نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: حذف یوزر کنترل ها ی داخل پنل

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار hellboyfa
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    36

    Question حذف یوزر کنترل ها ی داخل پنل

    با سلام !

    من داخل برنامه ام یک پنل انداختم داخل پنل یه کنترل ویندوز مدیا پلیر هستش میخوام با زدن یه دکمه هم کنترل ویندوز مدیا پلیر از بین بره هم اگر در حال خوندنه متوقف بشه. منتظر راهنماییتون هستم !

    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: حذف یوزر کنترل ها ی داخل پنل

    سلام ، دوست عزیز خوب از groupbox استفاده کن هر چی که میخوای غیر فعال بشه رو بزار این تو و enable شو false کن.
    هرچند منظورتو از پنجره دقیقا چیه ؟!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: حذف یوزر کنترل ها ی داخل پنل

    پنل هم این قابلیت رو داره که با False کردنش همه کنترل های توش Disable بشن . اما فک ککنم منظور ایشون یه چیز دیگه بود

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: حذف یوزر کنترل ها ی داخل پنل

    نقل قول نوشته شده توسط hellboyfa مشاهده تاپیک
    با سلام !

    من داخل برنامه ام یک پنل انداختم داخل پنل یه کنترل ویندوز مدیا پلیر هستش میخوام با زدن یه دکمه هم کنترل ویندوز مدیا پلیر از بین بره هم اگر در حال خوندنه متوقف بشه. منتظر راهنماییتون هستم !

    با تشکر
    سلام
    ازطریق کد نویسی رو فرم بزارش و بعد از طریق کد نویسی هم delete , Stop , Dispose() کن
    موفق باشی

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار hellboyfa
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    36

    نقل قول: حذف یوزر کنترل ها ی داخل پنل

    ممنون از پاسخاتون ولی من میخوام کنترل های داخل پنلو Remove کنم.

    ولی وقتی Remove میکنم کنترل مدیا پلیر پاک میشه ولی همچنان اهنگش اجراست !

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: حذف یوزر کنترل ها ی داخل پنل

    ببین با این دستور درست نمیشه

    AxWindowsMediaPlayer1.close();
    Panel1.Controls.Clear();

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار hellboyfa
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    36

    نقل قول: حذف یوزر کنترل ها ی داخل پنل

    نقل قول نوشته شده توسط sh.dehnavi مشاهده تاپیک
    ببین با این دستور درست نمیشه

    AxWindowsMediaPlayer1.close();
    Panel1.Controls.Clear();
    نه متاسفانه جواب نداد ولی با تابع VisibleChanged و اجرای دستور AxWindowsMediaPlayer1.close کارم راه افتاد

    بازم ممنون !

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 24
    آخرین پست: شنبه 29 مهر 1391, 19:06 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 07 مهر 1391, 18:37 عصر
  3. پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 26 شهریور 1390, 09:53 صبح
  4. لود یوزر کنترل داخل یک گرید در فرم اصلی
    نوشته شده توسط saed2006 در بخش WPF
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 24 تیر 1390, 18:52 عصر
  5. حذف چند کنترل از روی فرم به صورت Dynamic
    نوشته شده توسط titbasoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 09 اردیبهشت 1384, 11:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •