نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کمک در تبدیل کد C به #C

  1. #1

    Question کمک در تبدیل کد C به #C

    سلام به تمام پیشکسوتان برنامه نویس
    با اجازه از مدیران!
    دوستان من کمک میخواستم تو تبدیل کد سورس زیر که تحت C هستش و میخوام تبدیل به #C کنمش
    اینو من دیکامپایل کردم!
    یعنی تو OllyDBG به زبان ماشینش کردم و با کانورتور به C آوردمش
    ولی کانورتور مناسب برای تبدیلش به #C ندارم
    ممنون میشم یکی تبدیلش کنه برام
    منم درعوض هربرنامه ای که خواست رایگان براش کرک میکنم!(البته به شرطی که ایرانی نباشه)


    #include <stdio.h>
    #include <conio.h>
    #include <stdlib.h> // for random numbers
    void main ()
    {
    clrscr();
    int i,j;
    char z; // z baraie Y or N
    randomize ();
    int x=rand() ;
    x= ((x)%2);
    textcolor(WHITE);
    cprintf( "+------------------------------------------------------------------------------+\r");
    cprintf( "| PROJECT NAME: X-O AUTHOR: Gholamreza Tanideh |\r");
    cprintf( "+------------------------------------------------------------------------------+ \r\n");
    char a[3][3];
    a[0][0]='1'; a[0][1]='2';a[0][2]='3';
    a[1][0]='4'; a[1][1]='5';a[1][2]='6';
    a[2][0]='7'; a[2][1]='8';a[2][2]='9';
    //
    printf("RANDOM START : ");
    if (x==0)
    { textbackground(2); textcolor(14); cprintf ("Computer is first"); }
    else
    { textbackground(2); textcolor(14); cprintf ("You are first "); }
    textbackground(0); textcolor(WHITE); cprintf ("\r\n\n You :O \r\n computer :X \r\n");
    printf("\n press any key to start.");
    getche();
    while(x!=2) // +++++++++++++++ halgheie koli +++++++++++++++++++++
    { //while
    if(x==0)
    {//if 1
    x=1;
    //win?
    for (i=0; i<3 ; i++)
    {
    if (a[i][0]==1 && a[i][1]==1 && a[i][2]==1) // 1: code Asciie adamak ast
    { printf("\n YOU WIN !");
    getche(); }
    }
    //
    for (i=0; i<3 ; i++)
    {
    if (a[0][i]==1 && a[1][i]==1 && a[2][i]==1)
    { printf("\n YOU WIN !");
    getche(); }
    }
    //
    if ( (a[0][0]==1 && a[1][1]==1 && a[2][2]==1) || (a[0][2]==1 && a[1][1]==1 && a[2][0]==1) )
    { printf("\n YOU WIN !");
    getche(); }

    //win 1 !!
    else if (a[0][0]=='X' && a[0][1]=='X' && a[0][2]=='3')
    a[0][2]='X';
    else if (a[0][0]=='X' && a[0][2]=='X' && a[0][1]=='2')
    a[0][1]='X';
    else if (a[0][0]=='X' && a[1][0]=='X' && a[2][0]=='7')
    a[2][0]='X';
    else if (a[0][0]=='X' && a[2][0]=='X' && a[1][0]=='4')
    a[1][0]='X';
    else if (a[0][0]=='X' && a[1][1]=='X' && a[2][2]=='9')
    a[2][2]='X';

    else if (a[0][2]=='X' && a[0][1]=='X' && a[0][0]=='1')
    a[0][0]='X';
    else if (a[0][2]=='X' && a[1][1]=='X' && a[2][0]=='7')
    a[2][0]='X';
    else if (a[0][2]=='X' && a[1][2]=='X' && a[2][2]=='9')
    a[2][2]='X';
    else if (a[0][2]=='X' && a[2][2]=='X' && a[1][2]=='6')
    a[1][2]='X';

    else if (a[2][0]=='X' && a[1][0]=='X'&& a[0][0]=='1')
    a[0][0]='X';
    else if (a[2][0]=='X' && a[2][1]=='X' && a[2][2]=='9')
    a[2][2]='X';
    else if (a[2][0]=='X' && a[2][2]=='X' && a[2][1]=='8')
    a[2][1]='X';
    else if (a[2][0]=='X' && a[1][1]=='X' && a[0][2]=='3')
    a[0][2]='X';

    else if (a[2][2]=='X' && a[1][2]=='X'&& a[0][2]=='3')
    a[0][2]='X';
    else if (a[2][2]=='X' && a[2][1]=='X' && a[2][0]=='7')
    a[2][0]='X';
    else if (a[2][2]=='X' && a[1][1]=='X' && a[0][0]=='1')
    a[0][0]='X';
    //win 2 !!
    else if (a[1][2]=='X' && a[1][1]=='X' && a[1][0]=='4')
    a[1][0]='X';
    else if (a[1][0]=='X' && a[1][1]=='X' && a[1][2]=='6')
    a[1][2]='X';
    else if (a[0][1]=='X' && a[1][1]=='X' && a[2][1]=='8')
    a[2][1]='X';
    else if (a[2][1]=='X' && a[1][1]=='X' && a[0][1]=='2')
    a[0][1]='X';

    //best
    else if (a[1][1]=='5')
    a[1][1]='X';

    //anti lose !!
    else if ( (a[0][1]==1 && a[0][2]==1 && a[0][0]=='1') ||(a[2][2]==1 && a[1][1]==1 && a[0][0]=='1')|| (a[1][0]==1 && a[2][0]==1 && a[0][0]=='1') )
    a[0][0]='X'; //'1' ra ba 1 ghati nakonam
    else if ( (a[0][0]==1 && a[0][2]==1 && a[0][1]=='2') || (a[1][1]==1 && a[2][1]==1 && a[0][1]=='2') )
    a[0][1]='X';
    else if ( (a[1][2]==1 && a[2][2]==1 && a[0][2]=='3') || (a[2][0]==1 && a[1][1]==1 && a[0][2]=='3') || (a[0][0]==1 && a[0][1]==1 && a[0][2]=='3') )
    a[0][2]='X';
    else if ( (a[0][0]==1 && a[2][0]==1 && a[1][0]=='4') ||(a[1][2]==1 && a[1][1]==1 && a[1][0]=='4'))
    a[1][0]='X';
    else if ( (a[1][1]==1 && a[1][0]==1 && a[1][2]=='6') ||(a[0][2]==1 && a[2][2]==1 && a[1][2]=='6') )
    a[1][2]='X';
    else if ( (a[0][0]==1 && a[1][0]==1 && a[2][0]=='7') ||(a[0][2]==1 && a[1][1]==1 && a[2][0]=='7') || (a[2][2]==1 && a[2][1]==1 && a[2][0]=='7') )
    a[2][0]='X';
    else if ( (a[0][1]==1 && a[1][1]==1 && a[2][1]=='8') || (a[2][2]==1 && a[2][0]==1 && a[2][1]=='8') )
    a[2][1]='X';
    else if ( (a[0][0]==1 && a[1][1]==1 && a[2][2]=='9')||(a[0][2]==1 && a[1][2]==1 && a[2][2]=='9')||(a[0][0]==1 && a[2][1]==1 && a[2][2]=='9'))
    a[2][2]='X';

    //better 1
    else if (a[2][2]=='9' && a[0][0]=='1')
    a[2][2]='X';
    else if (a[2][0]=='7' && a[0][2]=='3')
    a[2][0]='X';
    //better 2
    else if (a[1][0]=='4' && a[1][2]=='6')
    a[1][0]='X';
    else if (a[0][1]=='2' && a[2][1]=='8')
    a[0][1]='X';
    //normal 1
    else if (a[2][2]=='9')
    a[2][2]='X';
    else if (a[0][0]=='1')
    a[0][0]='X';
    else if (a[0][2]=='3')
    a[0][2]='X';
    else if (a[2][0]=='7')
    a[2][0]='X';
    //normal 2
    else if (a[0][1]=='2')
    a[0][1]='X';
    else if (a[1][2]=='6')
    a[1][2]='X';
    else if (a[2][1]=='8')
    a[2][1]='X';
    else if (a[1][0]=='4')
    a[1][0]='X';

    else
    {//else tt
    printf("\n no one wins !! \n ") ;
    z='8';
    }//else tt
    //END GAME ================================================== ===================
    while (z=='8')
    {//bigin while
    textcolor(WHITE);
    cprintf("\n Do you want play again?(Y/N)\r");
    z=getche();
    if (z=='y' || z=='Y')
    {//==================
    clrscr();
    a[0][0]='1'; a[0][1]='2';a[0][2]='3';
    a[1][0]='4'; a[1][1]='5';a[1][2]='6';
    a[2][0]='7'; a[2][1]='8';a[2][2]='9';
    printf("Who goes first? \n press 1 to start computer. \n press 2 to start you. \n press 3 to start random.") ;
    z=getche();
    if (z=='1')
    x=0;
    else if (z=='2')
    x=1;
    else if (z=='3')
    {
    randomize ();
    x=rand() ;
    x= ((x)%2);
    }
    else
    { textcolor(RED); cprintf ("\r\n\n '\a' try again (press 1 or 2 or 3) ! \r\n\n"); z='8'; }
    } //=================
    else if (z=='n' || z=='N')
    x=2;
    else
    {textcolor(RED); cprintf("\r\n\n \a try again! ( press Y or N) \r\n\n");
    z='8'; textcolor(WHITE); }
    }//end while
    //================================================== ============================
    }//if 1

    //
    clrscr();
    printf ("\n\n") ;
    textcolor(14);
    cprintf (" | | \r\n") ;; cprintf(" %c | %c | %c \r\n",a[0][0],a[0][1],a[0][2]) ;
    cprintf (" | | \r\n") ;
    cprintf (" ______|________|______ \r\n") ;
    cprintf (" | | \r\n") ;
    cprintf (" | | \r\n") ;
    cprintf(" %c | %c | %c \r\n",a[1][0],a[1][1],a[1][2]) ;
    cprintf (" | | \r\n") ;
    cprintf (" ______|________|______ \r\n") ;
    cprintf (" | | \r\n") ;
    cprintf (" | | \r\n") ;
    cprintf(" %c | %c | %c \r\n",a[2][0],a[2][1],a[2][2]) ;
    cprintf (" | | \r\n") ;
    textcolor(LIGHTGRAY);
    //
    if (x==1)
    { //if 2
    x=0;

    for (i=0; i<3 ; i++)
    {
    if (a[i][0]=='X' && a[i][1]=='X' && a[i][2]=='X')
    {
    printf("\n YOU LOSE !");
    z='8'; }
    }
    for (i=0; i<3 ; i++)
    {
    if (a[0][i]=='X' && a[1][i]=='X' && a[2][i]=='X')
    { printf("\n YOU LOSE !");
    z='8'; }
    }
    if ( (a[0][0]=='X' && a[1][1]=='X' && a[2][2]=='X') || (a[0][2]=='X' && a[1][1]=='X' && a[2][0]=='X') )
    { printf("\n YOU LOSE !");
    z='8'; }

    if (z!='8')
    {//start if vared kardan
    char e;
    e=getche();
    ////// agar tamame khaneha zad e shode boodand
    if ( a[0][0]!='1' && a[0][1]!='2' && a[0][2]!='3' && a[1][0]!='4' && a[1][1]!='5' && a[1][2]!='6' && a[2][0]!='7' && a[2][1]!='8' && a[2][2]!='9')
    { z='8'; }
    //////-----------------------------------------

    //vared kardane shomare
    else if (e=='1' && a[0][0]!='X' && a[0][0]!=1 )
    a[0][0]=1;
    else if (e=='2' && a[0][1]!='X' && a[0][1]!=1 )
    a[0][1]=1;
    else if (e=='3' && a[0][2]!='X' && a[0][2]!=1 )
    a[0][2]=1;
    else if (e=='4' && a[1][0]!='X' && a[1][0]!=1 )
    a[1][0]=1;
    else if (e=='5' && a[1][1]!='X' && a[1][1]!=1 )
    a[1][1]=1;
    else if (e=='6' && a[1][2]!='X' && a[1][2]!=1 )
    a[1][2]=1;
    else if (e=='7' && a[2][0]!='X' && a[2][0]!=1 )
    a[2][0]=1;
    else if (e=='8' && a[2][1]!='X' && a[2][1]!=1 )
    a[2][1]=1;
    else if (e=='9' && a[2][2]!='X' && a[2][2]!=1 )
    a[2][2]=1;
    else
    { printf("\n \a 2 bare talash konid"); x=1 ; }
    }//end if vared kardan
    }//if 2
    }//while
    }


    با تشکر

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    persepolis
    پست
    51

    نقل قول: کمک در تبدیل کد C به #C

    کد تبدیل کن به C++‎‎ و بعد ببر به C#‎‎ احتمالا جواب بده

  3. #3

    نقل قول: کمک در تبدیل کد C به #C

    نقل قول نوشته شده توسط afshin_1989 مشاهده تاپیک
    کد تبدیل کن به C++‎‎ و بعد ببر به C#‎‎ احتمالا جواب بده
    تست کردم دوست عزیز ولی نشده!
    خوب کانورتش نکرده

تاپیک های مشابه

  1. درخواست کمک جهت تبدیل عبارت اس کیو ال
    نوشته شده توسط khoshblagh در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 21 مهر 1388, 10:31 صبح
  2. کمک در تبدیل یک تابع به سی شارپ
    نوشته شده توسط sh در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 04 فروردین 1388, 00:00 صبح
  3. کمک برای تبدیل عکس بهbitmap file
    نوشته شده توسط fatrix در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 30 تیر 1387, 15:20 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 07:42 صبح
  5. کمک در تبدیل dbf به mdb
    نوشته شده توسط mstiger در بخش Foxpro
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 11 مرداد 1386, 09:02 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •