نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: برنامه در execute non query اجرا نمیشه ولی در new query sql server اجرا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    53

    برنامه در execute non query اجرا نمیشه ولی در new query sql server اجرا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    با سلام می خواهم ازتمام تابع ها در بانک اطلاعاتی ام generate script بسازم که در بانک دیگه اجرا کنم کل تابع ها دربانک اطلاعاتی جدید ایجاد بشه
    کد زیر را اجرا میکنم خطا incorrect syntax near 'go' را می دهد
    foreach (UserDefinedFunction myfunc in myAdventureWorks.UserDefinedFunctions)
    {
    if (!myfunc.IsSystemObject)
    {
    /* Generating IF EXISTS and DROP command for tables */
    StringCollection funcScripts = myfunc.Script(scriptOptions);
    ////foreach (string script in funcScripts)
    //// scrs += " " + script+'\n'+ " go "+'\n';
    /* Generating CREATE TABLE command */
    funcScripts = myfunc.Script();
    fnScr = "";
    foreach (string script in funcScripts)
    {
    fnScr += " " + script + " " + '\n' + "go" + '\n';//^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    }
    try
    {
    string query = "use db4" + '\n' + fnScr;
    base1.DoCommand(query);
    }
    catch(Exception ex) { MessageBox.Show(ex.Message.ToString()); }
    }
    }

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    53

    نقل قول: برنامه در execute non query اجرا نمیشه ولی در new query sql server اجرا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    برنامه را وقتی در new query در sql server2005 اجرا می کنم با برداشتن \n ها اجرا میشه \n که مشکلی برای query ایجاد نمیکنه فقط به خط بعدی می رود
    اگه کسی کار کرده بهم کمک کنه کارم گیره

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    53

    نقل قول: برنامه در execute non query اجرا نمیشه ولی در new query sql server اجرا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    هیچ کسی با generate script کار نکرده ؟؟؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: برنامه های مورد نیاز ساخت setup با visual stadio 2010 و sql server 2008
    نوشته شده توسط amir hossein.programer در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مرداد 1390, 10:40 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 29 تیر 1390, 13:15 عصر
  3. آیا ADO.Net بدون نصب SQL Server می تواند تمامی دستورات SQL Server اجرا کند؟
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 05 مرداد 1388, 02:51 صبح
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 17 تیر 1387, 10:25 صبح
  5. میخوام sql server رو با یه برنامه ای غیر از sql server اجرا کنم که
    نوشته شده توسط mokh_pascal_sangesary در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 26 آبان 1384, 20:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •