نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: حذف پیغام حذف رکورد

  1. #1

    حذف پیغام حذف رکورد

    با سلام
    من با استفاده از رویداد On Delete فرم موقع حذف یک رکورد پیغام فارسی به کاربر می دم. ولی با این حال بازهم پیغام خود اکسس موقع حذف یک رکورد نشون داده می شه. می خوام بدونم چجوری می شه پیغام خود اکسس رو غیر فعال کرد؟

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hf.farhadi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    ابتدای مسیر یادگیری
    پست
    411

    نقل قول: حذف پیغام حذف رکورد

    با سلام
    برای حذف یک رکورد و برگرداندن پیام فارسی به کاربر جهت تایید نهایی ، یک باتون ایجاد نموده و نام آن را cmdDel قرار دهید
    سپس این کد رو در رویداد On Click باتون cmdDel، کپی کنید
    Private Sub cmdDel_Click()
    On Error GoTo Err_CmdDel_Click
    DoCmd.SetWarnings (warningsoff)
    Dim stDocName As String
    Me.AllowEdits = True
    msg = MsgBox("شما در حال حذف اطلاعات جاری هستید . آیا ادامه میدهید ؟", vbExclamation + vbMsgBoxRight + vbYesNo + vbDefaultButton2, "توجه")

    If msg = vbYes Then
    DoCmd.DoMenuItem acFormBar, acEditMenu, 8, , acMenuVer70
    DoCmd.DoMenuItem acFormBar, acEditMenu, 6, , acMenuVer70
    Form.Refresh
    End If

    Exit_CmdDel_Click:
    Exit Sub

    Err_CmdDel_Click:
    MsgBox Err.Description
    Resume Exit_CmdDel_Click

    End Sub
    آخرین ویرایش به وسیله hf.farhadi : شنبه 16 دی 1391 در 23:47 عصر

  3. #3

    نقل قول: حذف پیغام حذف رکورد

    خیلی ممنون
    اگه کاربر با استفاده از کلید Delete صفحه کلید یک رکورد رو حذف کرد چی؟
    به نظر من بهتره در رویداد On Delete فرم کد بنویسیم.

    با تشکر

  4. #4

    نقل قول: حذف پیغام حذف رکورد

    کسی نمی خواد جواب سوالم رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
    اگه سوالم خیلی مبتدیانه هست یکم پیچیده ترش کنم؟
    اگه کاربر چند تا رکورد رو با هم بخواد حذف کنه چجوری بهش پیغام بدم که داره چه اطلا عاتی رو حذف می کنه؟ چونکه موقع حذف من اطلاعات رکوردی رو که می خواد حذف کنه رو به کاربر می دم.

  5. #5
    مدیر بخش آواتار Abbas Amiri
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2,327

    نقل قول: حذف پیغام حذف رکورد

    سلام
    ازکد زیر استفاده کنید


    Private Sub Form_BeforeDelConfirm(Cancel As Integer, Response As Integer)
    If MsgBox("Delete Error message", vbCritical + vbYesNo) = vbNo Then
    Cancel = True
    End If
    Response = acDataErrContinue
    End Sub


  6. #6

    نقل قول: حذف پیغام حذف رکورد

    نقل قول نوشته شده توسط Abbas Amiri مشاهده تاپیک
    سلام
    ازکد زیر استفاده کنید


    Private Sub Form_BeforeDelConfirm(Cancel As Integer, Response As Integer)
    If MsgBox("Delete Error message", vbCritical + vbYesNo) = vbNo Then
    Cancel = True
    End If
    Response = acDataErrContinue
    End Sub

    خیلی ممنون
    برای موقعی که چند تا رکورد با هم حذف میشن چجوری می شه اطلاعات همه رکورد های انتخابی برای حذف رو بدست آورد؟

    با تشکر

  7. #7

    نقل قول: حذف پیغام حذف رکورد

    خیلی عذر می خوام ولی فکر نکنم سوالم خیلی سخت باشه.
    من می خوام رکورد هایی که کاربر با استفاده از record selector انتخاب می کنه رو داشته باشم.

    خیلی ممنون

  8. #8
    مدیر بخش آواتار Abbas Amiri
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2,327

    نقل قول: حذف پیغام حذف رکورد

    سلام
    سوال سختی نیست ، همانطور که سوال راحتی هم نیست . شما باید بااستفاده از خصوصیت SelTop و SelHeight به ترتیب شماره اولین رکورد و تعداد رکوردهای انتخاب شده را بدست آورید بعد در یک رکوردست به شماره رکورد مشخص شده(SelTop) بروید به تعداد رکورد انتخاب شده مقادیر فیلدهای هررکورد را نمایش دهید.
    البته یک نکته هست زمانی که شما با دکمه Delete عمل میکنید در رویداد آن دیگر آن دو مقدار راندارید . پس باید در روال MouseUp فرم این دوخصوصیت را در دو متغیر عمومی ذخیره کرده و در روال Delete ازآنها اسفاده کنید .
    بنده الگوریتم این کارساده شما را بطورکامل شرح دادم . بسم ا...
    ضمن اینکه درمورد استفاده ازاین خصوصیات دریک تاپیک مثالی داشتم
    موفق باشید

  9. #9

    نقل قول: حذف پیغام حذف رکورد

    با این کد پس از ارائه پیغام مورد نظر مجددا پیغام اکسس نشان داده میشه... آیا به جز راه حل زیر راه دیگه ای وجود داره؟

    در رویداد on open :
    docmd.setwarning false
    و در رویداد on close :
    docmd.setwarning true
    رو تایپ کنیم؟
    میشه همشو تبدیل به یه کد کنیم؟

  10. #10

    نقل قول: حذف پیغام حذف رکورد

    یه مشکلی توی این کد وجود داره... وقتی گزینه No انتخاب بشه... بازم رکورد حذف میشه... لطفا دوستان راهنمایی کنند

  11. #11

    نقل قول: حذف پیغام حذف رکورد

    با این کد پس از ارائه پیغام مورد نظر مجددا پیغام اکسس نشان داده میشه... آیا به جز راه حل زیر راه دیگه ای وجود داره؟

    در رویداد on open :
    docmd.setwarning false
    و در رویداد on close :
    docmd.setwarning true
    رو تایپ کنیم؟
    میشه همشو تبدیل به یه کد کنیم؟

  12. #12
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: حذف پیغام حذف رکورد

    نقل قول نوشته شده توسط hashemi.hanieh مشاهده تاپیک
    با این کد پس از ارائه پیغام مورد نظر مجددا پیغام اکسس نشان داده میشه... آیا به جز راه حل زیر راه دیگه ای وجود داره؟

    در رویداد on open :
    docmd.setwarning false
    و در رویداد on close :
    docmd.setwarning true
    رو تایپ کنیم؟
    میشه همشو تبدیل به یه کد کنیم؟
    سلام
    1- دستور docmd.setwarning false یک S کم داره باید آن را بصورت DoCmd.SetWarnings False بکار ببرید.
    2- دستور DoCmd.SetWarnings False در ابتدای کد های مربوطه و DoCmd.SetWarnings True درانتها بکار میرود نه در رویداد در رویداد on open و on close .
    یا علی

  13. #13

    نقل قول: حذف پیغام حذف رکورد

    ممنونم دوست عزیز

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Ali_Fallah
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    791

    نقل قول: حذف پیغام حذف رکورد

    Private Sub Form_Error(DataErr As Integer, Response As Integer)
    Response = 0
    End Sub


تاپیک های مشابه

  1. فارسی کردن پنجره پیغام و حذف پیغام انگلیسی
    نوشته شده توسط شاپرک در بخش Access
    پاسخ: 21
    آخرین پست: سه شنبه 19 مرداد 1389, 07:38 صبح
  2. حذف پیغام هنگام اجرای کوئری delete
    نوشته شده توسط AHMAD-AHMAD در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 02 مرداد 1386, 14:33 عصر
  3. کمک (افزودن ، حذف ، ویرایش رکورد در اکسس)
    نوشته شده توسط polisoftco در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 10 فروردین 1386, 10:16 صبح
  4. چی شد پیغام حذف شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نوشته شده توسط نوید گنجی در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 12 مرداد 1384, 16:47 عصر
  5. حذف قسمتی از رکورد و جیگزینی ان با قسمتی دیگر
    نوشته شده توسط reham در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 17 آبان 1383, 17:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •