نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: انتقال اطلاعات با جاوا اسکریپت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    انتقال اطلاعات با جاوا اسکریپت

    با سلام
    2 صفحه ساده html را در نظر بگیرید .
    از صفحه اول میخواهیم چند مقدار از textbox بگیره و به صفحه دوم ارسال کنه.
    به چه شکل باید مقادیر در صفحه دوم با جاوا اسکریپت دریافت کرد.

  2. #2

    نقل قول: انتقال اطلاعات با جاوا اسکریپت

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    با سلام 2 صفحه ساده html را در نظر بگیرید . از صفحه اول میخواهیم چند مقدار از textbox بگیره و به صفحه دوم ارسال کنه. به چه شکل باید مقادیر در صفحه دوم با جاوا اسکریپت دریافت کرد.
    سلام.
    آخه نگفتید مقادیر چطور به صفحه دوم ارسال شده. اگر مقادیر رو در Cookie ذخیره کرده اید، خوب طبیعتا باید از Cookie بگیرید. اگر مقادیر در URL به صفحه مقصد ارسال شده، خوب می تونید از window.location.search و کمی Regular Expression برای رسیدن به مقادیر استفاده کنید؛ یا حتی از چنین jQuery Plugin هایی کمک بگیرید. خلاصه کنم، کاش می نوشتید که مقادیر چطور به صفحه دوم ارسال میشه که گمانه زنی نمی کردم. :)

    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: انتقال اطلاعات با جاوا اسکریپت

    ممنون اقای موسوی.

    ببنید من 2 صفحه HTML جدا دارم که با FrontPage درست کردم.
    به ویژال استادیو وصل نیستم و ... یهنی ساده ساده.
    خب مثلا این کد زیر را در نظر بگیرین
    <html dir="rtl">
    <head>
    <title>test</title>
    </head>
    <body>
    <input type="text" value="Matn 1" name="B1" ><br>
    <input type="text" value="Matn 2" name="B2" ><br>
    <input type="button" value="Post" name="B3">
    </body>

    </html>

    من چطوری کد بالا را به صفحه 2 بفرستم و دریافت کنم.
    مثل asp که میشه
    int a = 10;
    Response.Redirect("WebForm4.aspx?id=" + a);

    در صفحه 2 هم 2 تا textbox هست

  4. #4

    نقل قول: انتقال اطلاعات با جاوا اسکریپت

    سلام
    ببینید شما اول باید به textfilde هاتون id بدین مثلاً
    <input type="text" value="Matn 1" name="B1 id="vtext"" >
    و در قسمت کد javascript مقدار textfildeرو با این کد دریافت می کنین.
    document.getElementById("vtext").value

    موفق باشید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: انتقال اطلاعات با جاوا اسکریپت

    با سلام
    اگر ممکن کامل کد ها را بزارید

  6. #6

    نقل قول: انتقال اطلاعات با جاوا اسکریپت

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    من چطوری کد بالا را به صفحه 2 بفرستم و دریافت کنم. مثل asp که میشه
    int a = 10;
    Response.Redirect("WebForm4.aspx?id=" + a);

    در صفحه 2 هم 2 تا textbox هست
    سلام.
    برای ارسال مقادیر فرم به فرم دیگه، روش های زیادی وجودی داره... بعنوان یک نمونه، میتونید بدین شکل عمل کنید:

    <html dir="rtl">
    <head>
    <title>test</title>
    </head>
    <body>
    <form name="myForm" action="WebForm4.aspx" method="get">
    <input type="text" value="Matn 1" name="B1" >
    <input type="text" value="Matn 2" name="B2" >
    <input type="submit" value="Post" name="B3">
    </form>
    </body>
    </html>


    به تغییراتی که در کد دادم دقت کنید. کد فوق، باعث میشه تا مقادیر هر سه Input به صفحه WebForm4.aspx در URL ارسال بشه... یعنی زدن کلید Post باعث میشه تا User به URL زیر هدایت بشه:

    WebForm4.aspx?B1=Matn+1&B2=Matn+2&B3=Post


    به گمانم با بقیه کار مشکلی نداشته باشید. برای گرفتن مقادیر هم در WebForm4.aspx (بدون استفاده از ASP.NET و در سمت Client) میتونید از روشی که در پست دوم همین تاپیک بهش اشاره کردم، استفاده کنید.

    موفق باشید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: انتقال اطلاعات با جاوا اسکریپت

    ممنون اقای موسوی.
    ولی من در کل نمیخواهم در ویژال پیادش کنم.
    توی 2 صفحه ساده html میخواهم ارسال و دریافت داشته باشم.
    در صفحه 2 چطوری دریافت کنم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: انتقال اطلاعات با جاوا اسکریپت

    با سلام
    اگه میشه اقای موسوی ممنون میشم بگید چطوری با جاوا اسکریپت مقادیر از url بخونم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: انتقال اطلاعات با جاوا اسکریپت

    این روش پیدا کردم اما خطا میده!
    مشکل کجان؟
    <script type="text/javascript">
    function test()
    {

    try
    {
    var Cars = new Array(1);

    var q = window.location.search.replace(/^\?/,'').split('&');
    var x = q.split('=');

    Cars[0] = x[0];
    Cars[1] = x[1];

    alert(Cars[0] + Cars[1]);
    }
    catch(err)
    {
    alert('err');
    }

    }
    </script>

     <input type="submit" value="Post" name="B3" onclick="test()">

  10. #10

    نقل قول: انتقال اطلاعات با جاوا اسکریپت

    اینم یه نمونه.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: انتقال اطلاعات با جاوا اسکریپت

    ممنون از داش جواد.
    ممنون از اقای موسوی.
    ---------------------------------------------------------
    <html dir="rtl">
    <head>
    <title>test</title>
    </head>
    <body>
    <form name="myForm" action="2.html" method="get">
    <input type="text" value="Matn 1" name="B1" >
    <input type="text" value="Matn 2" name="B2" >

    <input type="submit" value="Post" name="B3">
    </form>
    </body>
    </html>

    ---------------------------------------------------------
    <html dir="rtl">
    <head>
    <title>وب سایت محمد حسین فخراوری</title>
    <script type="text/javascript">
    function getQueryStrings() {
    var assoc = {};
    var decode = function (s) { return decodeURIComponent(s.replace(/\+/g, " ")); };
    var queryString = location.search.substring(1);
    var keyValues = queryString.split('&');

    for (var i in keyValues) {
    var key = keyValues[i].split('=');
    if (key.length > 1) {
    assoc[decode(key[0])] = decode(key[1]);
    }
    }

    return assoc;
    }
    </script>
    </head>
    <body>
    <input type="text" value="" name="B1" >
    <input type="text" value="" name="B2" >
    <input type="submit" value="ثبت اطلاعات" name="B3">

    <script type="text/javascript">
    try
    {
    var qs = getQueryStrings();
    var b1 = document.getElementById("B1");b1.value = qs["B1"];
    var b2 = document.getElementById("B2");b2.value = qs["B2"];
    } catch(err){}
    </script>

    </body>
    </html>

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: انتقال اطلاعات با جاوا اسکریپت

    با سلام
    دوستان با روش پست 9 چطوری میشه با ارایه اونو جدا کرد؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: انتقال اطلاعات با جاوا اسکریپت

    دوستان پست 9 جواب نمیدید/

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: انتقال اطلاعات با جاوا اسکریپت

    روش ساده تر
        <script type="text/javascript">
    try {
    var Arry = location.search.split('&');
    for (i = 0; i < Arry.length - 1; i++) {
    var key = Arry[i].split('=');
    if (i == 0) {
    (document.getElementById("B1")).value = key[1];
    } else {
    (document.getElementById("B2")).value = key[1];
    }
    }
    } catch (err) { alert('خطا'); }
    </script>

  15. #15

    نقل قول: انتقال اطلاعات با جاوا اسکریپت

    ممکنه درباره این کد توضیح بدید چیکار میکنه
    مخصوصا قسمت for
            function getQueryStrings() {
    var assoc = {};
    var decode = function (s) { return decodeURIComponent(s.replace(/\+/g, " ")); };
    var queryString = location.search.substring(1);
    var keyValues = queryString.split('&');

    for (var i in keyValues) {
    var key = keyValues[i].split('=');
    if (key.length > 1) {
    assoc[decode(key[0])] = decode(key[1]);
    }
    }

    return assoc;
    }

  16. #16

    نقل قول: انتقال اطلاعات با جاوا اسکریپت

    ببینید اصلا نیازی نیست که شما اطلاعات رو با جاواسکریپت دریافت کنید....پسوند صفحه رو فرضا به php تغییر بدید و با php مقدار رو دریافت کنید و یک imput با type =hidden هم قرار بدید توی صفحه و بعدش value اون input را با دستور echo برابر با مقدار دریافتی بگذارید...حالا کافیه که با یه سطر دستور value اون input رو بخونید و دیگه به هیچ عنوان نیاز به این همه کدهای اضافه تر نیست.مشکلی بود در خدمتم.

  17. #17

    نقل قول: انتقال اطلاعات با جاوا اسکریپت

    نه من فقط جهت یادگیری میخوام بدونم

تاپیک های مشابه

  1. ارسال اطلاعات از جاوا اسکریپت به asp
    نوشته شده توسط lvlina_r در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 20 تیر 1391, 11:03 صبح
  2. سوال: دریافت اطلاعات یک صفحه php با جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط p30graph3 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 خرداد 1389, 16:36 عصر
  3. انتقال نتایج بین فریم ها توسط جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط future2010 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 10 اردیبهشت 1389, 21:47 عصر
  4. سوال: انتقال نتایج بین فریم ها توسط جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط future2010 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 04 اردیبهشت 1389, 11:25 صبح
  5. دسترسی به اطلاعات دیتالیست توسط جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط smrb59 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 29 مهر 1388, 20:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •