نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تعریف متغیر در HTML یا استفاده از تک <؟ ؟> در HTML

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hesam_mahmoodi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مازندران - نور
    پست
    140

    Question تعریف متغیر در HTML یا استفاده از تک <؟ ؟> در HTML

    سلام;
    من یه مشکلی در ایجاد صفحه جدید در ویبولتین دارم، من طبق آموزش زیر یه صفحه در ویبولتین ساختم
    لینک آموزش:http://vbpro.ir/f12/%D8%A2%D9%85%D9%...B1-1393-2.html
    ولی ظاهرا فقط میشه یه صفحه HTML ساخت. ولی من میخوام توش از تک های PHP استفاده کنم. نیاز به ساخت و چاپ کردن متغیر دارم.

    حالا 2 تا سوال چطوری میتونم تو صفحه HTML متغیر بسازم و از اون استفاده کنم؟ (اگر این امکان نداره سوال زیری چی؟)

    سوال 2) چطوری میتونم تو صفحه HTML از تک های PHP استفاده کنم؟ امتحان کردم ولی جواب نداد!
    کد HTML:
    <?php
        $a="1234";
        echo $a;
    ?>
    کد بالا فقط یه صفحه خالی و سفید نشون میده تو HTML

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hesam_mahmoodi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مازندران - نور
    پست
    140

    نقل قول: تعریف متغیر در HTML یا استفاده از تک <؟ ؟> در HTML

    پیشگیری بهتر از درمان است! میدونم که میشه با جاوا اسکریپت متغیر تعریف کرد. ولی من طبق نیاز از دستوری استفاده میکنم که باید این کد هارو تو یه متغیر نگهردارم.و هر چند 10 ثانیه فراخوانیش کنم و چاپش کنم،تا اینجا درست که من همینجوری این صفحه HTML رو باز میکنم محتویات متغیرو چاپ میکنه ولی وقتی تو متغیر دیگه میریزم کل این تک جاوا اسکریپتو و این متغیرجدیدو میخوام چاپ کنم دیگه چاپ نمیکنه! انگار که متغیرقبلی اصلا وجود نداشته!!! (کد کامل در زیر)

    کد HTML:
    <script type="text/javascript">
    function showList(str)
    {
    var xmlhttp;    
    if (str=="")
      {
      document.getElementById("showtxt").innerHTML="";
      return;
      }
    if (window.XMLHttpRequest)
      {// code for IE7+, Firefox, Chrome, Opera, Safari
      xmlhttp=new XMLHttpRequest();
      }
    else
      {// code for IE6, IE5
      xmlhttp=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
      }
    xmlhttp.onreadystatechange=function()
      {
      if (xmlhttp.readyState==4)
        {
        document.getElementById("showtxt").innerHTML=xmlhttp.responseText;
        }
      }
    xmlhttp.open("GET","http://127.0.0.1/misc.php?do=page&template=live",true);
    xmlhttp.send();
    setTimeout(function(){
        
                        showList();
                    }, 1000); 
    }
    showList();
    </script>
    
    
    <br />
    <div id="showtxt"> اندکی صبر نمائید...</div>
    http://127.0.0.1/misc.php?do=page&template=live آدرس همون صفحه ایه که تو ویبولتین ساختم و متغیر ها توش قرار میگیرن.

تاپیک های مشابه

  1. تعریف متغیر در Global.asax
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 13 خرداد 1391, 12:56 عصر
  2. نحوه تعریف متغیر در veiw
    نوشته شده توسط یاسر احسانی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 26 اسفند 1386, 23:56 عصر
  3. تعریف متغیر local از نوع ntext
    نوشته شده توسط saffari2005 در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 08 خرداد 1384, 07:34 صبح
  4. تعریف متغیر بدون نوع ......
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 28 آبان 1383, 09:17 صبح
  5. محدودیت تعریف متغیر و فضای حافظه
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 19 اردیبهشت 1383, 23:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •