نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چه گونه می توانم پنج سطر به طور تصادفی از پایگاه داده انتخاب کنم البته به کمک لینک؟؟؟؟؟؟؟؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    persepolis
    پست
    51

    چه گونه می توانم پنج سطر به طور تصادفی از پایگاه داده انتخاب کنم البته به کمک لینک؟؟؟؟؟؟؟؟

    چه گونه می توانم پنج سطر به طور تصادفی از پایگاه داده انتخاب کنم البته به کمک لینک؟؟؟؟؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    206

    نقل قول: چه گونه می توانم پنج سطر به طور تصادفی از پایگاه داده انتخاب کنم البته به کمک لینک؟؟؟؟؟؟؟؟


    public partial class CMSDataContext : System.Data.Linq.DataContext
    {
    [Function(Name = "NEWID", IsComposable = true)]
    public Guid Random()
    { // to prove not used by our C#‎‎ code...
    throw new NotImplementedException();
    }
    }


    استفاده :


    IQueryable<DAL.Content> dalContents =(from p in CDC.Contents
    orderby CDC.Random()

    select p).Take(pageSize);
    آخرین ویرایش به وسیله PhoenixNet : جمعه 15 دی 1391 در 18:27 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: انتخاب پنج سطر از یک جدول
    نوشته شده توسط mhsmity در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 15 مرداد 1389, 11:44 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 20 خرداد 1386, 07:47 صبح
  3. چگونه می توانم فایلهای فلش(swf) را asp.net2 فراخوانی و اجرا کنم
    نوشته شده توسط rostam_xx در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 08 خرداد 1386, 23:10 عصر
  4. چطور می توانم یک سایت با frontpage که یک پایگاه داده باaccess داشته باشد
    نوشته شده توسط آزاده آزاده آزاده آزاده در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 06 خرداد 1386, 12:28 عصر
  5. یه سوال فوری در مورد حرکت یه image ‌به طور تصادفی
    نوشته شده توسط Farzaneh_62 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 26 بهمن 1383, 08:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •