نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: نمایش تاریخ به صورت : شنبه 21 مرداد 1391

  1. #1

    نمایش تاریخ به صورت : شنبه 21 مرداد 1391

    سلام دوستان..
    دونبال یه کامپوننت میگردم که با دات نت 3.5 کار کنه و مشکلی نداشته باشه..میخام توی label اینجوری تاریخ رو نشون بدم
    مثلا
    امروز شنبه 21 مرداد 1391

  2. #2

    نقل قول: نمایش تاریخ به صورت : شنبه 21 مرداد 1391

    کامپونت نمیخاد که خودش کلاس داره :

    using System.Globalization;
    PersianCalendar

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: نمایش تاریخ به صورت : شنبه 21 مرداد 1391

    این ابزار حرف اول رو میزنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Restlesa
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    659

    نقل قول: نمایش تاریخ به صورت : شنبه 21 مرداد 1391

    نقل قول نوشته شده توسط Abbas Naghdi مشاهده تاپیک
    کامپونت نمیخاد که خودش کلاس داره :

    using System.Globalization;
    PersianCalendar
    لطفا یه مثال کامل با این روش رو هم قرار بده

  5. #5

    نقل قول: نمایش تاریخ به صورت : شنبه 21 مرداد 1391

    نقل قول نوشته شده توسط zarrinnegar مشاهده تاپیک
    این ابزار حرف اول رو میزنه
    آقا مرسی
    من از این لینکش تونسم دانلود کنم http://www.hightech.ir/Downloads
    ولی یه مشکل..الان وقتی اضافه میکنم به فرم ببینید فارسی نیستش اصلا
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg ssf.jpg‏ (96.1 کیلوبایت, 78 دیدار)

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: نمایش تاریخ به صورت : شنبه 21 مرداد 1391

    اول این خط رو توی Program.cs اضافه کن
    using System.Threading;

    این 2 تا خط رو توی Program.cs اضافه کن
                Thread.CurrentThread.CurrentCulture = new System.Globalization.CultureInfo("fa-IR");
    Thread.CurrentThread.CurrentUICulture = Thread.CurrentThread.CurrentCulture;


    البته بعد از این خط

            static void Main()
    {

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Drive: C
    پست
    506

    نقل قول: نمایش تاریخ به صورت : شنبه 21 مرداد 1391

    داداش از چه رفرنسی استفاده کردی

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Drive: C
    پست
    506

    نقل قول: نمایش تاریخ به صورت : شنبه 21 مرداد 1391

    داداش این ارور رو میده در ضمن من رفرنس هاشو اضافه کردم
    10000.jpg

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: نمایش تاریخ به صورت : شنبه 21 مرداد 1391

    .net framework رو از 4client بزار روی 4
    یا اگه 4 نیست بزارش روی 4

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Drive: C
    پست
    506

    نقل قول: نمایش تاریخ به صورت : شنبه 21 مرداد 1391

    داداش بازم انگلیسیه نه فارسی چطوری میتونم اینجوری تاریخ بسازم
    امروز یکشنبه 11 فروردین 1390

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: نمایش تاریخ به صورت : شنبه 21 مرداد 1391

    ببین تمام امکاناتش توی برنامه هست مثال هم داره دمو رو اجرا کنی همه رو برات اجرا میکنه و برنامه رو باز کنی تک تک کارهایی رو که انجام میده توش هست
    اگه فایل دمو رو نداری یه سری هم به این لینک بزن

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Drive: C
    پست
    506

    نقل قول: نمایش تاریخ به صورت : شنبه 21 مرداد 1391

    داداش این برنامه از تاریخ سیستم کاربر استفاده میکنه یا نه
    اما اگه داداش به این صورت میگفتی خیلی خوب میشد

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: نمایش تاریخ به صورت : شنبه 21 مرداد 1391

    آره خوب از کجا میتونه استفاده کنه؟

  14. #14

    نقل قول: نمایش تاریخ به صورت : شنبه 21 مرداد 1391

    اگر صرفا برای نمایش تاریخ میخواهید و نه انتخاب ، میتونید از متد زیر استفاده کنید:
            string GetTodayOfPersianDate()
    {
    DateTime dt = DateTime.Now;
    PersianCalendar pc = new PersianCalendar();

    string year = pc.GetYear(dt).ToString();
    string month = null;
    string dayOfMonth = pc.GetDayOfMonth(dt).ToString();
    string dayOfWeek = null;

    switch (pc.GetMonth(dt))
    {
    case 1: month = "فروردین"; break;
    case 2: month = "اردیبهشت"; break;
    case 3: month = "خرداد"; break;
    case 4: month = "تیر"; break;
    case 5: month = "مرداد"; break;
    case 6: month = "شهریور"; break;
    case 7: month = "مهر"; break;
    case 8: month = "آبان"; break;
    case 9: month = "آذر"; break;
    case 10: month = "دی"; break;
    case 11: month = "بهمن"; break;
    case 12: month = "اسفند"; break;
    }

    switch ((int)pc.GetDayOfWeek(dt))
    {
    case 0: dayOfWeek = "یک شنبه"; break;
    case 1: dayOfWeek = "دو شنبه"; break;
    case 2: dayOfWeek = "سه شنبه"; break;
    case 3: dayOfWeek = "چهار شنبه"; break;
    case 4: dayOfWeek = "پنج شنبه"; break;
    case 5: dayOfWeek = "جمعه"; break;
    case 6: dayOfWeek = "شنبه"; break;
    }

    return string.Format("{0} {1} {2} {3}" , dayOfWeek,dayOfMonth,month, year);
    }

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Drive: C
    پست
    506

    نقل قول: نمایش تاریخ به صورت : شنبه 21 مرداد 1391

    ممنون داداش من مبتدی هستم این کد رو باید درون یه کلاس قرار بدم یا چطوری در سی شارپ ازش استفاده کنم

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Drive: C
    پست
    506

    نقل قول: نمایش تاریخ به صورت : شنبه 21 مرداد 1391

    کسی جواب نمیده ظاهرن ایا کامپونتی داریم که تاریخ رو به این صورنت نشون بده
    امروز یکشنبه 11 فروردین 1390

  17. #17

    نقل قول: نمایش تاریخ به صورت : شنبه 21 مرداد 1391

    استفاده از متد یکی از پایه ای ترین چیزها در برنامه نویسی هست.
    متد را در سطح کلاس تعریف کنید. یک تایمر با interval برابر 1000 داشته باشید و در رویداد tick متد را فراخوانی کنید.

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    timer1.Start();
    }
    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    label1.Text = "امروز " + GetTodayOfPersianDate();
    }
    string GetTodayOfPersianDate()
    {
    // ...
    }

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Drive: C
    پست
    506

    نقل قول: نمایش تاریخ به صورت : شنبه 21 مرداد 1391

    داداش میخواستم بدونم ایا راهی هست که بشه ساعت رو جوری تعریف کرد که بدون استفاده از ساعت و تاریخ سیستم کار کنه ایا این روش امکان پذیر هست؟

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: نمایش تاریخ به صورت : شنبه 21 مرداد 1391

    ساعت سیستم توسط یک آی سی روی مادر برد تولید و نگهداری میشود
    که پس از روشن شدن مجدد کامپیوتر ساعت فعلی را نمایش میدهد

    شما چطور میخواهید ساعت و تاریخ رو ذخیره کنید که بعد از 3 روز که کامپیوتر رو روشن کردید بفهمه که الان ساعت چنده و تاریخ چی هست ؟ و چقدر زمان از خاموش شدن سیستم میگذره؟
    اگه تونستی این کار رو کنی اون وقت میتونی همون کاری رو گفتی بکنی

تاپیک های مشابه

  1. نمایش تاریخ به صورت حروفی ( بدون کامپوننت )
    نوشته شده توسط سینا2010 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 08 تیر 1391, 00:07 صبح
  2. سوال: نحوه نمایش تاریخ به صورت شمسی در گرید ویو؟
    نوشته شده توسط somayekhezri در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 27 دی 1390, 10:47 صبح
  3. سوال: کمک برای نمایش تاریخ به صورت نشان داده شده در عکس
    نوشته شده توسط mehrdad1991h در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 08 مرداد 1390, 00:25 صبح
  4. سوال: نمایش تاریخ به صورت شمسی با استفاده از کامپوننت در textbox
    نوشته شده توسط karim orooji در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 01 شهریور 1388, 01:05 صبح
  5. نمایش تاریخ شمسی بصورت شنبه 18 اسفند 1386
    نوشته شده توسط m.hamidreza در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 21 اسفند 1386, 14:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •