نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دستور برای فرم دیگ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    دستور برای فرم دیگ

    سلام دوستان من دو تا فرم دارم یکی فرم یک و دیگری دو

    من میخوام برای فرم شماره دو یک دستور داخل فرم یک بنویسم

    مثال :

    وقتی کاربر در فرم یک روی کلید X کلیک کرد لیبل 4 که در فرم دو هست به یک متنی تغییر کنه

    حالا من میخوام این کدو برای فرم دو در فرم یک بنویسم

  2. #2

    نقل قول: دستور برای فرم دیگ

    برای سازنده فرم 2 پارامتر هایی رو تعریف کن که و هنگام فراخوانیش اون مقادیر رو براش بفرست و بر اساس مقادیر فرستاده شده تصمیم گیری هاتو انجام بده

    سال نو بر شما هم مبارک :D

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    نقل قول: دستور برای فرم دیگ

    من تعریف میکنم ولی در فرم یک نمایش داده نمیشه

    میشه یک مثال برای من بزنید

  4. #4

    نقل قول: دستور برای فرم دیگ

    سلام
    فرم 2 که قرار پارامتری رو دریافت کنه به صورت زیر هست ( ی مثاله شما چیزی که میخواین طراحی کنین )


    public partial class frmStart : Form
    {

    public frmStart(int index)
    {
    InitializeComponent();

    switch (index)
    {
    case....
    .
    .
    .
    }
    }
    }

    توی فرم یک نمونه رو که ایجاد میکنید پارامتری رو از شما میخواد که براش ارسال کنین

تاپیک های مشابه

  1. یک دستور برای تاخیر در حد میکرو ثانیه؟
    نوشته شده توسط maleknasab در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 20 دی 1387, 15:45 عصر
  2. ایجاد حالت فانتزی برای فرم
    نوشته شده توسط mehdi3683 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 30 آبان 1384, 17:37 عصر
  3. یک رنگ بندی و پس زمینه جالب برای فرم شما
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 06 دی 1383, 16:04 عصر
  4. قرار دادن یک دستور برای یک CommandButton
    نوشته شده توسط HamidVB در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 شهریور 1383, 15:24 عصر
  5. اسکین های زیبا برای فرم ها؟
    نوشته شده توسط SSP_Software_team در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 29 آبان 1382, 02:15 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •