نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اختصاص دادن لیست یک ComboBox به یک ComboBox دیگر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    اختصاص دادن لیست یک ComboBox به یک ComboBox دیگر

    سلام
    میخوام وقتی روی دکمه کلیک میکنم تمام آیتم های ComboBox اول , به لیست آیتم های ComboBox دوم اضافه بشه
    چه کدی رو باید بزنم ؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: اختصاص دادن لیست یک ComboBox به یک ComboBox دیگر

    سلام
    به این صورت:

    combo2.Items.AddRange(combo1.Items.Cast<object>(). ToArray());
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    نقل قول: اختصاص دادن لیست یک ComboBox به یک ComboBox دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط M.safa مشاهده تاپیک
    سلام
    به این صورت:

    combo2.Items.AddRange(combo1.Items.Cast<object>(). ToArray());
    خیلی ممنون دوست گلم
    فقط یه سوال
    Items.Cast<object>()
    کارش چیه دقیقاً ؟
    چرا در آخر مقدار بدست اومده رو به آرایه تبدیل کردی ؟

    یا علی

  4. #4
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: اختصاص دادن لیست یک ComboBox به یک ComboBox دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi_armed مشاهده تاپیک
    خیلی ممنون دوست گلم
    فقط یه سوال
    Items.Cast<object>()
    کارش چیه دقیقاً ؟
    چرا در آخر مقدار بدست اومده رو به آرایه تبدیل کردی ؟

    یا علی
    سلام. خواهش میکنم
    متود Combobox.ObjectCollection.AddRange میتواند ( فقط) یک آرایه از Object را به Item های کامبو اضافه کند.
    برای اینکه Item های Combo2 را از طریق AddRange به Combo1 اضافه کنیم باید آنها را از Combobox.ObjectCollection به Object[] تبدیل کنیم.
    متود Cast<Object> مجموعه را به IEnumerable<Object> تبدیل میکند با این کار اگر Item های Combo2 از نوع String و یا Int باشند به عنوان Object در نظر گرفته می شوند، حالا یک IEnumerable<Object> داریم که در آخر با متد ToArray به Object[] تبدیل شده و به AddRange فرستاده میشود.


    کد زیر هم در این مورد دقیقا شبیه به کد بالا عمل میکند:

    combo2.Items.AddRange(combo1.Items.OfType<object>( ).ToArray());
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در اضافه کردن یک لیست به زبان فارسی در combobox
    نوشته شده توسط malihehshajari در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 18 شهریور 1391, 12:14 عصر
  2. سوال: قرار دادن نام تمام رنگهای سیستم در combobox
    نوشته شده توسط marzieh_s در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 10 دی 1387, 01:00 صبح
  3. قرار دادن فونت های ویندوز در یک combobox
    نوشته شده توسط mohamad2007 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 25 آذر 1386, 15:48 عصر
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 14 آذر 1384, 00:37 صبح
  5. نشان دادن فیلد های بانک در یک combobox
    نوشته شده توسط mehialdst در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 27 مهر 1384, 16:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •