نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در جستجو

  1. #1

    مشکل در جستجو

    سلام من این کدو واسه جستجو وارد کردم همه چیزش درست عمل میکنه فقط نمیدونم چرا مقدارایی رو که تو فیلدام فارسی نوشتم مثلا(سارا) رو ا صلا پیدا نمیکنه یعنی مثل اینه که تو جستجو چیزی پیدا نکرده.در ضمن یه تیکه کد برام بذارید که اگه چیزی پیدا نشد هشدار بده چیزی یافت نشد
    لطفا برام جواب بذارید بهم نگید برم به تایپیکای دیگه چون من تازه کارمو روشای مختلفی واسه کار با بانک هست ازشون سر در نمیارم 14 و15 تا از صفحه ها رو دیدم اما بیشتر گیج شدم
    منتظر راهنماییتون هستم


    string strcnn = "Data Source=.;Initial Catalog=Saeed;Integrated Security=True";
    string strSQL = "select * from student where name like '%" + textBox4.Text + "%'";

    MessageBox.Show(strSQL);
    SqlConnection cnn = new SqlConnection(strcnn);
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(strSQL, cnn);
    DataTable dt = new DataTable();

    cnn.Open();
    da.Fill(dt);
    dataGridView1.DataSource = dt;
    cnn.Close();

    dt.Dispose();
    da.Dispose();
    cnn.Dispose();
    }

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در جستجو

    دوست عزیز
    Query تون اشتباه است به جای * (ستاره) نام فیلد ها رو باید قرار بدید.
    حتما باید فیلد مورد جستجو در Quey وجود داشته باشه تا بشه جستجوش کرد
    مانند :
    SELECT     TOP (100) PERCENT name, name_khanevadegi, name_pedar, shomare_shenasname, kod_bimar
    FROM dbo.jadval_bimar
    ORDER BY kod_bimar


    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: مشکل در جستجو

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    Query تون اشتباه است به جای * (ستاره) نام فیلد ها رو باید قرار بدید.
    حتما باید فیلد مورد جستجو در Quey وجود داشته باشه تا بشه جستجوش کرد
    ببخشید جدیداً اینجوری شده؟

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در جستجو در دdتابیس
    نوشته شده توسط VisualStudio در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 21 خرداد 1386, 15:37 عصر
  2. مشکل با جستجو در سایت
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 14 دی 1385, 23:11 عصر
  3. مشکل در جستجو با فیلدی از نوع numeric
    نوشته شده توسط maisam57 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 16
    آخرین پست: چهارشنبه 26 مهر 1385, 12:52 عصر
  4. مشکل در جستجو از بانک sql
    نوشته شده توسط mandana2010 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 04 مهر 1385, 08:22 صبح
  5. مشکل در جستجو
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 20 آذر 1382, 17:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •