نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: گرفتن آدرس کامل صفحه با php

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    گرفتن آدرس کامل صفحه با php

    این اسکریپت بدردم خورد و استفاده کردم امیدوارم بدرد شما هم بخوره

    <html>
    <head>
    <title>Get url for address bar</title>

    <script type="text/javascript">
    function select_all()
    {
    var text_val=eval("document.form_name.type");
    text_val.focus();
    text_val.select();
    }
    </script>

    </head>
    <body>

    <form name=form_name method=post action=''''>
    <input name="type" type="text" id="type" value="<?php $url="http://".$_SERVER['HTTP_HOST'].$_SERVER['REQUEST_URI']; echo $url; ?>" size="50" onClick="select_all();">
    </form>

    </body>
    </html>


    منبع : phpeasystep.com

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: گرفتن آدرس کامل صفحه با php

    منظورت رو نمی فهمم سروش خب همین خطم که گذاشتی میشه باهاش ادرس کامل رو گرفت.
    <?php echo "http://".$_SERVER['HTTP_HOST'].$_SERVER['REQUEST_URI']; ?>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    نقل قول: گرفتن آدرس کامل صفحه با php

    درسته ravand جان ولی خودم داخل فرم استفاده کردم همینطوری گذاشتم شاید بدرد کسی خورد

  4. #4

    نقل قول: گرفتن آدرس کامل صفحه با php

    سلام سروش جان ممنون اما داداش این رو کجا میتونیم استفاده کنیم؟!!!

    به عبارت دیگه کاربردش چیه؟!!!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    نقل قول: گرفتن آدرس کامل صفحه با php

    من اینو در در معرفی تاپیک به دوستان استفاده کردم که کاربری بتونه لینک صفحه مورد نظر رو پس از وارد کردن ایمیل دوستش ارسال کنه کاربردهای زیادی داره

  6. #6

    نقل قول: گرفتن آدرس کامل صفحه با php

    نقل قول نوشته شده توسط soroush.r70 مشاهده تاپیک
    این اسکریپت بدردم خورد و استفاده کردم امیدوارم بدرد شما هم بخوره

    <html>
    <head>
    <title>Get url for address bar</title>

    <script type="text/javascript">
    function select_all()
    {
    var text_val=eval("document.form_name.type");
    text_val.focus();
    text_val.select();
    }
    </script>

    </head>
    <body>

    <form name=form_name method=post action=''''>
    <input name="type" type="text" id="type" value="<?php $url="http://".$_SERVER['HTTP_HOST'].$_SERVER['REQUEST_URI']; echo $url; ?>" size="50" onClick="select_all();">
    </form>

    </body>
    </html>


    منبع : phpeasystep.com
    سروش جان خیلی ممنون . . . واقعاً به دردم خورد

تاپیک های مشابه

  1. سوال: گرفتن آدرس وب جااري با جاوا اسكريپت يا PHP يا HTML
    نوشته شده توسط Farzadak2010 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 14 اسفند 1390, 10:52 صبح
  2. گرفتن تنها نام صفحه در آدرس url
    نوشته شده توسط ramin149 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 08 اسفند 1390, 19:36 عصر
  3. گرفتن آدرس صفحه جاري
    نوشته شده توسط melika999 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 اسفند 1389, 11:40 صبح
  4. گرفتن عنوان و آدرس یک صفحه
    نوشته شده توسط reza_22 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 27 بهمن 1386, 14:30 عصر
  5. بدست آوردن آدرس URL صفحه فعال؟
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 08 اسفند 1382, 21:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •