بنویسم تا در زمانی که خواسته باشم برنامه رو تحت شبکه داخلی آپدیت کنم نرم افزار توسط کاربرانی که باز شده یک پیغام براشون نشون داده بشه و بعد از مثلا یک دقیقه نرم افزار به صورت اتوماتیک بسته بشه ؟؟؟؟
    معمولا در Timer

تاپیک های مشابه

  1. آموزش توسعه نرم افزار های شیء گرا توسط UML
    نوشته شده توسط Identifier در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 21
    آخرین پست: یک شنبه 04 دی 1401, 20:05 عصر
  2. حرفه ای: آپدیت اتوماتیک نرم افزار بدون اطلاع و تایید کاربر
    نوشته شده توسط aspjava در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 05 اردیبهشت 1391, 08:43 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 07 بهمن 1388, 22:26 عصر
  4. سوال: چگونگی تشخیص اینکه فایلی توسط کاربر باز شده است یا خیر
    نوشته شده توسط b_user در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 10 فروردین 1388, 18:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •