نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: راهننمایی در رابطه با تفاوت دو Syntax متفاوت LINQ TO SQL

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    راهننمایی در رابطه با تفاوت دو Syntax متفاوت LINQ TO SQL

    سلام به همه ی دوستان . من تازه کار با تکنولوژی LINQ TO SQL رو شروع کردم برای بخشی از برنامم دو جور کد SELECT متفاوت نوشتم ... می خواستم بدونم کدوم یک از این سینتکس ها بهتر و سریع تره .

                    var query = Db.[Table].Select(c => new {c.[Field]}).Where(d=>d[Field] == txt.Text.Trim());


    .FieldCSHARP] var query2 = from c in Db.[Table] where c.[Field] == txt.Text.Trim() select c;
    [/CSHARP]
    آخرین ویرایش به وسیله sirvan-me : سه شنبه 09 دی 1393 در 20:12 عصر

  2. #2

    نقل قول: راهننمایی در رابطه با تفاوت دو Syntax متفاوت LINQ TO SQL

    سینتکس دوم بهتره .

    اصولا هر چی کمتر از LAMBDA استفاده کنید بهتره . چون کد رو برای کد نویس هم پیچیده می کنه و برای رایانه هم ساخت یک کلاس جدید (کاری که لامبدا در پس زمینه می کنه !) مشکلتره

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    نقل قول: راهننمایی در رابطه با تفاوت دو Syntax متفاوت LINQ TO SQL

    ممنون دوست من ... یه سوال دیگه ... من یکی از برنامه هام رو که با استفاده از Stored Procedure نوشته بودم رو با تکنولوژی EF نوشتم ... اما سرعت بالا که نرفت هیچ ... پایین هم اومد !!!!!!! این چطور ممکنه .... EF دقیقا برای چطور پروژه هایی خوبه ؟

  4. #4

    نقل قول: راهننمایی در رابطه با تفاوت دو Syntax متفاوت LINQ TO SQL

    بهتره بگم که EF کار برنامه نویس ها رو راحت میکنه و نه کار بانک رو پس خود به خود زحمت بیشتری به سرور وارد می کنه.

    بستگی داره که SP شما برای نوشتن بود یا برای خواند ؟ برای خواندن و نوشتن چند رکورد بود !؟

    مشکل برنامه نویسی بانک اینه که هر چقدر برنامه رو شی گرا طراحی کنید وقتی به بانک میرسید تبدیل میشود به یک مشت command به صورت تکست.
    فرض کنید نام یکی از ستونها رو در دیتابیس عوض کنید . برنامه ی شما دچار یک فاجعه میشود !
    مخصوصا اگر بزرگ باشد و در جاهای مختلفی از اون ستون استفاده کرده باشید.
    حالا فرض کنید مشتری به شما بگوید کنار نام و نام خانوادگی باید فیلدی برای نام پدر هم بگذارید ، این خودش میشود یک حادثه و با سرعت 160 رفتن توی دیوار!

    کاری که EF می کند تبدیل کردن DataBase به یک شی قابل لمس و در دسترس است. در حقیقت در پس زمینه کدهای عظیم ( حداقی 4 تا 5 هزار خط) ساخته میشود و اشیا شکل می گیرند و دیگر به راحتی می توانید از LINQ استفاده کنید و با استفاده از Intellisense در VS خیلی زیبا گزارش گیری کنید.

    برای یک ارسال و یک دریافت و یا برای گزارش گیری بسیار مناسب است.

    در ضمن تنظیمات SQL هم می تواند در سرعت تاثیر زیادی بگذارد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    نقل قول: راهننمایی در رابطه با تفاوت دو Syntax متفاوت LINQ TO SQL

    ممنون دوست من ...

تاپیک های مشابه

  1. تفاوت Linq To Sql با Linq To Entities و Linq To DataSet
    نوشته شده توسط Mostafa_Dindar در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 14 اردیبهشت 1389, 01:57 صبح
  2. سوال: تفاوت بین پایگاه داده Access و Sql Server
    نوشته شده توسط Salar Ashgi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 05 خرداد 1388, 00:56 صبح
  3. تفاوت Microsoft OLE DB provider for sql server با SQL Native Client
    نوشته شده توسط PERFORIN در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 27 دی 1387, 19:24 عصر
  4. تفاوت اجرای یک Stored Procedure در Sql 2000 و Sql 2005
    نوشته شده توسط Touska در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 02 آذر 1386, 22:45 عصر
  5. یه مشکل مسخره در رابطه با ADOTABLE متصل یه یک جدول در sql در رابطه با کلید اصلی آن!
    نوشته شده توسط oghab در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 05 آذر 1384, 15:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •