نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: پاک کردن یک آیتم از DataGridView با استفاده از select کردن یک Item از Combobox

  1. #1

    پاک کردن یک آیتم از DataGridView با استفاده از select کردن یک Item از Combobox

    سلام و عرض خسته نباشید به تمام مدیرا و کاربرای فعال

    من یه پروژه دارم مینویسم که تقریبا شبیه سازی انتخاب واحد دانشگاهه ولی خیلی سادس
    من وقتی لیستی از درس هامو دادم به یک combobox ، میخوام بگم رو دکمه Del که کلیک کرد اون Item ای که انتخاب شده از combobox ام ، از لیست Course هام حذف بشه که تابعش رو نوشتم ، مشکل من فقط اینه که لیستی از درسام رو که هم تو combobox اسم درس رو اد کردم هم تو datagridviewام کل اطلاعات Courseام رو اد کردم میخوام یه دونشو حذف کنم از combobox حذف میشه ولی datagridviewام رو پاک نمیکنه که نمیکنه!

    میدونم خیلی بد توضیح دادم ولی ممکنه کمکم کنید؟

    عکس ضمیمه رو نگاه کنید شاید متوجه شید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: پاک کردن یک آیتم از DataGridView با استفاده از select کردن یک Item از Combobox

    نقل قول نوشته شده توسط HOJAT1 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز واقعا بد توضیح دادی حداقل تابع رو هم بده شاید اونجا متوجه بشیم
    [RTL_INLINE]اقا من شرمنده ام این کلاسم هست و تابع Del رو نگاه کنید برداشت کنید میخوام چیکار کنم اگه بازم توضیح خواستین من بدم
    [/RTL_INLINE]


    class Course
    {
    private string _name;
    private int _partical;
    private int _theory;
    private List<ClassRoom> _classes;
    public string Name
    {
    get { return _name; }
    }
    public int Partical
    {
    get { return _partical; }
    }
    public int Theory
    {
    get { return _theory; }
    }
    public List<ClassRoom> Classes
    {
    get { return _classes; }
    }
    public Course(string name, int partical, int theory)
    {
    _name = name;
    _partical = partical;
    _theory = theory;
    _classes = new List<ClassRoom>(20);
    }
    public override bool Equals(Object obj)
    {
    Course c = obj as Course;
    return this.Name == c.Name;
    }
    public void AddClass(ClassRoom cr)
    {
    _classes.Add(cr);
    }
    public void DelClass(ClassRoom cr)
    {
    _classes.Remove(cr);
    }
    }

    static class Courses
    {
    private static List<Course> _list;
    public static List<Course> List
    {
    get { return _list; }
    }
    static Courses()
    {
    Clear();
    }
    public static Course Add(string name, int p, int t)
    {
    Course c = new Course(name, p, t);
    _list.Add(c);
    return c;
    }
    public static Course Del(string name)
    {
    Course key = new Course(name, 0, 0);
    int index = _list.IndexOf(key);
    if (index < 0) return null;
    Course c = _list[index];
    _list.RemoveAt(index);
    return c;
    }
    public static void Clear()
    {
    _list = new List<Course>(20);
    }
    public static int Count()
    {
    return _list.Count;
    }
    public static Course getByName(string name)
    {
    Course key = new Course(name, 0, 0);
    int index = _list.IndexOf(key);
    if (index < 0) return null;
    return _list[index];
    }
    }

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: پاک کردن یک آیتم از DataGridView با استفاده از select کردن یک Item از Combobox

    چه دیتاسورسی به گرید و ستونی که ComboBox داره دادین؟

  4. #4

    نقل قول: پاک کردن یک آیتم از DataGridView با استفاده از select کردن یک Item از Combobox

    نقل قول نوشته شده توسط plus مشاهده تاپیک
    چه دیتاسورسی به گرید و ستونی که ComboBox داره دادین؟
    لیستی از آبجکت های Courses ام رو دادم به عنوان DataSource

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: پاک کردن یک آیتم از DataGridView با استفاده از select کردن یک Item از Combobox

    به جفتشون یک DataSource (و یک Instance) دادین؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 02 اردیبهشت 1391, 20:21 عصر
  2. سوال: پر کردن DataGridView با استفاده از DataReader و DataSet‌
    نوشته شده توسط danshno1 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 20 تیر 1390, 02:56 صبح
  3. Add کردن به DataGridview با استفاده از یک فرم
    نوشته شده توسط firefox2009 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 10:13 صبح
  4. چگونگی وصل کردن 2 کامپیوتر به هم بدون استفاده از کارت شبکه
    نوشته شده توسط Mohammad_programmer در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 19 آذر 1383, 00:28 صبح
  5. اضافه کردن یک آیتم جدید
    نوشته شده توسط تبار در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 05 دی 1382, 02:48 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •