نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: session

  1. #1

    Thumbs up session

    sلام دوستان من از دو تا session در کد نویسیم استفاده کردم که در آخر کار با مشکل بر میخورم که هر بار که روی منوی کلیک میکنم به صفحه لوگین میاد
    اینم دستورم :
        if(session_is_registered(mohammad_Admin))
    {
    Start_Head(); ?>
    <title>صفحه نخست مدیریت</title>
    <?php MenuTop_All_Header(); ?>
    <div id="mohammad">
    <a>مدیریت </a> --->
    <a href="index.php">صفحه نخست </a>
    </div>
    <?php
    links_Body();
    board_menu();

    Block_EndBody();
    echo' <ul>
    <span style="line-height:20px;">


    <li class="active"><a href="#"><span> صفحه اصلی </span></a></li>

    <li class="active"><a href="#"><span> درباره وب دیزاین</span></a></li>
    <li class="active"><a href="#"><span> نحوه خرید</span></a></li>
    <li class="active"><a href="#"><span> تبلیغات سایت </span></a></li>
    <li class="active"><a href="#"><span> اعضای وب دیزاین </span></a></li>
    <li class="active"><a href="#"><span> مدیریت همکار </span></a></li>
    <li class="active"><a href="#"><span> مدیریت لینک ها</span></a></li>
    <li class="active"><a href="#"><span> مدیریت منو ها</span></a></li>
    <li class="active"><a href="#"><span>ارتباط با ما</span></a></li>
    <li class="active"><a href="../index.php" target="_blank"><span> هدایت به سایت </span></a></li>
    <li class="active"><a href="index.php?op=logout"><span> خـــروج از مدیریت</span></a></li>


    </span>
    </ul>';
    CopyRight();


    }
    elseif(session_is_registered(mohammad))
    {
    Start_Head(); ?>
    <title>صفحه نخست مدیریت</title>
    <?php MenuTop_All_Header(); ?>
    <div id="Reza">
    <a>مدیریت </a> --->
    <a href="index.php">صفحه نخست </a>
    </div>
    <?php
    links_Body();
    board_menu();

    Block_EndBody();
    echo' <ul>
    <span style="line-height:20px;">


    <li class="active"><a href="#"><span> صفحه اصلی </span></a></li>

    <li class="active"><a href="#"><span> درباره وب دیزاین</span></a></li>
    <li class="active"><a href="#"><span> نحوه خرید</span></a></li>
    <li class="active"><a href="#"><span> تبلیغات سایت </span></a></li>
    <li class="active"><a href="#"><span> اعضای وب دیزاین </span></a></li>


    </span>
    </ul>';
    CopyRight();

    }
    else{

    login();

    }

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    Recycle Bin
    پست
    74

    نقل قول: session

    از چه ورژن php استفاده میکنی؟؟؟

    ببینم توی کدت از
    SESSION_$
    استفاده کردی؟؟؟؟؟؟ ....... اگه آره نباید از این تابع استفاده کنی...session_is_registered به جاش مثلا اینو استفاده کن ....
    if(isset($_SESSION) && $_SESSION['a']=='aaa')

  3. #3

    نقل قول: session

    استفاده کردم دوست عزیز ولی باز مشکل داره

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohsen_31369
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    خانه
    پست
    195

    نقل قول: session

    اول کدت این تابع رو وارد کردی ؟

    session_start();

  5. #5

    نقل قول: session

    نخیر بیشتر توضیح دهید

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    سن
    37
    پست
    732

    نقل قول: session

    دوست عزیز !
    Session ها برای اجرا و کار کردن باید اول Start بشن که برای اینکار در اولین خط برنامه نویسی PHP خودتون باید از تابع session_start() استفاده کنید !
    بعد از اون مجوز استفاده از session ها رو دارید !

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: session

    1 - این تاپیک کمکت می کنه : https://barnamenevis.org/showthread.p...6+%D9%87%D8%A7
    2 - اینجا هم کمکت می کنه : https://barnamenevis.org/showthread.p...6+%D9%87%D8%A7
    3 - یه نکته مهم هم اینجا هست : https://barnamenevis.org/showthread.p...6+%D9%87%D8%A7
    سرچ کن لطفا

  8. #8

    نقل قول: session

    دوست عزیز از توضیحات شما ممنون فقط یوزر و پس من تو همان صفحه خوانده میشه و به دیتابیس نمیره و از مثال های که خواندم هیچی متوجه نشدم .
    آخرین ویرایش به وسیله webdesign2 : شنبه 16 دی 1391 در 11:55 صبح

تاپیک های مشابه

  1. درباره Session کمک می خواستم لطفا"
    نوشته شده توسط taghavi در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 13 خرداد 1389, 17:54 عصر
  2. session counter
    نوشته شده توسط tazekar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 مهر 1382, 11:04 صبح
  3. Sessions & New Window !
    نوشته شده توسط Farhad.B.S در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 31 شهریور 1382, 19:40 عصر
  4. SESSION.ABANDON
    نوشته شده توسط Mahdi Fahmideh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 16 شهریور 1382, 21:08 عصر
  5. مشکل در session
    نوشته شده توسط Mahdavi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 12 مرداد 1382, 01:08 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •