نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: پیغام خطا هنگام بک آپ گیری

  1. #1

    پیغام خطا هنگام بک آپ گیری

    با سلام و خسته نباشید
    دوستان من یک استور پروسیجر برای گرفتن بک آپ از پایگاه داده نوشتم
    نرم افزار با sqlexpress کار میکنه و فایل پایگاه داده با نام DB توی solution اضافه شده
    دستور استور پروسیجر اینه:

    CREATE PROCEDURE backuping
    @backupname varchar(50)

    AS
    declare @fullbackupname nvarchar(120)
    set @fullbackupname=@backupname+'.bak'
    BACKUP DATABASE [DB] TO DISK = @fullbackupname
    WITH
    NOFORMAT,
    NOINIT,
    NAME=N'FULL DATABASE BACKUP',
    SKIP,
    NOREWIND,
    NOUNLOAD,
    STATS=10
    RETURN



    فراخوانی این استور پروسیجر به این صورته:

    public static void backupp(string path,string name)
    {
    SqlConnection con = new SqlConnection();
    con.ConnectionString = @"data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\DB.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True";
    con.Open();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection = con;
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cmd.CommandText = name;
    cmd.Parameters.AddWithValue("@backupname",path);
    try
    {
    cmd.ExecuteNonQuery();
    }
    catch (Exception e)
    {
    MessageBox.Show(e.ToString());
    }
    }


    فراخوان این تابع هم به این صورت انجام میشه:

    SaveFileDialog sfd = new SaveFileDialog();
    if(sfd.ShowDialog()==DialogResult.OK)
    cls.backupp(sfd.FileName,"backuping");


    ولی هنگامی که باید بک آپ بگیره خطا میده که پیغام اون به صورت عکسی هست که گذاشتم
    لطفا راهنمایی کنید مشکل کار کجاست
    ممنونم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: پیغام خطا هنگام بک آپ گیری

    از دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shahab2025
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تا شعاع فعالیت کیبرد بیسیم خودم
    پست
    516

    نقل قول: پیغام خطا هنگام بک آپ گیری

    سلام
    من پروسیجرت را به صورت زیر اجرا کردم خطایی نبود - اشکال در فراخوانی است - و فکر کنم ارسال PATH درست نباشه چون مسیر را هم شامل میشه - اما خطا میگه که دیتابیس وجود ندارد - اگه از درون شبکه داری اجرا میکنی اصلاح کن وگر نه پروژه ات را بزار تا بتونیم اجرا کنیم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار shahab2025
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تا شعاع فعالیت کیبرد بیسیم خودم
    پست
    516

    نقل قول: پیغام خطا هنگام بک آپ گیری

    در ضمن من درون برنامه ام از این کد استفاده کردم که مشکلی هم نداره

    Declare @DBName varchar(20);SELECT @DBName=DB_NAME();Backup Database @DBName to Disk='" + saveFileDialog1.FileName+ "' WITH FORMAT

  5. #5

    نقل قول: پیغام خطا هنگام بک آپ گیری

    دوست عزیز پایگاه داده ی من توی sqlexpress هست
    چطور باید از اس کیو ال اکسپرس بک آپ گرفت؟
    پروژه رو میزارم اینجا برات یه نگاهی بهش بنداز ببین مشکل بک آپ گیریش چطور باید حل بشه
    ممنونم

  6. #6

    نقل قول: پیغام خطا هنگام بک آپ گیری

    اینم لینک دانلود پروژه
    http://www.4shared.com/zip/qUBFmAYY/Sib_Shop.html

  7. #7

    نقل قول: پیغام خطا هنگام بک آپ گیری

    دوست عزیز da1 چیه؟ متوجه نمیشم
    برای ریستور باید چیکار کنم؟
    ممنونم

  8. #8

    نقل قول: پیغام خطا هنگام بک آپ گیری

    آقا من این کد ها رو اجرا کردم و برای بک آپ نتیجه گرفتم
    اما ریستور نشد و بعد از اون دیگه برنامه هم اجرا نمیشه و این خطا رو میده
    اس کیو ال اکپرس و خود اس کیو ال سرور با همین یوزر لاگین میشن و مشکلی نداره
    لطفا راهنمایی کنید چیکار باید بکنم
    ممنونم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. پیغام خطا هنگام نمایش اطلاعات
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 آبان 1387, 12:36 عصر
  2. یک پیغام خطا هنگام وصل شدن به sqlserver
    نوشته شده توسط ghaum در بخش SQL Server
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 31 مرداد 1384, 07:32 صبح
  3. پیغام خطا هنگام ویرایش رکورد- فوری!!
    نوشته شده توسط payam59 در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 25 بهمن 1383, 13:10 عصر
  4. پیغام خطا هنگام تغییر اندازه و Posrition فرم
    نوشته شده توسط پریسا نامدار در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 06 مهر 1383, 03:09 صبح
  5. پیغام خطا هنگام استفاده از یک تابع
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 01 شهریور 1383, 11:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •