نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: رفع ابهام در مورد نگارش getline

  1. #1

    رفع ابهام در مورد نگارش getline

    سلام. خسته نباشید. این ها خیلی سادست... فقط کمی من رو گیج کرده. اگه امکانش هست جوابم رو بدین خیلی ممنون می شم. (ببخشید اینطوری می گم ولی تا جمعه اگه دوستان می تونن یک راهنمایی کوچولو بکنن... خیلی سادن. واقعا تشکر)1.اگه کاربر بخواد ی کاراکتر رشته ای (چندین حرف رو) وارد کنه << cin کافی نیست ؟؟؟؟

    توی کتاب جعفر نژاد نوشته بود برای اینکار باید از تابع ()get استفاده بشه به این صورت:

    ؛ () cin.get

    2.ولی استادمون گفتن علاوه بر فعال کردن<string> باید با فرمان getline رشته را

    به کمک cin دریافت کرددرسته ؟؟

    3.پس فرق getline و ()get چیه ؟ شما میدونید؟

    4. نگارش getline به چه صورته (یعنی به چه صورت نوشته میشه)؟ بعد از cin میاد یا قبلش؟


    باز هم واقعا تشکر. دیدین ساده بودن...!؟
    آخرین ویرایش به وسیله AndroidMan : جمعه 15 دی 1391 در 20:06 عصر

  2. #2
    کاربر جدید آواتار hr.siroos
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    21

    نقل قول: رفع ابهام در مورد نگارش getline

    تا جایی که من میدونم
    و استفاده کردم . getline برای خوان از روی فایل استفده کنی.
    می تونی به جای دستور get از دستور getch() استفاده کنی و مقدار ورودی آن را در یک رشته آرایه ذخیره کنی مانند
    b[p]=getchar ();

    if(b[p]==' ')
    {
    q=b[1];
    b[p]='\0';
    p=0;
    break;
    }

    اگر مبهمه ببخشید .
    به راحتی دستورات تو اینترنت سرچ کن.
    آخرین ویرایش به وسیله hr.siroos : سه شنبه 29 مرداد 1392 در 16:37 عصر دلیل: اشتباه در تایپ

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار storm_saeed
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    Tehran , Iran
    پست
    779

    نقل قول: رفع ابهام در مورد نگارش getline

    نقل قول نوشته شده توسط AndroidMan مشاهده تاپیک
    توی کتاب جعفر نژاد نوشته بود برای اینکار باید از تابع ()get استفاده بشه به این صورت:

    ؛ () cin.get

    2.ولی استادمون گفتن علاوه بر فعال کردن<string> باید با فرمان getline رشته را

    به کمک cin دریافت کرددرسته ؟؟
    ما دو مدل getline داریم یکیش تو iostream هست با cin.getline(char_name,char_size,char_delim) دریافت میکنیم و دیگریش getline در String ,که برای اولی باید متغیر روchar تعریف کرد برای دومی string
    ابته این دوتا با هم تفاوت هایی دارند که اینی که شما گفتید مربوط به دومی میشه

    نقل قول نوشته شده توسط AndroidMan مشاهده تاپیک
    3.پس فرق getline و ()get چیه ؟ شما میدونید؟
    Getline برای رشته کاربرد داره ولی get برای کاراکتر مثلا شما میخواید یه رشته رو از کاربر بگیری مثلا بخوای یه char 5 تایی تعریف کنی و طرف یه اسم 20 آرایه ای بده فقط 5 تاشو میتونی بگیری ولی با getline یه رشته میگیری
    نقل قول نوشته شده توسط AndroidMan مشاهده تاپیک
    4. نگارش getline به چه صورته (یعنی به چه صورت نوشته میشه)؟ بعد از cin میاد یا قبلش؟

    std::string name;
    std::getline(cin,name);

  4. #4

    نقل قول: رفع ابهام در مورد نگارش getline

    سلام یه سوال داشتم شاید اینجا جای درستی برای این سوال نباشه
    من دو تا ماتریس دارم که میخوام با هم جمع کنم یکی به صورت سطری اون یکی به صورت ستونی
    میخواستم بدونم تفاوت جمع سطری ماتریس ها با جمع ستونی ماتریس ها چی هست(از نظر سرعت اجرا)؟؟؟
    خواهشا جواب بدید
    مر30

  5. #5

    نقل قول: رفع ابهام در مورد نگارش getline

    نقل قول نوشته شده توسط hr.siroos مشاهده تاپیک
    تا جایی که من میدونم
    و استفاده کردم . getline برای خوان از روی فایل استفده کنی.
    می تونی به جای دستور get از دستور getch() استفاده کنی و مقدار ورودی آن را در یک رشته آرایه ذخیره کنی مانند
    b[p]=getchar ();

    if(b[p]==' ')
    {
    q=b[1];
    b[p]='\0';
    p=0;
    break;
    }

    اگر مبهمه ببخشید .
    به راحتی دستورات تو اینترنت سرچ کن.
    چون getch و getche (در هدر conio.h) از توابع کتابخانه استاندارد نیستند بهتر است از آنها استفاده نکنیم.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ابهام در مورد کد های hex فایل اجرایی
    نوشته شده توسط Irejx64 در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 19 فروردین 1389, 16:04 عصر
  2. رفع ابهام در باره php
    نوشته شده توسط as13851365 در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 14 مرداد 1387, 16:30 عصر
  3. یک ابهام در مورد Trigger
    نوشته شده توسط MShirzadi در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 09 شهریور 1386, 11:52 صبح
  4. رفع اشکال در مورد اتباط با دیتابیس
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 11 خرداد 1385, 08:11 صبح
  5. راهنمایی و رفع اشکال در مورد تاریخ ثبت نام و تاریخ انقضا ثبت نام اعضا
    نوشته شده توسط unforgiven در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 04 دی 1384, 09:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •