نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مسیر سرور

  1. #1

    مسیر سرور

    وقت بخیر

    کدی نوشتم که با استفاده از این کد می خوام در مسیری خاصی از یه سرور ،فایل های تکس داخل فولدر مورد نظر رو پیدا کنم و ...
    مشکل اینجاست که وقتی برنامه رو با استفاده از visual studio و روی سیستم خودم اجرا می کنم به راحتی فایل مورد نظرم رو از داخل سرور و مسیر مورد نظر پیدا می کنه و بدون هیچ مشکلی اجرا می شه اما وقتی برنامه ام رو از روی سرور اجرا می کنم موفق به پیدا کردن این فایل از مسیر داده شده نمی شه؟ مشکل کجاست در آدرس دهی ؟ یا جای دیگه ای ؟
    string[] files = (Directory.GetFiles("\\\\myserver\\folder\\subfold er"));

    توضیح اینکه برنامه asp.net هست و codebehind سی شارپ
    مسیر فایل هم داخل همون وب سروری است که برنامه درش قرار داره

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    86

    Smile نقل قول: مسیر سرور

    دوست عزیز اگر آدرس دهی کاملت درست باشه و از روی کامپیوتر خودت فایل پیدا میکنی پس برو سطوح دسترسی تعریف شده برای مسیر جاری رو کنترل کن

  3. #3

    نقل قول: مسیر سرور

    ممنون از راهنماییتون
    دسترسی ها رو چک کردم و بعضی مشکلات حل شد الان مشکل اینه که تو مسیر خاصی فایل های
    pdf توسط برنامه تولید میشه و باز هم این مشکل که وقتی لوکال اجرا میشه فایل ها کامل ایجاد میشن و دیتا دارن و پاک میشن اما از روی سرور که برنامه اجرا میشه یه فایل با حجم صفر کیلو ایجاد می شه که خوب دیتا نداره و اجازه پاک کردن هم نمیده این مشکل حتی وقتی دسترسی full به domain users داده می شه همچنان وجود داره

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 24
    آخرین پست: یک شنبه 15 آبان 1390, 14:48 عصر
  2. مشکل با انتخاب مسیر DLL با استفاده از ADO.net روی سرور
    نوشته شده توسط sarasara در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 19 مرداد 1388, 12:00 عصر
  3. نمایش اطلاعات صفحات در مسیر انتقال به سرور
    نوشته شده توسط shahab_ksh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 19 دی 1386, 10:02 صبح
  4. پیدا کردن مسیر mdb روی سرور
    نوشته شده توسط mes در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 02 اسفند 1382, 07:54 صبح
  5. پیدا کردن مسیر ویندوز و ....
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 18 شهریور 1382, 01:24 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •